Ikke la frykten for å feile hindre gründerdrømmen!

I 2014 startet Hans-Petter Nygård-Hansen for seg selv. Det har han ikke angret ett sekund på.

Etter 16 år i IT-bransjen og 3 år i kommunikasjonsbransjen bestemte Hans-Petter Nygård-Hansen seg for å leve ut gründerdrømmen og starte for seg selv. Da hadde han lenge gått med drømmen om å være egen sjef.

«For meg var det avgjørende å se at andre «på min alder» hadde «baller» til å ta steget ut i det usikre, for det er ofte her slaget står. Spesielt når man har kommet opp i årene, etablert seg med både kone, barn og ikke minst gjeld. Frykten for å ikke lykkes holdt meg lenge tilbake, og det er nok også her skoen trykker for veldig mange.»

Frykten for å mislykkes har vist seg å være uberettiget for Hans-Petter. Oppdragene har stått i kø siden han tok steget i juni 2014. Men fremfor alt har det å starte for seg selv betydd en rendyrking av de områdene som han mest av alt elsker å jobbe med.

Gründer i 2015? #TimingIsEverything

Det er billigere enn noen gang å etablere nytt selskap. Egenkapitalkravet har blitt redusert fra 100 000 til 30 000 kroner for å opprette et AS. I tillegg finnes det svært rimelige tjenester som for eksempel nettbaserte faktura- og regnskapsprogram som tilrettelegger og forenkler gründerhverdagen. Med andre ord, kostnadene for å etablere og drive sitt eget selskap er kraftig redusert mye takket være kostnadseffektive og nettbaserte løsninger.

Klar for endringer? Tør du ta steget?

For å sikre best mulig start på gründertilværelsen har vi utarbeidet en forretningsplan som vil hjelpe deg å unngå feiltrinn og øke sannsynligheten for å lykkes.

Last ned vår gratis forretningsplan

Vi heier på deg!

Liv Hauknes Enoksen jobbet som Content Marketing Specialist. Hun har en M.Sc in Marketing and Organisational Communication og B.Sc in International Marketing. Jobber i hovedsak med sosiale medier og innhold i digitale kanaler.
Connect with :