Gå til hovedsiden

Ikke la frykten for å feile hindre gründerdrømmen!

I 2014 startet Hans-Petter Nygård-Hansen for seg selv. Det har han ikke angret ett sekund på.

Etter 16 år i IT-bransjen og 3 år i kommunikasjonsbransjen bestemte Hans-Petter Nygård-Hansen seg for å leve ut gründerdrømmen og starte for seg selv. Da hadde han lenge gått med drømmen om å være egen sjef.

«For meg var det avgjørende å se at andre «på min alder» hadde «baller» til å ta steget ut i det usikre, for det er ofte her slaget står. Spesielt når man har kommet opp i årene, etablert seg med både kone, barn og ikke minst gjeld. Frykten for å ikke lykkes holdt meg lenge tilbake, og det er nok også her skoen trykker for veldig mange.»

Frykten for å mislykkes har vist seg å være uberettiget for Hans-Petter. Oppdragene har stått i kø siden han tok steget i juni 2014. Men fremfor alt har det å starte for seg selv betydd en rendyrking av de områdene som han mest av alt elsker å jobbe med.

Gründer i 2015? #TimingIsEverything

Det er billigere enn noen gang å etablere nytt selskap. Egenkapitalkravet har blitt redusert fra 100 000 til 30 000 kroner for å opprette et AS. I tillegg finnes det svært rimelige tjenester som for eksempel nettbaserte faktura- og regnskapsprogram som tilrettelegger og forenkler gründerhverdagen. Med andre ord, kostnadene for å etablere og drive sitt eget selskap er kraftig redusert mye takket være kostnadseffektive og nettbaserte løsninger.

Klar for endringer? Tør du ta steget?

For å sikre best mulig start på gründertilværelsen har vi utarbeidet en forretningsplan som vil hjelpe deg å unngå feiltrinn og øke sannsynligheten for å lykkes.

 

Gratis forretningsplan – ditt vei kart til suksess!

Last ned her

Mest populære