Gå til hovedsiden

Slik hjelper vi deg i gang med din nye regnskapsløsning

Som ny Visma eAccounting kunde ønsker vi å tilby deg support, tips og råd for at du og dine kollegaer skal komme raskt i gang med regnskapet, slik hovedfokuset skal ligge på selve kjernevirksomheten.

Du får god hjelp til å komme i gang med Visma eAccounting
Slik hjelper vi deg i gang med din nye regnskapsløsning

Jeg er sikker på at du listet opp flere gode grunner for å etablere deg med egen bedrift. Og mest sannsynlig stod ikke bokføring og regnskap på denne listen. For noen er dette den kjedelige jobben med å drive egen virksomhet – all jobb med administrasjon, bokføring og regnskap. Men du kommer ikke utenom, enten du velger å gjøre det selv eller med hjelp av en regnskapsfører – jobben må gjøres!

Din nye regnskapsløsning gir deg innsikt når det gjelder

I en travel hverdag er det viktig med en regnskapsløsning som er intuitivt og enkel å bruke. En løsning som daglig kan gi deg innsikt i bedriftens økonomiske situasjonen, en løsning som gjør at du kan unngå problemer og du kan iverksette tiltak når det kreves. Så ikke vent med å ta i bruk din nye regnskapsløsning!

Som ny Visma eAccounting kunde ønsker vi å tilby deg support, tips og råd for at du og dine kollegaer skal komme raskt i gang med regnskapet, slik hovedfokuset skal ligge på selve kjernevirksomheten.

Hvert år gjennomfører PC World en test av regnskapsprogram for mindre bedrifter. I 2015 vant Visma eAccounting denne testen og programmet scorer spesielt høyt i kategorien “Kom i gang”.

PC World skriver om Visma eAccounting:

«Meget enkelt system, det lekreste web-grensesnittet»

Så vi gratulerer med riktig valg av regnskapsløsning!

Så hvor får jeg hjelp til å raskt komme i gang?

For å komme raskt i gang kan vi tilby flere alternativer. Alle hjelpetjenestene er selvsagt gratis. I tillegg får du gratis oppdateringer – denne nettbaserte løsningen utvikles på “ongoing basis”, og både ny og oppdatert funksjonalitet blir automatisk del av din versjon.

Community

Et viktig hjelpemiddel er vårt Community. Her finner du alt du trenger for å komme i gang med Visma eAccounting. Visma Mamut Community er et åpent nettsamfunn, utviklet av Visma Mamut AS, for kunder og andre som er interessert i å få kunnskap om våre produkter og tjenester. Her får du tilgang til:

  • Brukerforum – Her kan du stille spørsmål om bruken av Visma eAccounting til oss i Visma Mamut eller andre brukere. Du kan også bruke forumet til å diskutere produktet, dele tips og hjelpe andre brukere av Visma eAccounting
  • Support artikler – I Community finner du alle registrerte artikler i vår Support-database som gjelder Visma eAccounting
  • Videoer – Se våre «Kom i gang» filmer som skal være til hjelp, støtte og inspirasjon.

Chat med support

Via Hjelp/Supportpanel i programmet får du tilgang til chat-funksjonaliteten. Info om åpningstider for chat finner du her.

«Er det ting som er vanskelig kontakter vi Visma eAccounting-teamet på chat. Her får vi raske svar og jeg synes denne chatten er de av de beste supportløsningene som finnes»
– Snorre Tørriseng, Bioenergi Ytre Namdal

Oppstartsveiviser – gjør det riktig fra start

Når du starter programmet for første gang må du gjennomgå en “steg-for-steg” veiviser der du legger inn dine firmaopplysninger og setter riktige innstillinger. Har du tidligere brukt en regnskapsfører eller skal du kanskje bytte fra et annet system? Det er enkelt å bytte til Visma eAccounting, og importen av kunde, produkt og leverandørlister skal gå raskt. Se mer info om hva du må tenke på i forbindelse med overgangen.

Seminarer og kurs

Vi arrangerer en rekke kurs, webinar og seminarer. Formålene er alt fra opplæring og introduksjon til regnskapsfaglig kurs som holdes av autoriserte regnskapfører. Sjekk oversikten for kurs og seminarer her og se om det er noen av interesse for deg.

Kurs- og konsulenttimer

Vi skreddersyr også egen opplæring for deg og dine ansatte om behovet er tilstede. Vi kan komme til dere eller du/dere kan komme til oss her på Skøyen. Kontakt oss gjerne ved spørsmål.

Samarbeid med regnskapsfører – i Visma eAccounting

Du velger selv om du vil la regnskapsfører ta litt av regnskapet – eller alt. Med et samarbeid i Visma eAccounting jobber du og regnskapsfører i samme program, med samme data og informasjon – i nettskyen. Gjennom et samarbeid kan man få tilstrekkelig veiledning og hjelp med oppgaver som du er mest usikker på. Finn en regnskapsfører i vår oversikt.

Epost og telefon

Lurer du på noe, har du ubesvarte spørsmål? Da kan du selvsagt kontakte oss på e-post eller telefon. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Så dere – Ingen grunn til å utsette din oppstart med Visma eAccounting – med alle hjelpetjenester får du god hjelp til å komme i gang.

Lykke til med din nye regnskapsløsning!

Mest populære