I Finland igjen

Da sitter jeg på kontoret i Finland igjen. Jeg har hatt som prosjekt å implementere et nytt budsjettverktøy internt. Så nå er jeg her for å demonstrere programmet for økonomisjefen i Finland, samt få litt input på arbeidet jeg har gjort. I forrige uke var jeg i Malmø i Sverige for å gjøre det samme for økonomisjefen der.

Det er spennede å implementere et program ikke så mange kjenner fra før. Da er det jeg som blir ekspertbrukeren og må lære opp folk, og overbevise dem hvorfor de skal ta det i bruk.

For å lette overgangen til et nytt verktøy har jeg også laget et sett med step-by-step guides, som forhåpentligvis gjør det greit for nye brukere å komme igang.

Nå er prosjektet snart ferdig, og det er på tide å glede seg til jul. Fra januar av skal jeg på neste prosjekt som går 2 mnd i Stockholm. Det blir sikker supert!

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kontakt Benjamin: