Digitalisering

Hvordan tilrettelegge for – og høste fordelene av digitalisering

Har ditt byrå strategien klar?

Du har sikkert hørt utrykkene. Disruptiv teknologi. Digitalisering. Automatisering. Robotisering. Bransjer og industrier blir hver dag påvirket av teknologisk endring, sosial utvikling og innovativ tenkning. Selvsagt har du fått med deg at endring er et faktum – og at ingen bransje, bedrift eller stillingsform unnslipper.

Du står ovenfor et valg. Vil du vente og se hva endringen utsetter deg for – eller vil du være fremoverlent og imøtekomme utfordringene? Digitalisering innebærer at forretningsmodell, organisasjon og prosesser tar høyde for og utnytter de mulighetene som ligger i teknologien. Griper du dem?

Påvirk bransjens fremtid

Mye handler om teknologi og prosesser, men mest handler det om mennesker i utvikling. Om regnskapsbedrifter som samarbeider med systemleverandører for å imøtekomme nye kundekrav. Teknologi og teknologiske løsninger oppstår ikke av seg selv, bransjen kan påvirke egen fremtid. Den kan påvirke digitaliseringen. Du som regnskapsfører kan være med å påvirke.

14.juni samles regnskapsbransjen under årets møteplassAccounting Forward, et samarbeid mellom Visma, Tripletex og Regnskap Norge. 

Velkommen til Accounting Forward 14.juni

En halvdagskonferanse med faglig påfyll, inspirasjon og erfaringsutveksling der endring, omstilling og digitalisering står i fokus. Få innblikk i unik kunnskap og nye verktøy som du og ditt byrå kan benytte for å øke egen verdiskapning i en digital verden. Arrangementet kan kombineres med Regnskap Norges Årsmøte 2017, samt deres tradisjonelle middag i etterkant.

Møt Rob Nixon

Under Accouting Forward møter du den verdenskjente regnskapsautoriteten Rob Nixon, som i 23 år hjulpet byråer i over 30 land med å skape vellykkede forretningsmodeller – og dermed øke gevinster, kapasitet og omsetning. Han vil fortelle deg om hvordan du og ditt byrå i praksis kan snu utfordringer til muligheter. Han vil vise deg hva som kjennetegner et vellykket byrå i en digital verden i sitt foredrag “The Perfect Firm”.

Deltar du på årets møteplass for regnskapsbransjen?

Over 500 er nå påmeldt – få plasser igjen!

Les mer og meld deg på her

 

Hør kjente bransjeprofiler fortelle hvorfor de skal delta på Accounting Forward:

Arild Spandow, CEO, Amesto:

Johan-Thomas Hegdahl, Styreleder Regnskap Norge:

Sandra Riise, styreleder Regelrådet:

Roar Wiik Andreassen, CEO Azets:

Griper du muligheten?

 

Maria jobbet som Digital Content Specialist i Visma Software. Det innebar alt av tekstarbeid, foto, video og digital kommunikasjon.
Connect with Maria: