Hvordan håndtere kontaktene dine effektivt

Av Anne Sudgarden

Med en ustabil verdensøkonomi har det aldri vært viktigere for norske virksomheter å være konkurransedyktige. I dagens marked er det gjennom gode kunderelasjoner du får konkurransefortrinn. Det er derfor viktig å håndtere kunder på en systematisk måte og sørge for at viktig informasjon blir delt på tvers av virksomheten.  Med et CRM-system kan du effektivisere og kvalitetssikre kundeprosessene dine som igjen vil føre til varige, lojale og mer lønnsomme kunderelasjoner.

Det er flere som nå tar i bruk nettbaserte CRM-løsninger da man slipper installasjon og drift. Med et nettbasert system har du alltid tilgang til siste versjon og kan logge deg på hvor som helst, så lenge du har nettilgang. Er du usikker på hva en CRM-løsning kan tilføre virksomheten din? Med Visma SuperOffice Online kan du nå teste ut løsningen i 30 dager for å vurdere om løsningen passer deg. SuperOffice Online er en komplett nettbasert løsning for salg og kundedialog.

Noen av fordelene med Visma SuperOffice Online:

Oversikt
Med Visma SuperOffice Online har du oversikt og struktur på alle dine kundekontakter. Se nåværende status og historikk over kundeforholdet. Med en god oversikt i et CRM-system får du bedre tid til å pleie dine eksisterende kunder og bygge nye kundeforhold.

Rapportering
Rapportering er enkelt i Visma SuperOffice Online. Lurer du på hvor mange tilbud du har ute? Ta ut en rapport som gir deg oversikten over alle tilbudene dine og når de må følges opp. Salgssjef kan ta ut rapporten for alle sine selgere uten å måtte høre med hver enkelt.

Installasjon
Med en nettbasert løsning slipper du installasjon og oppdatering av programvare. Du trenger bare å logge deg på med brukernavn og passord, så er du i gang!

I en artikkel i Vismagazine forteller Julie Grønlund, Produktsjef for Visma SuperOffice Online i Visma mer om fordelene med en nettbasert løsning og gir deg 5 gode råd for innføring av et CRM-system.  Les artikkelen her.

Les mer om Visma SuperOffice Online og prøv gratis!