Hva er unikt ved Visma.net?

Det finnes flere cloudbaserte forretningssystemer. Hva gjør Visma.net unikt? Og hvilken vei går Visma videre? Se video av produktdirektør Pål Jensen som forklarer.

Rett etter en vellykket Soft Launch på tirsdag 5. juni tar vi en prat med en av hovedpersonene bak løsningen, Produktdirektøren i Visma Software International.

Videoen oppsummert:

Hva er unikt ved Visma.net?

–        Visma er smart og effektivt for profesjonelle brukere. Visma.net leverer funksjonalitet som vi frem til i dag bare har fått ved windowsbaserte systemer.

Hvorfor blir dette produktet lansert akkurat nå?

–        Det har vært et strategisk mål fordi det er en endring i tiden som gjør at denne type systemer er noe brukerne forventer å få. Det gir større fleksibilitet, større kostnadskontroll og gjør det lettere å bruke relativt kompliserte forretningssystemer. At teknologien nå muliggjør at det bygges et førsteklasses forretningssystem i nettskyen har også noe å si for at det lanseres nå.

Hvilken vei går Visma?

–        Visma har en historie hvor vi er satt sammen av mange selskaper som er kjøpt opp i løpet av de siste 15 årene. Disse har trukket store kundemasser til Visma, men på veldig mange forskjellige teknologier og veldig mange forskjellige produkter. Langsiktig så er ikke det en modell vi ønsker å leve med. Så det å få konsolidert systemene våre og finne en felles platform vi kan levere til nye og eksisterende kunder, som Visma.net er, er et avgjørende vendepunkt

Så dette vil være en felles platform?

–        Ja absolutt. Så vi tror at i løpet av to-tre år vil de fleste kunder velge denne type teknologi fra oss.

About

Maia Håland jobbet med innholdsproduksjon på digitale flater i Visma Software.
Connect with Maia: