Gå til hovedsiden

Høyere telecomkostnader enn nødvendig?

I dag brukes telefonen til så mye mer enn det å bare ringe. Vi sjekker e-post, leser avis og surfer på nettet på våre smarttelefoner. I tillegg reiser vi mer og holder samme ”forbruksmønster” i utlandet. Bruken av smarttelefoner fortsetter å eksplodere og som en sammenheng øker dermed også datatrafikken eksepsjonelt. Visste du at ca 70 % av telefonforbruket ditt er datatrafikk??*

Telecomkostnader

Denne trenden i markedet har store konsekvenser for kostnadsbildet på telefoni for din bedrift. Hvor viktig er gratis SMS for sluttsummen på mobilregningen når vi vet at 70 % av bruken er datatrafikk? Hvor viktig er det å spare 10 øre pr minutt på tellerskritt når dataprisen er skyhøy? Utviklingen i markedet skjer raskt og det er tids- og resursskrevende å holde seg oppdatert. Mange har ikke tid til dette og ender opp med å betale mye mer enn nødvendig.

Så hva gjør du når du ikke har tid, men ønsker å sikre deg gode og konkurransedyktige betingelser på bedriftens innkjøp?

Les mer om hvordan du kan få bedre kontroll på telecomkostnadene

*Gartner Group 2011

Mest populære

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.