Gründermessen: Møteplass for alle Gründere

Visma Mamut deltok på Gründermessen i Oslo.

19. og 20 november ble årets Gründermesse arrangert i Oslo. Det var mange entreprenører og gründere som hadde funnet veien til Ullevål Business Center.

Gründermessen er den perfekte møteplassen for alle som ønsker å starte opp egen virksomhet eller ambisiøse vekstbedrifter som ønsker å ta neste skritt i sin utvikling. Det var nærmere 40 utstillere med egen stand eller representert på Gründercamp.

I år kunne publikum oppleve CONNECT Springbrett fra hovedscenen. Her fikk 12 gründerbedrifter presentere sine konsepter og ideer foran et fagpanel og en fullsatt sal. Mange interessante konsepter og jammen fikk vi ikke en sambaoppvisning også av gründerbedriften SambaLadies.

Visma holdt også parallelle foredrag i egen sal med viktige tema som: A-ordningen, Synlighet på nett og Valg av organisasjonsform.

Øystein, Eirik og Marius fra Visma Mamut Salg, gjorde en strålende jobb på messestanden vår. De kunne friste med god kunnskap om Visma eAccoutning – faktura- og økonomiprogrammet for gründere og småbedrifter.

 

0