Har du god kontroll over regnskapet i bedriften din?

Nettbasert regnskapsprogram for småbedrifter

Driver du en mindre bedrift?

Da kjenner du sikkert til at hverdagene kan være hektiske, at fokus dreier seg stort sett om varer, kunder, tjenester og salg. Regnskapet og papirarbeidet kommer i andre rekke. Dagene fylles med kundemøter, ordrer som skal skrives, og fakturaer som skal betales og sendes.

 

Men hva med regnskapet?

Det er jo en viktig del av småbedriftslivet! Alle bedriftseiere ønsker å få innsikt og kontroll over alt som har en betydning for suksessfull drift av virksomheten. Men noen ganger flyter tallene rundt og man har liten oversikt over regnskapet.

Da kan Visma eAccounting være løsningen.

Programmet er nettbasert, tilpasset mindre bedrifter og alltid tilgjengelig på laptop, nettbrett og mobil. Med Visma eAccounting får du oversikt over kunder og leverandører og all bokføringen skjer automatisk.

Apper til din mobiltelefon er også tilgjengelig, slik at du kan ha oversikt over kundene, leverandørene og fakturaene – når du er på farten. Du kan ta bilde av kvitteringer dine, slik at disse kommer direkte inn i regnskapet.

 

Se denne korte videosnutten om hvordan Visma eAccounting kan bidra i en hektisk hverdag og skaffe deg raskt og enkelt oversikt over bedriftens økonomiske situasjon.

Prøv løsningen gratis i 14 dager! 

 

 

0