Gå til hovedsiden

Gir bort Visma.net-implementering verdt 170.000 kroner

De gjorde det i 2019. Nå vil Cloud Connection gjøre det igjen! Bli med på konkurransen om å vinne en julegave som sparker digitaliseringen din i gang.

Cloud Connection gir bort gratis Visma.net
Cloud Connection gir bort gratis Visma.net

Hvordan høres det ut å ha en helintegrert e-handelsplattform? Og ikke betale en krone for å implementere et nytt logistikksystem? Vi synes det er gøy å ha en samarbeidspartner som Cloud Connection. De går all in for å hjelpe enda flere e-handelsbedrifter med å knuse sine egne rekorder.

Da de ga bort en gratis implementering før jul i 2019, var det Kygo X som trakk det lengste strået. De fikk nytt regnskap- og logistikksystem – uten å betale en krone for implementering, opplæring og innkjøring. Er du klar for årets julegave?

Du vinner ikke hvis ikke du prøver – meld deg på her!

– Fantastiske muligheter for de som allerede er presset på marginer

Sjefen sjøl, Sindre Johansen i Cloud Connection, har troa på at årets julegave-konkurranse vil engasjere enda bredere på grunn av korona.

– Netthandel har hatt eksplosiv vekst i 2020. Flere bedrifter har fått kjenne på kroppen hva det vil si å ikke ha godt integrerte systemer slik at ordre og returer flyter automatisk mellom nettbutikken, lageret og økonomisystemet.

– Det er lite som tilsier at kunder og forbrukere vil gå tilbake til gamle handlemønster når pandemien har roet seg. Veksten i netthandel er kommet for å bli, sier han.

Hvis du har et godt integrert kjernesystem, som for eksempel Visma.net, kan du vokse i antall ordre, få korrekt lagerbeholdning og automatisk avstemming med banken.

Sindre Johansen, eier og daglig leder i Cloud Connection

Johansen begrunner den rause premien med bedrifter med nettbutikk må få opp øynene for digitalisering. Det har de lyst til å bidra til.

– Fortsatt er det så mange puncher inn ordre manuelt fra WooCommerce, Shopify, Magento eller hvilken nettbutikkløsning det enn måtte være, videre til lageret eller fraktløsningen. Dette er tidkrevende arbeid! Ikke bare krever det mange ansatte, det er også ofte kilden til feil i varelager og økonomi, sier Johansen og fortsetter:

– Hvis du har et godt integrert kjernesystem, som for eksempel Visma.net, kan du vokse i antall ordre, få korrekt lagerbeholdning og automatisk avstemming med banken. Dette skaper fantastiske muligheter for en mer lønnsom vekst for bedrifter som allerede er presset på marginer – nettopp fordi du kan vokse uten å ansette mange nye mennesker. 

En premie som ikke passer hvem som helst

Vinneren trekkes på nyttårsaften, og påmeldingene strømmer allerede inn. Johansen spesifiserer at dette ikke er en premie som passer hvem som helst. 

– De selskapene som vil få best utbytte av Visma.net bør ha en omsetning på mellom 20–30 MNOK. Systemet er svært godt egnet for selskaper som ønsker vekst de neste årene, og som vil høste gevinstene fra digitalisering. Det er også viktig at dette er forankret hos ledelsen, siden det er implementeringen som gis bort og det påløper månedlige kostnader på selve systemet.

Bli med i trekningen av årets julegave

Mest populære