Garanterer halv pris på regnskapstjenester

Regnskapsbyrå Eratio vil nå revolusjonere regnskapsbransjen med halv pris på regnskapstjenester

I bilaget til Finansavisen 30. november kan du lese om det nystartede regnskapsbyrået Eratio. Gründeren Jan Morten Eskilt går hardt ut og mener regnskap er overpriset i Norge. Han ønsker derfor å revolusjonere regnskapsbransjen ved å redusere prisen på regnskapstjenester med 50 prosent.

Skybaserte regnskapstjenester

Hos Eratio er alt 100 prosent digitalt og i skyen, og det som leveres, leveres elektronisk. I artikkelen forteller Jan Morten Eskilt at dette er årsaken til at Eratio kan garantere halv pris på regnskapstjenester – og ligge langt lavere prismessig enn det som er normalt i bransjen.

Visma har stort fokus på at regnskapsbransjen skal utnytte mulighetene som finnes med dagens komplette og effektive skyløsninger. Gjennom automatikk og smart funksjonalitet i Visma eAccounting for regnskapsfører kan regnskapsførerne utføre de tradisjonelle regnskapstjenestene mer effektivt selv – eller i samarbeid med kundene.

Skyhøy stemning på årets Visma Cloud Accounting ’17 for regnskapsførere

Bruker utelukkende Visma eAccounting

Regnskapsbedriften, som er lokalisert i Arendal, markedsfører seg som spesialist på digitale løsninger, og leverer tjenestene sine kun via Visma eAccounting.“Vi bruker utelukkende Visma eAccounting som er et trygt produkt i stadig utvikling” forteller Eskilt. Les hele artikkelen om Eratios planer om å revolusjonere regnskapsbransjen, byråets hårete mål, bruk av fastpris og fremtidsplaner her (.PDF).

Ønsker ditt byrå å levere regnskapstjenester i Visma eAccounting også? Les mer om Visma eAccounting for regnskapsfører her eller meld deg på gratis seminar.

Les også: Sandra Riise – Endring er regnskapsførers ansvar
Les også: Eksperter spår digitale klasseskiller i regnskapsbransjen