Gå til hovedsiden

Full kontroll på internadministrasjonen med Visma Byrå og KS Komplett

Gnistregn AS er et lite regnskapskontor bestående av Marianne Haugane og Lene Finkenhavn. Regnskapskontoret har i 10 år hjulpet små og mellomstore bedrifter, foreninger og idrettslag med økonomien. Dette ved å kombinere smarte systemer, god kunnskap om faget og ikke minst god regnskapsførerskikk.

Full kontroll på internadministrasjonen med Visma Byrå og KS Komplett
Full kontroll på internadministrasjonen med Visma Byrå og KS Komplett

Internadministrasjon er alfa og omega for å holde orden i sysakene. Derfor bruker Gnistregn AS Visma Byrå og KS Komplett for nettopp dette. Visma Byrå er et skybasert system som er enkelt å bruke, og gir deg full oversikt over din kundeadministrasjon. Systemet passer perfekt for regnskapskontorer som liker å ha kontroll uten å betale en formue. KS komplett leverer oppdragsavtaler og andre viktig dokumenter. Det er Regnskap Norge som står bak løsningen, som vil si at løsningen er kvalitetsstemplet.

Marianne Haugane & Lenke Finkenhavn
Marianne Haugane & Lene Finkenhavn

«Den viktigste funksjonen til KS Komplett er å bidra til at de kravene som regnskapsførerloven og bransjestandarden God regnskapsføringsskikk stiller til regnskapskontorene faktisk blir oppfylt.»

Regnskap Norge

Å ha alt samlet på sted frigjør mye tid

Vi tok i bruk Visma Byrå med en gang det kom på banen, og da integrasjonen til KS Komplett kom på plass var det som en liten revolusjon. Dette sparer oss for mye tid, da alt er samlet på ett sted, forteller Marianne og Lene.

Alle dokumenter er alltid oppdaterte

En av tingene vi er mest fornøyd med ved KS Komplett er at alle dokumenter alltid er oppdatert! Dette er både veldig betryggende for oss som driver regnskapskontor, samt at våre kunder kan stole på at våre oppdragsavtaler og andre vesentlige dokumenter alltid er oppdatert. Før måtte vi alltid sjekke og passe på om det hadde kommet noen oppdateringer. Mye av informasjonen blir i tillegg automatisk forhåndsutfylt basert på data fra Visma Byrå, sier Marianne og Lene. 

Nå går alt som en lek takket være KS Komplett og Visma Byrå. For det er jo viktig at skjemaer om for eksempel hvitvasking og egenerklæring er oppdaterte til enhver tid, og oppdragsavtalene er kvalitetssikret. 

«Vi anbefaler alle som bruker Visma Byrå i dag til å ta i bruk integrasjonen til KS Komplett.»

Marianne Haugane og Lene Fikenhavn

Mange fordeler i skyen

Når dokumentene er klare laster vi dem ned som PDF-filer og sender til signering via Visma Sign. Her signerer kundene enkelt ved noen tastetrykk og BankID. Videre lagrer vi dokumentene trygt i skyen i Visma Byrå, forteller Marianne og Lene.

«Når vi bruker Visma Sign signerer kundene dokumentene raskere.»

Marianne Haugane og Lene Fikenhavn

Gnistregn AS jobber hver dag for å følge God regnskapsføringsskikk og være den beste sparringspartneren for alle kundene sine. Marianne og Lene har gode holdninger og er fremoverlente regnskapsførere som vi i Visma eAccounting støtter. Og vi er stolte av å tilby tjenester som kan hjelpe de på veien.

Ønsker du mer informasjon om Visma Byrå og KS Komplett?

Du kan lese mer om Visma Byrå på våre hjemmesider eller kontakte oss på epost regnskapsforer@eaccounting.no.

Mer informasjon om KS Komplett finner du her.

Mest populære