Gå til hovedsiden

Fra student til Visma-ambassadør

Det er kun to uker siden jeg hadde min første arbeidsdag i Visma. Likevel fikk jeg på torsdag det morsomme oppdraget å holde bedriftspresentasjon på gamle trakter; Handelshøyskolen BI i Oslo

Jeg har vært på flere bedriftspresentasjoner enn jeg kan klare å telle på to hender, og hver gang sitter man tilbake og tenker at man gleder seg til man selv er den som har jobb, er ute i arbeidslivet og kan fortelle andre om en spennende arbeidshverdag. Endelig var det min tur! Jeg fikk en utfordring som lød å presentere hva man gjør som management trainee på to minutter – ikke akkurat en enkel jobb (vi gjør jo så mye gøy!), men jeg ga det et forsøk. Det viktigste å få frem er nok kanskje at man som management trainee blir kastet ut i spennende og meget aktuelle problemstillinger som Visma står ovenfor, og man blir tatt på alvor fra første stund. Etter bare to uker er jeg allerede prosjektleder, og bestemmer selv retningen for hvordan mitt prosjekt skal løses. Jeg opplever å bli vist mye tillitt ved at mine ledere stoler på mine inntrykk og ideer, og jeg får masse god oppfølging og tilbakemelding.

Etter min lyn-innføring i arbeidshverdagen som management trainee var det sushi og mingling med studentene. For en som elsker å prate er det selvfølgelig veldig gøy å besvare spørsmål om hva jeg gjør, hvorfor jeg valgte Visma, og om det har innfridd mine forventinger (JA!!).

Tusen takk for en super mottakelse, BI – kanskje vi møtes igjen som kolleger en vakker dag?

Vil du være management trainee i Visma? Se her for mer info.

 

Mest populære