Gå til hovedsiden

Fra Skøyen til Bjørvika

I de to første prosjektene mine som Management Trainee har jeg jobbet på hovedkontoret, som ligger på Skøyen. På Skøyen har jeg hatt bortimot fire forskjellige prosjekter. Jeg har jobbet med markedsføringsprosjekter, excel prosjekter, konkurrentanalyser og implementering av ny prisstrategi for eksisterende kunder.

Nå har jeg begynt i Visma ITC, som er et IT selskap. Visma ITC har kontor på Bjørvika, og her er det helt andre utfordringer. For tiden så jobber jeg med flere prosjekter, som innebærer blant annet følgende:

  • Restrukturering av selskapets regnskap til avdelingsregnskap, samt utarbeidelse av forretningsmodeller for hver avdeling.
  • Intercompany avstemningsmodeller
  • Utarbeidelse av forvaltningskontrakter mellom Visma-selskaper

Byggene på hovedkontret og kontoret på Bjørvika er av høy standard. Her er noen bilder:

Hovedkontoret på skøyen                                                      Bjørvika

Uten navn 2

Jeg må si at jeg stortrives på begge de flotte Visma kontorene, og jeg gleder meg til flere spennende utfordringer.

Mest populære