Forfattere

Aase SettevikAase Settevik (1)

Director of Brand and Communication

Aleksander Manuel Nunes-XavierAleksander Manuel Nunes-Xavier (1)

Aleksander Nunes-Xavier jobber som support manager i Visma Mamut.
Han har vært i selskapet siden 2006 og har i den tiden jobbet med support og ledelse i flere markeder og programmer. Han har samlet over 20 års erfaring med kundeservice.

Alexander SychevAlexander Sychev (0)

System architect in Visma Software International

Alf Bakke-LøyningAlf Bakke-Løyning (10)

Alf var advokat i Visma Advokater og arbeider hovedsakelig med skatt og merverdiavgift, men bistår også innen generell forretningsjus. Han kom til Visma Advokater AS i 2013 fra rettsavdelingen i Skattedirektoratet der han arbeidet med skatt, avgift og ligningsforvaltningsrett. Alf ble uteksaminert i 2011 og skrev masteroppgave innen selskaps- og skatterett i internasjonale transaksjoner. I tillegg til juridikum har han fullført studium i entreprenørskap.

Fra april 2017 jobber Alf i Magnus Legal.

Ali AhmadAli Ahmad (1)

Ali Ahmad jobber som Senior løsningsarkitekt i bWise AS. Ali er ansvarlig for å hjelpe salg med teknisk bistand og kursing. Han leverer også prosjekter avhengig av behov. Ali startet i bWise i mai 2017 og har sin fortid i Qlik.

Alicia HalaasAlicia Halaas (11)

Alicia Halaas jobber som HR direktør i Visma Software. Alicia er utdannet siviløkonom, og startet i Visma i 2009 som Management Trainee. Hun har i sin tid i Visma jobbet med Lean, prosjektledelse, strategi og ledelse med fokus på effektivisering, teknologi og hvordan jobbe smartere. Alicia holder også kurs både internt og eksternt innenfor de nevnte temaene.

Alida Steinsland BerggrafAlida Steinsland Berggraf (2)

Alida er advokatfullmektig i Visma Advokater. Hun arbeider særlig innen fast eiendom, plan- og bygningsrett og arbeidsrett, i tillegg til annen generell forretningsjus. Tidligere jobbet Alida hos advokatfirmaet Harris i Bergen. Hun skrev masteravhandling med tittelen «Vilkår ved utbygging etter plan- og bygningslovgivningen».

Fra april 2017 jobber Alida i Magnus Legal.

allanhamiltonallanhamilton (0)

Jeg er direktør for salg og forretningsudvikling i Visma Consulting. Gennem mere end 12 år i it-branchen har jeg arbejdet med projekt- og teamledelse, forretnings- og brugerdrevet innovation samt Sales – og Bid Management. Jeg interesserer mig for hele processen fra idé til realisering af it-løsninger, og arbejder i dag primært med salg.

Anders AlknesAnders Alknes (1)

My name is Anders Alknes and I previously worked as a digital marketing manager in Visma. I’m very passionate about technology and creating a great customer experience.

My background is that I spent most of my life playing basketball and this took me to the U.S where I took a masters degree in Business Administration.

Anders Emil SalvesenAnders Emil Salvesen (5)

Anders Emil er seniorkonsulent i Visma Consulting, og programmerer for det meste i Java og JavaScript på prosjekter. Som fagsjef i Visma Consulting bruker han det meste av den tiden han ikke er i prosjekter på å sørge for at bedriften er oppdatert på det nyeste av teknologi.

Anders HalfdansenAnders Halfdansen (5)

Markedskoordinator i Visma Academy AS.

Anders Magnus BraathenAnders Magnus Braathen (2)

Anders Magnus Braathen er forretningsområdesjef for Java-løsninger i Visma Consulting. Anders Magnus har lang erfaring fra store offentlige moderniseringsprogrammer som prosjektleder og kundeansvarlig for Visma Consulting. Anders Magnus har teknologisk bakgrunn og har jobbet i Visma Consulting siden 2005.

Anders Ranum NordahlAnders Ranum Nordahl (2)

Anders jobber som prosjektleder i Azets. Han har tidligere jobbet som prosjektleder og applikasjonsansvarlig i Visma. Han er økonomiutdannet og har tidligere bakgrunn fra regnskap og rådgivning.

Anders RustadAnders Rustad (2)

Anders is Head of Sales in Visma Advantage.

AndreaAndrea (0)

Andrea er advokatfullmektig i Visma Advokater. Hun spesialiserer seg innen kontraktsrett og selskapsrett, men arbeider også med annen generell forretningsjus. Hun har tidligere arbeidet nær 2 år som juridisk og kommersiell kontraktsrådgiver for OneSubsea Processing AS, en internasjonal leverandør innen olje- og gassbransjen.

Andreas Gjul DaleAndreas Gjul Dale (2)

Andreas Gjul Dale er leder av PMO i Visma Consulting. Andreas har lang erfaring fra store offentlige forvaltings- og utviklingsprosjekter som prosjektleder. Han har teknologisk bakgrunn og har jobbet som prosjektleder og leder i Visma Consulting siden 2007.

Andreas Karlberg PettersenAndreas Karlberg Pettersen (1)

Hi! My name is Andreas and I am one of the Management Trainees 2013/2014. I hold an MSc in Business and Economics from Stockholm School of Economics as well as a CEMS degree. I cherish the chance to learn something new every day.

Andreas PettersenAndreas Pettersen (1)

Andreas Pettersen er ansvarlig for Konsulent og kurs avdelingen samt support for Regnskapsførere. Han har jobbet i selskapet siden 2003 og de siste 13 år har han hatt flere forskjellige roller med fokus på kundesupport og kundeservice.

Andreas Skogrand KristensenAndreas Skogrand Kristensen (4)

Andreas Kristensen jobber som Sales Manager i Visma Innkjøpssamarbeid. Han jobber i hovedsak med å lede salgsavdelingen mot gode salgsresultater.

Andreas W. HennyngAndreas W. Hennyng (4)

Andreas er advokat og partner i Visma Advokater. Andreas arbeider med generell forretningsjus, og spesielt med kontraktsrett og kontraktsforhandlinger, erstatningsrett og fast eiendom. Han har også bred erfaring som bostyrer i døds- og konkursboer, og omfattende prosedyreerfaring.

Fra april 2017 jobber Andreas i Magnus Legal.

andrebjorkhaugandrebjorkhaug (0)

Markedssjef med ansvar for seminarer og events i Visma Services Norge AS

anesunnivatveteanesunnivatvete (1)

Ane Sunniva Tvete jobber som kommunikasjonskonsulent i økonomidirektørens stab i NTNU. Hun har bachelor i journalistikk og master i medier, kommunikasjon og IT.

Anette Wiraas KarlsenAnette Wiraas Karlsen (16)

Anette Wiraas Karlsen har markedsansvaret for Visma Innkjøpssamarbeid. Hun har en master i Internasjonal ledelse med spesialisering i markedsføring fra University of Roehampthon og en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

anettesandanettesand (0)

Anette Sand er stifter og direktør i Regnskabsskolen og fungerer som sparringspartner og vejleder omkring ledelse, vækst og udvikling i en række mindre virksomheder. Anette Sand har derudover skrevet flere bøger.

For yderligere information besøg www.regnskabsskolen.dk

Anita SerigstadAnita Serigstad (1)

Anita jobber som Produktsjef årsoppgjør og har ansvar for årsoppgjørsproduksjonen i Visma Services Norge AS, herunder support. Anita er også en del av den interne kvalitetskontrollgruppen, og foretar årlig en rekke kvalitetskontrollbesøk ved regnskapskontorene i Visma. Hun har mange års erfaring innen områdene regnskap, årsoppgjør og revisjon. Anita kom til Visma i 2007, etter 10 år innen revisjon.

anitagranlianitagranli (5)

Anita Granli Bekkedal jobber som applikasjonsansvarlig innen lønn i Visma Services. Anita har en bred bakgrunn innen lønn og IT.

Anja op ten Berg SimonsenAnja op ten Berg Simonsen (4)

Anja er en blid og ansvarsfull interaksjonsdesigner. Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo og startet å jobbe for Visma Consulting i mars 2015. For Anja er det viktig å lage løsninger som gjenspeiler det sluttbrukerne faktisk ønsker og trenger. Dette gjør hun gjennom tett dialog og hyppige brukertester med kunde og brukere.

Anne Gunn SøbyAnne Gunn Søby (1)

Anne Gunn Søby er bransjeansvarlig for eiendom i Azets. Hun har bred erfaring fra økonomi og administrasjon og har hatt ulike lederroller i Vismas tidligere regnskapsdivisjon.

Anne Kristin MeyerAnne Kristin Meyer (3)

Anne Kristin er advokat i Visma Advokater. Anne Kristin sitt spesialområde er skatt, men hun arbeider også med annen generell forretningsjus. Hun har nær 14 års erfaring fra Skatt vest, hvorav hun de 3 år siste årene vært fast utlånt til Økonomiavsnittet ved Hordaland politidistrikt.

Fra april 2017 jobber Anne Kristin i Magnus Legal.

Anne Marthe Bjørnulf BartonAnne Marthe Bjørnulf Barton (2)

Anne Marthe B Barton er International Content Marketing Manager på Vismabolaget Admincontrol, där hon jobbar med att producera innehåll till bloggar och sociala medier. Anne Marthe B Barton har bakgrund som journalist, och har många års erfarenhet som webbredaktör på bland annat Microsoft. Hon har en en Bachelor of Political Science och en Graduate Diploma of Journalism vid universitetet i Auckland, New Zealand.

Anne Mette JohansenAnne Mette Johansen (1)

Anne Mette Johansen jobber i Visma Consulting og er ISTQB sertifisert testleder. Hun arbeider med test og testledelse av skreddersydde IT-løsninger og mener nøkkelen til god kvalitet ligger i kunnskap, lagånd og å skape gode holdninger til test tidlig i utviklingsprosessen.

Anne-Grethe Thomle KarlsenAnne-Grethe Thomle Karlsen (4)

Anne-Grethe is Visma’s Corporate Brand & Project Manager. She is our project manager for the sponsorship and is part of the Visma Ski Classics Activation Group. Privately she is a keen skier and has taken part in multiple long distance races, most notably Marcialonga several times.

Anne-Marie VarenAnne-Marie Varen (11)

Anne-Marie er advokatfullmektig i Visma Advokater, og er en del av teamet som spesialiserer seg på offentlige anskaffelser. Anne-Marie har 10 års erfaring fra statlig og interkommunal virksomhet. Hun har de siste årene jobbet som forvaltningsrevisor og gjennomført revisjoner av offentlige anskaffelser spesielt. Hun har også jobbet med kontraktsrevisjoner og ulike typer granskninger for kommunal sektor. Videre har hun seks års erfaring fra statlig sektor, hvor hun jobbet med lov- og forskriftsarbeid, konkurranserett og personvernrett innenfor telekommunikasjonsfeltet.

Fra april 2017 jobber Anne-Marie i Magnus Legal.

anneforsberganneforsberg (1)

Anne K. Forsberg jobber som lønns- og HR-rådgiver. Hun er utdannet innenfor strategi og ledelse og har blant annet erfaring fra HR-rådgivning, teamledelse, rekruttering, onboardingsprosesser, lønns- og trekkregler og a-ordningen.

Annica JönssonAnnica Jönsson (0)

Annica är särskilt intresserad av hur redovisningsbranschen kan ställa om och anpassa sig till en digitaliserad värld samtidigt som redovisningsbyråerna höjer värdet på sina tjänster till företagarna.
Hon betonar ofta vikten av ny kunskap, ständig utveckling och positiva, gemensamma mål.

Ari-Pekka SalovaaraAri-Pekka Salovaara (0)

Olen Visma Solutions Oy:n toimitusjohtaja ja Severa Oyj:n perustaja. Netvisor, Severa, Maventa ja Navita -tuotteitamme käyttää yli 100 000 yritystä Pohjoismaissa ja meillä on 130 työntekijää Lappeenrannassa & Helsingissä.

Arne FjelbergArne Fjelberg (2)

Happy member of the Visma Family since 1999.

Sales Manager, Task Force, Visma Software AS

Arto NykänenArto Nykänen (0)

Artikkelin kirjoittaja toimi Kuopion toimistopäällikkönä Visma Services Oy:llä. Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy irtaantuivat Vismasta syyskuussa 2016.

Asgeir EliassenAsgeir Eliassen (1)

Asgeir er EDI Man i Visma og har teknologi- og ledelsesbakgrunn fra General Electric (USA) Information Services, Sterling Commerce og Client Computing. Asgeir har 25+ års erfaring på området og leder markedsføringen og leveransen av EDI- og integrasjonstjenester fra Visma Services, Team EDI rettet mot Visma’s kunder og partnere i Norden

Atle Hoel EriksenAtle Hoel Eriksen (1)

Business Controller for Visma Software.

Atle MyhrerAtle Myhrer (5)

Hi! My name is Atle, and I’m a Product Owner in Visma. With an IT-engineering background and an MSc in Technical Entrepreneurship from NTNU, I want to create the future of HRM solutions.

Barbro SæthaBarbro Sætha (3)

Barbro Sætha works as nutrition adviser and personal trainer at Myrens Sport Center. She has been cross-country skiing since early childhood and is now an active skier for LYN. Barbro will participate in several Visma Ski Classics races during the season, including Toblach-Cortina, Maricialonga, Vasaloppet and Birkerbeinerrennet.

Bård Holm-JørgensenBård Holm-Jørgensen (2)

Bård Holm-Jørgensen er senior bedriftsrådgiver og deltaker i det nasjonale rådgivningsnettverket i Azets, en rolle han også har bekledd i Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Holm-Jørgensen er registrert revisor og autorisert regnskapsfører, med åtte års erfaring fra ekstern revisjon.

BDOBDO (1)

BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet. BDO tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift. Kundene spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter.

Beathe R. HelmersenBeathe R. Helmersen (6)

Supportkonsulent.
Jeg startet min karriere i et regnskapsbyrå og har i tillegg vært regnskapsansvarlig i en annleggsbedrift i over 10 år. De siste 12 årene har jeg jobbet med support mot regnskapsbyråer, først i DI Systemer, nå i Visma Software.

Benedicte BibowBenedicte Bibow (1)

Benedicte Bibow er kvalitetsdirektør i Azets med overordnet ansvar for prosesser og prosedyrer for all produksjon. Hun er autorisert regnskapsfører og har solid kompetanse på regelverk, lover, rådgivning, økonomistyring og HR. Bibow har hatt tilsvarende rolle i Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon.

Benedicte Watvedt SkaugBenedicte Watvedt Skaug (4)

Benedicte jobber som HR konsulent i Visma Consulting, og er ansvarlig for å ansette og følge opp nye spirer til traineeprogrammet Nytt Krutt og summer internship-programmet. I tillegg er hun ansvarlig for arrangementer på ulike skoler. Benedicte startet i Visma i 2014, og har tidligere vært trainee og jobbet som konsulent før hun startet i HR i Visma Consulting i mars 2017.

Bengt LerpoldBengt Lerpold (12)

Bengt jobber som markedssjef i Visma Enterprise, som leverer virksomhetskritiske løsninger til offentlig sektor. Han er engasjert i hvordan IT kan bidra til at offentlig sektor gjennomgående kan digitalisere sitt tjenestetilbud til publikum.

Benjamin AkerBenjamin Aker (0)

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design.

With over 15 years’ experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma.

Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 

Benny TordrupBenny Tordrup (0)

Benny er uddannet Datamatiker og har arbejdet med systemudvikling gennem mere end 15 år – alle årene med ERP-systemer og perifære systemer. Benny har været systemudvikler på Visma Businesss siden 2008.

Bent SandmælBent Sandmæl (0)

Bent Sandmæl jobber som økonomisjef i Visma Consulting AS. Bent har jobbet som økonomisjef i Visma Consulting AS siden 2008 og er ansvarlig for økonomi, administrasjon og lønn. Bent har tidligere erfaringer fra Sirius IT AS, Tieto og KPMG Consulting.

Bente BakkeBente Bakke (4)

Bente Bakke jobber som teamleder for interaksjonsdesign i Visma Consulting. Hun holder fokus på designprosessen fra A til Å, som innebærer blant annet konseptutvikling, prototyping, universell utforming og brukertesting. Bente startet i Visma Consulting i august 2012, og har tidligere jobbet med design for mobile plattformer i Mobiletech AS.

Bente Helenesdatter PettersenBente Helenesdatter Pettersen (2)

Bente er eier av Persona Grata (rekruttering og rådgivning), og foreleser på Høyskolen i Buskerud og Vestfold i Strategisk HRM, Hun er tidligere personalsjef i Storebrand, – HR manager i Aspiro og salgsdirektør i Hanzaware. Fungerende HR manager i Visma Consulting.

Berit BrautBerit Braut (7)

Har jobbet i Visma siden 2009 som prosjektleder innen marked og salg. Jobber i dag som Partner Account Manager i Visma Software AS.

beritmossefinnberitmossefinn (1)

Berit er lønns- og HR-rådgiver i Azets i Bergen. Her jobber hun med lønn fra A-Å og HR-rådgivning for kunder internt og i uteoppdrag. Hun har hatt tilsvarende rolle i Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon.

Bernt ElkjærBernt Elkjær (0)

Bernt is the team leader of the Marketing Architects in Increase. He has more than 9 years of experience as CMO of a listed IT company, plus an 8 year background in solution sales.

Bibbi Moen DrangeBibbi Moen Drange (11)

Bibbi er advokatfullmektig i arbeidsrettsavdelingen til Visma Advokater. Til daglig arbeider hun med varierte rettslige problemstillinger med et spesielt fokus på arbeidsrett og personvern. Bibbi har også solid kompetanse innenfor tvangsfullbyrdelse og pengekravsrett da hun i mange år arbeidet hos Namsfogden i Oslo.

Fra april 2017 jobber Bibbi i Magnus Legal.

Bjarne MuriBjarne Muri (5)

.NET utvikler med 8 års erfaring i Visual Studio. De siste tre årene som sertifisert Azure utvikler.

Björn DuzällBjörn Duzäll (0)

Björn Duzäll är försäljningschef på Visma Software AB och har varit verksam inom affärssystemsbranschen i över 20 år. De senaste femton som ansvarig för försäljningen på olika bolag. Att driva ett framgångsrikt säljteam som kan erbjuda olika lösningar till våra kunder är Björns stora passion.

Bjørn Erik DørreBjørn Erik Dørre (0)

Bjørn Erik Dørre jobber som markedskoordinator i Visma Mamut

Bjørn Willoch BjangerBjørn Willoch Bjanger (0)

I’m Innovation Manager at Visma Retail, thus responsible for handling our innovation process and follow generated ideas through to implementation and distribution.

Børge AstrupBørge Astrup (2)

Børge Astrup is Director of Finance and Operations i Visma Mamut AS. The positions contains: HR, Mergers & Acquisition, Personnel Management, Financial responsibility, Budgeting, Forecasting, Reporting, Risk and Controlling.

Camilla JohanssonCamilla Johansson (0)

Camilla Johansson work as a user experience architect at Visma Software’s International Product Unit. Been working at Visma for 6 years and has a passion for working with user centred development. Believe that conducting user observations and test as well as developing prototypes are the most rewarding and interesting parts of her work. M.Sc. in Interaction design, B.Sc. in Informatics.

Carine S. NæssCarine S. Næss (21)

Carine S. Næss har jobbet hos Visma i 3 år. Hun har en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring fra BI i Oslo og Nanyang Technological University i Singapore.
Etter å ha blitt godt kjent med Visma sine kjerneområder på MCK, jobber hun nå som Project Manager for Visma skolelisenser og Ungt Entreprenørskap.

Carl MoltzauCarl Moltzau (1)

PartnerDirektør i Visma Advantage, Nordens ledende innkjøpsspesialist.

Carlo KristiansenCarlo Kristiansen (1)

Jobber på Visma kundesenter.

Carola LisselCarola Lissel (0)

Carola Lissel arbetar som VD på Visma Software och har varit verksam på olika företag inom affärssystemsbranschen i snart 20 år i olika roller kring försäljning, kanalutveckling och marknad. I dag funderar Carola mest på frågor kring produktivitet, automatisering och kundnöjdhet kopplat till affärssystem – och naturligtvis de ljusa “moln” som breder ut sig i branschen.

Catarina SöderlundCatarina Söderlund (0)

Catarina Söderlund är marknads- och utbildningschef på Visma Enterprise. Hon bloggar gärna om möten mellan människor både i den digitala världen och IRL.

catherinengocatherinengo (1)

Hi, my name is Catherine Ngo and I am one of the Accounting Trainees in Visma 2013/2014.
I hold a master in Business Administration from NHH and spent two semesters abroad, respectively at Haskayne School of Business and Macquarie University.
I highly enjoy my time as a Visma trainee and cannot wait to face further challenges.

Cathrine EngmanCathrine Engman (0)

Sales Manager på Visma Proceedo AB

Charlotte Hertz MeinckeCharlotte Hertz Meincke (0)

Charlotte har en kandidat i International Business Communication fra CBS og har arbejdet med marketing siden 2001. Hos Visma er hun ansat som marketingkonsulent i divisionen for BPO outsourcing.

Christian Fredrik MagnusChristian Fredrik Magnus (0)

Christian Fredrik er advokat og partner i Visma Advokater og arbeider innen mange ulike juridiske fagområder, med nasjonal næringsbeskatning og selskapsrett som spesialområder.

Christian Juul KisumChristian Juul Kisum (0)

Christian er uddannet Civilingeniør inden for Informatik ved DTU (Danmarks tekniske universitet) i 2012. Han er siden blevet ansat i Visma Consulting som IT Konsulent via Nyt Krudt graduate programmet.

Christian Lyngholm FjeldsøeChristian Lyngholm Fjeldsøe (1)

Christian er advokatfullmektig i Visma Advokater med spesialområde skatterett. Han har blant annet erfaring med internasjonal skatterett for utenlandske selskaper med aktivitet i Norge, og nordmenn med arbeidsopphold utenlands.

Fra april 2017 jobber Christian i Magnus Legal.

Christian Strand YoungChristian Strand Young (1)

Summer Intern i Visma Consulting. Studerer informatikk ved NTNU.

Christina FahleChristina Fahle (2)

Christina var advokatfullmektig i Visma Advokater og jobber i hovedsak med internasjonale arbeidsforhold, og særlig med skatteplikt for utenlandske selskaper, samt personbeskatning. Hun bistår utenlandske selskaper med deres forpliktelser ved aktivitet i Norge, samt de ansattes rettigheter og plikter. Christina arbeider også mye med selvangivelsesbistand og klagesaker for privatpersoner.

Fra april 2017 jobber Christina i Magnus Legal.

Christina ØstbyChristina Østby (3)

Christina jobber i hovedsak med internasjonal skatterett, internasjonale arbeidsforhold og med personbeskatning, men bistår også innen generell forretningsjuss.

Hun bistår utenlandske selskaper med etablering i Norge, med skattepliktsvurdering for selskapet og for de ansatte, og med generell bistand under deres virksomhet i Norge.

Christina kom til Visma Advokater i 2012, etter to år som skattejurist i Skatt Øst, hvor hun jobbet i utlandsavdelingen i seksjonen for utland og selskap.

Christine HauglandChristine Haugland (1)

Christine Haugland jobber som Seniorkonsulent i Visma Consulting. Hun startet høsten 2012, og jobber med test og testledelse i prosjektene hun er på. Christine er fagmananger for faggruppen for Funksjonell Test i Visma Consulting

Christine Sæther JakobsenChristine Sæther Jakobsen (1)

Christine var administrasjon- og markedsskoordinator i Visma Advokater, hvor hun hadde ansvar for koordinering og gjennomføring av alle overordnede markedsaktiviteter.

Før hun kom til Visma jobbet hun som lederassistent og styresekretær i Flyktninghjelpen. Hun har lang erfaring fra kontor og administrasjon og variert bakgrunn fra reiseliv, markedsføring, kundebehandling, personalarbeid og lederstøtte – også i børsnoterte selskaper

Fra april 2017 jobber Christine i Magnus Legal.

Christopher Ludt ParmoChristopher Ludt Parmo (0)

Previously financial Manager of R&D, Support and Product Management in @Visma

Clas OlsenClas Olsen (2)

Clas var advokat i Visma Advokater og arbeider særlig med nasjonal og internasjonal beskatning og selskapsrett. Han har i tillegg solid erfaring innen selvangivelsebistand, bokettersynsrapporter, klagesaker og skatteprosess.

Fra april 2017 jobber Clas i Magnus Legal.

Dag Henning KlevenDag Henning Kleven (10)

Dag Henning Kleven er leder for kundekontakt i Azets. Han har jobbet som Head of Sales i Vismas tidligere lønns- og regnskapsdivisjon. Kleven har blant annet erfaring som Country Sales Manager i Sony og Checkpoint Systems.

Dag LoråsDag Lorås (0)

I was the Development Director in Software International and have been with Visma for 7 years. With 24 years of experience in software development I still love programming, especially within area of architecture, design, Software as service and the in the shadow between development and operations.

Dagfinn LøverDagfinn Løver (1)

Support Manager SME

Visma Software AS

Daniel HellqvistDaniel Hellqvist (2)

Daniel är projektledare på marknadsavdelningen på Visma och tidigare trainee. Här i bloggen skriver han om allt som kan relateras till effektivitet både på och utanför jobb.

Daniel KaspersenDaniel Kaspersen (2)

Daniel Kaspersen er Sales Manager og ansvarlig for Sales Traineeprogrammet i Visma. Han er utdannet med en mastergrad i markedsføring fra BI Oslo, og har bakgrunn som både Sales Trainee og Salgskonsulent i Visma.

Daniel SimonssonDaniel Simonsson (0)

Produktchef för verktyg till strategisk inköpsstyrning på Visma.
Grundare till Visma TendSign som nu används i merparten av all offentlig upphandling i Sverige.

danielholckdanielholck (1)

Daniel Holck er rådgiver i Azets. Hans styrke er bruke ny teknologi til å finne den optimale regnskaps- og økonomiløsningen. Daniel har ledet og deltatt i prosjekter innen omstrukturering og effektivisering, og har bakgrunn fra Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon.

danielsaldeniusdanielsaldenius (0)

Jag är leverantörsansvarig på Visma Advantage AB och arbetar med att förhandla nya inköpsavtal för våra kunder, samt att omförhandla våra befintliga avtal.”

David AarsteinDavid Aarstein (4)

Product Manager Visma Business and Visma ERP POS.

Dennis LeuringDennis Leuring (0)

Dennis Leuring har arbejdet med regnskab, it og internet siden 2000. Gennem sin karriere har Dennis prøvet kræfter som iværksætter i flere projekter, og har altid haft en tæt kundekontakt. At gøre det tekniske forståeligt gennem god kommunikation og kundeservice, er en vigtig faktor i hans arbejde. Dennis startede i Visma i 2012 og er i dag teamleder for Visma Software Danmark’s support afdeling.

dikkenholmdikkenholm (2)

Hi! My name is Dikken Holm. I hold a MSc in Strategy, Organisation and Leadership from Copenhagen Business School. Currently, I am one of the Management Trainees in Visma, and enjoy the challenges and opportunities this role has to offer!

Dominika DzielakDominika Dzielak (0)

Inbound Marketing Manager at Visma

Dovilė MacijauskaitėDovilė Macijauskaitė (0)

Dovilė Macijauskaitė is a communication specialist in Visma Lietuva. Dovilė’s range of responsibilities includes implementation and monitoring of marketing and communication activities, where she can perfectly realize her educational background of communication and creative industries studies.

eilertheilerth (0)

Managing Director, Mamut AS

Eirik SaltnesEirik Saltnes (4)

Eirik Saltnes er seniorrådgiver og produktansvarlig for Veilederen Barnevern. Han har lang erfaring fra helse-­ og sosialsektoren, både på kommunalt og statlig nivå. Han har blant annet elleve års erfaring som barnevernleder. Saltnes er sosionom av utdanning.

Eirik Solheim NesdalEirik Solheim Nesdal (1)

Konsulent i Visma Consulting, del av Nytt Krutt 2011. Master i Informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand

Eivind GundersenEivind Gundersen (1)

Eivind Gundersen is Division Director at Visma. He has studied at BI and California Lutheran University in USA. Eivind is an eager ski enthusiast.

Eline KarlshaugenEline Karlshaugen (3)

Hi!
My name is Eline Karlshaugen and I was a Management Trainee in 14/15. Today I’m a Project Manager in Visma Software.

Eline LilandEline Liland (0)

Eline works as a marketing consultant in the commercial team in Visma Collectors: before joining Visma she worked almost three years in Microsoft in Norway as a PAM and with Partner Marketing. She has a bachelor and master degree from Handelshøyskolen BI in Oslo.

Elisabeth Bartnes SyltenElisabeth Bartnes Sylten (0)

Elisabeth arbeider som advokat i Visma Advokater. Hun har fokus på spørsmål innen fast eiendom samt generell forretningsjus. Elisabeth ble uteksaminert i 2007 og har mange års erfaring fra advokat- og meglerbransjen. Hun har vært jurist for Trondheim Parkering KF hvor hun jobbet med forretningsjus, offentlig anskaffelser, forvaltningsrett og parkeringsrett.

Fra april 2017 jobber Elisabeth i Magnus Legal.

elisabethsolheimelisabethsolheim (1)

Elisabeth jobber som bedriftsrådigiver i Azets, Vismas tidligere lønns- og regnskapsdivisjon. Her bistår hun med det meste innenfor regnskapsnær rådgivning. Elisabeth er statsautorisert revisor med erfaring fra revisjon og Skattekrim.

Ellen Marie NyhusEllen Marie Nyhus (2)

Ellen Marie Nyhus is HR Director in Visma Consulting. She has 13 years of HR experience, of which the last six years from several companies in the Visma Group. She has a broad HR competence, and devotes much of her time to training senior executives, middle managers and HR staff.

Ellen Sofie BjørkliEllen Sofie Bjørkli (0)

Ellen Sofie er Rådgiver på lønn & HR i Visma Services AS, avd. Trondheim. Hun er også superbruker på lønn, og har hovedansvar for oppsett og opplæring i MyVisma og Visma.net Expense for både nye og gamle kunder.
Tidligere har hun jobbet med reiseregninger og effektivisering av rutiner – både internt og hos kunder.

Emilie Caspara Røed KjønnerudEmilie Caspara Røed Kjønnerud (5)

Emilie Røed jobber som prosjektleder på Product Marketing i Visma Mamut. Hun har studert Entreprenørskap og økonomi på Handelshøyskolen BI, og har bakgrunn som gründer.

Emily NorthwayEmily Northway (0)

Emily is a marketing writer for Visma Software International. She is responsible for the creation and coordination of content marketing for Visma.net.

Erik Amit NordlieErik Amit Nordlie (8)

Erik Amit Nordlie er økonomidirektør og tidligere Information Management-konsulent i Visma Consulting. Han har jobbet i IT-bransjen siden 2005 og er spesielt interessert i business intelligence.

Erik BekkåsenErik Bekkåsen (1)

Erik er Director Payroll i Azets. Han har mer en 25 års erfaring innenfor lønn og HR. Han har hatt roller som lønningssjef i Olav Thon Gruppen og Rezidor Hotels. Siden 2005 har Erik vært med på å bygge lønn og HR i Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon (nå Azets), både på nasjonalt og nordisk nivå.

Erik EskedalErik Eskedal (5)

Erik Eskedal previously worked as Digital Communication Manager at Visma.

Besides his interests in digital communication, Erik’s specialities is B2B marketing and social media. He guest lectures at Norwegian Business school. Privately his biggest interest is photography and skiing.

Erlend SognErlend Sogn (12)

Erlend Sogn er administrerende direktør i Visma Software. Erlend har jobbet i Visma i over ti år, og har tidligere erfaring fra en rekke lederstillinger innen Tele & IT-bransjen.

Esben EmborgEsben Emborg (0)

Mobile Computing er blevet en integreret del af alles hverdag. Alle er begejstret og branchen fortæller historierne om at mobilt internet snart overhaler brugen af det stationære internet. I mine blogindlæg vil jeg sætte fokus på den mobile udvikling, dens muligheder og ikke mindst de faldgrupper som naturligt opstår for en hurtigvoksende teknologi.

Espen AndreassenEspen Andreassen (2)

Espen Andreassen jobber som Partner Account Manager for Visma Innkjøpssamarbeid med fokus på privat avtaler og utvikling av konseptet Visma Fordel Ansatt. Han har en Bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling fra Markedshøyskolen.

Espen J LaengEspen J Laeng (2)

Jobbet i mange år med coaching og opplæring innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk i Mamut. Holder også kurs i presentasjonsteknikk.

Filip CaspersenFilip Caspersen (1)

Filip Caspersen jobber som salgssjef med ansvar for eksisterende kunder og partnere i Visma Mamut og har vært i selskapet siden 2008. Han har en Bachelor i eksportmarkedsføring fra Høgskolen i Ålesund.

Filip ReinholdsonFilip Reinholdson (2)

Filip Reinholdson jobber i Optivasys som ansvarlig for forretningsområdet Belutninger & Analyse. Han har vært en del av Optivasys siden 2014 og jobber i sin rolle for å fortsette å utvikle sin allerede omfattende erfaring og kompetanse med å skape løsninger basert på kundens faktiske behov.

Finn UldumFinn Uldum (0)

Finn Uldum is working as a combined chief technology and knowledge officer in Visma Consulting A/S. With a broad background from years of work in almost all roles within software development, he is also advising customers on architectural issues. Typically he is working very closely with our projects and customers, both setting a technological direction and capitalizing on the high knowledge levels of his colleagues.

fredrikmorbergfredrikmorberg (1)

Masterstudent ved Handelshøyskolen BI i Oslo og Business Summer Intern 2013

Geir Axel AassGeir Axel Aass (1)

Geir Axel Aass is working as a Test Manager at Visma Consulting. He is the manager of the Technical Test service in Visma Consulting and as a Performance Test specialist, he has acquired a vast experience with technical test and performance testing. Geir Axel has been working with test and test management more than 14 years.

Geir Josten LienGeir Josten Lien (3)

Geir Josten Lien jobber som teknisk tester og testleder i Visma Consulting. Geir er fagmanager for teknisk test, og innovasjonsleder for teamet hos Skatteetaten. Han har jobbet i Visma siden 2012, og har bakgrunn fra High-Performance Computing ved NTNU.

Geir Ole Hiåsen StevningGeir Ole Hiåsen Stevning (1)

Konsulent i Visma Consulting. Utdannet Sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og jobber primært med ytelsestesting.

Gisle ForsethGisle Forseth (1)

Har jobbet med kompilator og utviklingsmiljø og SaaS i San Diego, California. Også mange års erfaring med finanssystemer i Norge.
Jobber nå med provisjonering i Visma.net On Demand.
På fritiden er det landeveien med Harley Davidson.

Gry Sander-FjeldGry Sander-Fjeld (1)

Gry er sertifisert lønnskonsulent i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Hun jobber med lønns- og HR-rådgivning og betjener både interne og eksterne lønnskunder.

Guro SlettestølGuro Slettestøl (2)

Jeg jobber som rådgiver lønn/HR i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Jeg er siviløkonom, og jobber med lønn fra A-Å og rådgivning innenfor HR-feltet.

Håkon GrimstadHåkon Grimstad (1)

Håkon Grimstad works as Product Management Executive in Visma Software with responsibility for the visma.net platform. Håkon has 15 years of experience with ERP systems.

Hanna LidgrenHanna Lidgren (0)

Hanna Lidgren jobbar med digital marknadsföring på Visma Software. Förutom kommunikation och digitala medier har Hanna en förkärlek för 80-talsballadtexter och inredning i plast. Bloggar gör hon om nyttan av affärssystem ur en personlig vinkel.

Hanna Nätt-FalkängHanna Nätt-Falkäng (0)

Marketing Manager at Visma Software AB. Has a background in digital B2C marketing from various industries. Interested in everything that has to do with online marketing – SEO, SEM, clever campaigns, fun bloggers and guerilla marketing.

Hanne Greve HagenHanne Greve Hagen (0)

Hallo! Jeg er Hanne Greve Hagen, 27 år gammel, og ble i 2012 ansatt som Lønn/ HR trainee i Visma. Min utdannelse er fra Norges Handelshøyskole i Bergen hvor jeg har en master i strategi og ledelse. I tillegg har jeg også bodd 1 år i Montpellier i Frankrike og studert fransk . Jeg jobber nå i Oslo på Bjørvikakontoret med LA, store kunder.

Hanne GroaHanne Groa (9)

Hanne Groa jobber som Marketing Manager i Visma Mamut med fokus på Accounting Offices-segmentet. Hun har en Bachelor of Science in International Marketing, Honors Degree, fra Handelshøyskolen BI/Nanyang Business School i Singapore, og har jobbet i mange år med markedsføring og kommunikasjon.

Hanne OustadHanne Oustad (1)

Summer intern i Visma Consulting. Studerer Informatikk ved NTNU, med spesialisering i Kunstig Intelligens og Læring.

Hans EngellHans Engell (0)

Hans Engell er politisk kommentator og har en politisk fortid som partileder, minister og chefredaktør.

Hans Kristian GjerdeHans Kristian Gjerde (1)

Hans Kristian har spesialkompetanse innenfor skatterett, selskapsrett, toll og avgift, arbeidsrett samt bygge- og entrepriserett.

Fra april 2017 jobber Hans Kristian i Magnus Legal.

Hans Petter SimonsenHans Petter Simonsen (1)

Hans Petter Simonsen currently works as a java developer. Before becoming a full time developer, he spent quite a few years working with databases. Programming in general has always been a keen interest, but as of late he has taken a particular interest in functional programming.

Hans-Petter Nygård-HansenHans-Petter Nygård-Hansen (1)

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover – og ansvarlig for kommunikasjonsbloggen HansPetter.info. Før han etablerte sitt eget selskap i juni 2014, var Hans-Petter ansatt som senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese.

Håvard GjeldokkHåvard Gjeldokk (7)

Manager of Marketing and Sales, Norway at Visma Proceedo. 15 years of experience from sales in the IT industry including 9 years within the “Purchase to Pay” market

Håvard Råmundal HalseHåvard Råmundal Halse (1)

Summer intern i Visma Consulting, studerer kommunikasjons teknologi ved NTNU, med spesialisering i Teleøkonomi.

Håvard SvoenHåvard Svoen (1)

Håvard Svoen jobber som konsulent i Visma. Han har en mastergrad i Teknisk kybernetikk fra NTNU, og jobber som fullstack utvikler på Microsoft avdelingen.

Hege Alvestad LorckHege Alvestad Lorck (2)

Har jobbet i Visma siden 2011. Jobber i dag med Partner Marketing i Visma Software AS.

Hege Michelsen SteenHege Michelsen Steen (1)

Avd.leder Visma Personnel, avd Bergen, siden 2002, og har totalt 12 års erfaring fra bemanningsbransjen. Utdannet Diplomeksportøkonom fra NMH/BI.

hegekorsneshegekorsnes (0)

Hege er HR Manager i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon.

Helena BrynolfssonHelena Brynolfsson (0)

Visma Commerces strateg för inköp och upphandling. Helena har arbetat i 25 år med inköp i stora och små bolag, nationellt och internationellt, privat och statligt, i flera olika branscher och inom olika inköpsområden. Helena är även inköpskonsult på ProSourcia och tidigare koncerninköpschef på bland annat PostNord, Lantmännen och Pharmacia.

Helena LustigHelena Lustig (0)

Jag är säljare på Visma Services inom affärsområdet Lönetjänster och HR.

Helene RognskogHelene Rognskog (1)

Helene Rognskog jobber som markedskonsulent i Visma Consulting. Helene har tidligere jobbet som digital markedsfører og har en utdannelse i strategisk markedsføringsledelse (MSc).

Helene Stephensen SkogholtHelene Stephensen Skogholt (10)

Helene S. Skogholt jobber som markedskonsulent i Visma Software AS. Hun har markedsutdannelse fra BI, og har jobbet med digital markedsføring i Visma siden 2014.

helenehandelandhelenehandeland (1)

Helene Handeland er rådgiver i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon, og jobber primært med lønn, HR og regnskap og salg til nåværende kunder. Handeland har spisskompetanse innenfor økonomi og ledelse.

Helga Woll LunderHelga Woll Lunder (6)

Helga Woll Lunder jobber som interaksjonsdesigner i Visma Consulting. Hun er utdannet ved IT-Universitet i København, og har spesialisert seg innenfor tjenestedesign og dynamisk webdesign. For Helga er det viktig å skape gode brukeropplevelser ved å ha et helhetlig perspektiv. Hun brenner for smarte løsninger og ny teknologi som effektiviserer hverdagen.

Henrik HolteHenrik Holte (22)

Hei, jeg jobber med tekst, video og animasjon på digitale flater i Visma. På bloggen skriver jeg om effektivisering og smarte løsninger for næringslivet i Norge.

Henrik HornHenrik Horn (1)

Henrik Horn er produktansvarlig for Visma.net i Visma Mamut, og har tidligere jobbet som supportleder. Han har vært ansatt siden August 2004 og har hatt flere forskjellige roller de siste 11 årene.

Hilde Karine og LasseHilde Karine og Lasse (1)

Lasse Jamt er 24 år, kommer fra Tromsø og har studert på BI. Hilde Karine Sæberg er 21 år, kommer fra Asker og har studert tre år på NHH. Vi jobber som Summer interns og er prosjektledere for hvert vårt prosjekt i henholdvis Visma Advantage og Visma Academy.

Hilde RanumHilde Ranum (4)

Hilde Ranum er rådgiver og produktansvarlig for Veilederen Helse­ og omsorg i Visma SmartSkill. Hun gir råd og veiledning på personaloppslagsverket. Hilde har 25 års erfaring fra det kommunale helsevesenet, både som sykepleier, hovedtillitsvalgt på heltid og som virksomhetsleder. Hun har videreutdanning i helserett og ledelse.

Hilde Visthoff DrangeHilde Visthoff Drange (1)

Summer intern i Visma Consulting og studerer til vanlig 2. master i Informatikk, med spesialisering i Systemarbeid og MMI ved NTNU

Hilde Visthoff DrangeHilde Visthoff Drange (1)

Hilde Visthoff Drange har jobbet som konsulent i Visma Consulting siden høsten 2013 og jobber med utvikling og test i prosjektene hun er på.

Hovard A. BergHovard A. Berg (2)

Hovard is a lead consultant at Visma Consulting. He is working as a .NET developer and thrives in Microsoft’s cloud environment, Azure. Hovard has earned a MCSD certification and is also EPiServer CMS certified.

Ian MacdonaldIan Macdonald (0)

I am an Oracle DBA/Developer with experience in Oracle databases since 1996.

Ida GrothIda Groth (0)

I am 27 years old, and a Management Trainee at Visma. I have a masters degree in Engineering and technology based entrepreneurship from NTNU, and dabble in graphic design in my spare time (of which there is suddenly very little). I enjoy working at Visma, learn new things every day, and have met many wonderful people here. Life is good!

Ida GrothIda Groth (0)

I am 27 years old, and previously a Management Trainee at Visma. I have a masters degree in Engineering and technology based entrepreneurship from NTNU, and dabble in graphic design in my spare time (of which there is suddenly very little).

Ilan CohenIlan Cohen (0)

Originally from Liverpool, UK, Ilan is a pioneer in the field of website analysis and brought more than 10 years of digital marketing experience to Visma . He was responsible for the tracking, measurement and analysis of web traffic data across the entire Visma ecosystem.

Inger Lise LøvnesethInger Lise Løvneseth (1)

Inger Lise var autorisert regnskapsfører/partner i Visma Advokater hvor hun arbeidet med internasjonal skatterett og regnskap. Hun er spesialist på internasjonal personbeskatning og skatt for utenlandske og internasjonale selskaper. Hun har solid kompetanse innen rådgivning til norske og utenlandske selskaper om flyt av arbeidskraft over landegrenser, momsrepresentasjon og optimalisering av internasjonale skatteforhold for personer og selskaper.

Fra april 2017 jobber Inger Lise i Magnus Legal.

Ingolf GaardIngolf Gaard (0)

Ingolf er uddannet Cand. IT, E-Business fra IT-Universitetet i København, og startede hos Visma Consulting i september 2012, hvoraf den første tid var i et graduate-program.

Ingrid OlsenIngrid Olsen (1)

Ingrid Olsen er Bedriftsrådgiver HR i Visma Services AS i Trondheim. Ingrid jobber primært med salg og leveranse av HR-tjenester til kunder, samtidig som hun bidrar med å utvikle og drive rådgivningssatsningen innen HR-rådgivning. Hun har mastergrad fra NTNU og har tidligere jobbet med HR i både i offentlig og privat sektor.

ingridkristinvikeningridkristinviken (1)

Jeg er HR Manager i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon, og jobber med utvikling av medarbeidere og ledere i Azets og hos kunder. Etter mange år i ulike stillinger kan jeg med hånden på hjertet si at jeg elsker jobben min!

Ingunn WiigIngunn Wiig (5)

Ingunn Wiig er jurist og seniorrådgiver i Visma SmartSkill AS. Ingunn har over 10 års erfaring som rådgiver i Visma SmartSkill og jobber blant annet med rettigheter for elever, barnehagebarn og foreldre, forvaltningsrett, trygderett og arbeidsrett.

iprospectiprospect (4)

iProspect er et ledende, internasjonalt byrå innen digital markedsføring. De jobber med kunder både lokalt og internasjonalt, og med alt fra små aktører til store, internasjonale merkevarer. iProspect er ikke bare eksperter på ulike typer av digital markedsføring, de er også eksperter i å sette det hele sammen i en helhet. Ved å sette kundene i sentrum skaper de enkle, effektive strategier som etablerer kontakt med mennesker på tvers av alle kanaler – og som stimulerer forretningen til kunden på måter som kan måles og evalueres.

Ivar GrøndahlIvar Grøndahl (5)

Ivar Grøndahl jobber som seniorrådgiver i Visma Software, hovedsaklig med kursvirksomhet og regelsupport og bistand til brukere av Huldt & Lillevik Lønn. Han har jobbet med rådgivning og opplæring innen lønn og personal siden 1991.

Ivar SteenIvar Steen (0)

Ivar Steen works as Art Director in Visma ITC, Corporate Communication.
Engaged with design in B2B marketing since 2006, and currently occupied developing design guidelines in all marketing channels.

ivind Thorvaldsen og Haakon Sønstebyivind Thorvaldsen og Haakon Sønsteby (1)

Øivind Thorvaldsen, 5. års marsterstudent, Informatikk, NTNU. Haakon Sønsteby, 4. års masterstudent, Informatikk NTNU. Summer Interns, Visma Consulting 2012.

Ivo ØlstørnIvo Ølstørn (0)

Ivo Ølstørn jobber som Produkt- og Markedssjef i Visma Retail. I sin rolle er han tett på nye trender og ny teknologi som berører varehandelen, både sett fra forbrukeren og handelen sin side.

Jan HansenJan Hansen (1)

Jan er konsulent i Visma Consulting. Han er utdannet Ingeniør i Simulering og Spillutvikling på Høgskolen i Buskerud. Primært jobber Jan med utvikling og testing.

Jan Ludvig AndreassenJan Ludvig Andreassen (1)

Jan Ludvig Andreassen er sjeføkonom i Eika Gruppen med hovedansvar for overvåking av makroøkonomi i inn- og utland. Han er opptatt av de lange linjer og liker en god debatt. De siste 20 år har han jobbet med makroøkonomiske analyser i blant annet DnB, Alfred Berg og Norges Bank.

Jan-Ole SkotterudJan-Ole Skotterud (1)

Jan-Ole Skotterud jobber som konsulent i Visma Consulting. Jan-Ole er til daglig utvikler innenfor Microsoft teknologier, og fagmanager for faggruppen Making Webs som fokuserer på Microsofts sitt webrammeverk MVC samt tilhørende teknologier. Jan-Ole startet i Visma i august 2012 og kommer rett fra Universitetet.

janbnylundjanbnylund (1)

Jan Børre Nylund er senior bedriftsrådgiver i Visma Services. Jan Børre fokuserer på foretaks- og økonomistyring for sine kunder. Han har tidligere jobbet som økonomisjef på konsernnivå og vært revisor.

Jane XiaJane Xia (0)

Hi! My name is Jane, and I’ve a MSc Economics from NHH. In 2011, I started my career in Visma as a Management Trainee. That is one of the best choices I’ve ever made in my life so far. I used to work with Corporate HR in Visma, where I was responsible for the Management Trainee Program from A to Z, and other corporate HR matters. Besides work, I love to travel. My goal is to have climbed Kilimanjaro in 2013!

Janne C. LilandJanne C. Liland (0)

Janne arbeider som produkt- og markedskoordinator i Visma Retail. Hun er ansvarlig for blant annet content, web, markedsaktiviteter og sosiale medier, samt informasjon om produkter og tjenester.

Janne PoikulainenJanne Poikulainen (0)

I’m a Swedish born, Finnish raised Management Trainee working at Visma in Norway.

I’ll be blogging about my experiences as a Management trainee here at Visma. Follow me on twitter @poikulainen.

Janne PoikulainenJanne Poikulainen (0)

I’m a Swedish born, Finnish raised Management Trainee working at Visma in Norway. I’ll be blogging about my experiences as a Management trainee here at Visma. Follow me on twitter @poikulainen

Jarkko SuokasJarkko Suokas (0)

CFO at Visma Services Oy, Finland

Jarle FjeldstadJarle Fjeldstad (0)

I am a Copywriter and Web Editor in Visma’s Corporate Marketing and Communication department. Ask me about digital marketing, web content and content marketing strategy.

Jasmin StensrudJasmin Stensrud (7)

Jasmin jobber som interaksjonsdesigner i Visma Consulting. Hun er utdannet ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Jasmin har stor interesse for universell utforming og det å skape brukervennlige og intuitive løsninger, som er tilpasset alle.

Jaspar OlesenJaspar Olesen (0)

Jaspar har en uddannelse fra Copenhagen Business School (CBS) i Finansiering og Regnskab og har arbejdet som revisor i Visma Services Danmark A/S siden april 2013. I forbindelse med studiet har han været tilknyttet Institut for Regnskab & Revision på CBS, som forskningsassistent. Han ligger i sit arbejde stor vægt på høj fagliglighed og en god behandling af sine kunder.

Jerker DanielssonJerker Danielsson (1)

Information Security Officer i Visma Software

Jesper BalsbyJesper Balsby (0)

Jesper Balsby er uddannet cand.merc. i økonomistyring og har siden 2010 været økonomidirektør i Visma Services Danmark A/S. Jesper har fra før sin tid i Visma erfaring med både at starte, købe og sælge virksomheder, og i Visma har Jesper deltaget i en række danske opkøb.
Siden december 2016 arbejder Jesper i Azets som direktør for M&A.

Jesper MarrupJesper Marrup (0)

Jesper er nyuddannet civilingeniør i informationsteknologi fra DTU. Han startede i september 2013, som en del af Visma Consultings graudate forløb. Graduate forløbet varede 8 uger og sideløbende blev han tilknyttet projektet PAKS (et led i PenSam’s automatisering af skatteindberetning) hos PenSam, som han stadig arbejder på i dag. I projektet arbejder han i et team på 5-8 mand, hvor han er konsulent og udvikler med fokus på GUI og backend-delen.

Jesper SalomonsenJesper Salomonsen (0)

Jesper Salomonsen er uddannet HD (regnskab og økonomistyring) og har flere års praktisk erfaring inden for regnskab. Jesper sidder som økonomikonsulent i Visma Services Danmark A/S. Jesper udfører regnskabsmæssige opgaver og rådgivning for større kunder og detail-/kædeforretninger.
Siden december 2016 arbejder Jesper i Azets som økonomikonsulent.

jesperlassenjesperlassen (0)

Jespert er uddannet Cand.it fra Aarhus Universitet og er uddannet it-diplomingeniør fra Syddansk Universitet, og startet som konsulent i Visma Consultings Nyt Krudt-graduateprogram.

Jessika LandénJessika Landén (0)

Head of Servicemanagement och tidigare Applikationsspecialist på Visma Proceedo

Joachim ThonerJoachim Thoner (6)

Joachim Thoner jobber som leder for Visma Innkjøpssamarbeid. Han har en MBA fra Griffith University og har spesialisert seg på fagområdet administrative innkjøp.

Johan E GustafssonJohan E Gustafsson (0)

Jag arbetar med skattefrågor på Visma Services i Stockholm. Jag hjälper våra kunder med beskattningsfrågor som bland annat rör moms, företagsbeskattning och inkomstdeklarationer, lön och förmåner samt internationella förhållanden. Visma Services erbjuder redovisnings- och skattetjänster för små och stora företag samt outsourcing av lönehantering och HR.

Johanne Nygaard-EikeriJohanne Nygaard-Eikeri (2)

Hei! Jeg heter Johanne, er 27 år gammel, og begynte som trainee lønn/HR ved kontoret i Oslo i september. Jeg har en bachelorgrad i journalism and business og en Master i International management with HRM, begge fra London. Som trainee møter jeg mange spennende utfordringer hver dag som jeg gleder meg til å fortelle om her.

John Ketil WillochJohn Ketil Willoch (1)

John Ketil Willoch jobber som utvikler i Visma Consulting. Han er utdannet som robotikkingeniør ved Universitetet i Oslo. John er fremoverlent og har spesielt stor interesse for ny teknologi og maskinlæring/AI.

Jonas HoemsnesJonas Hoemsnes (1)

Jonas Hoemsnes er prosjekt- og testleder i Visma Consulting AS. Han jobber med information management & BI og brenner for automatisering. Siden 2013 har Jonas jobbet med system- og datavarehusutvikling på Microsoft-plattformen.

Jonas MidstrupJonas Midstrup (0)

Jonas Midstrup er ansat som konsulent hos Visma Consulting A/S, hvor han til daglig arbejder med software udvikling og Application Management på projekter hos private og offentlige kunder. Jonas er uddannet cand.it med speciale i EA, IT-Governance og Projektporteføljestyring, og har også tidligere arbejdet som forretningskonsulent.

Jonas og VegardJonas og Vegard (0)

Jonas Jafari er 23 år, kommer fra Ski er ferdig med bachelor i Informasjonsteknologi ved Ingeniørhøgskolen i Bergen. Vegar Nordvold er 26 år, kommer fra Hamar og har studert tre år på BI og tar nå en mastergrad ved UMB i Ås. Vi jobber som Summer interns og er prosjektledere for hvert vårt prosjekt i henholdvis Visma IT & Communications AS og Visma Services.

Jørn LudahlJørn Ludahl (0)

Jørn is Visma’s Director of Customer Loyalty. He is responsible for implementing the Net Promoter program on a European level in the Visma Group. Jørn reports performance on Net Promoter Score and progress to the CEO and the Visma Board of Directors.

Josefine FalchJosefine Falch (0)

Josefine Falch worked as Marketing Coordinator in Visma Consulting Denmark. Josefine has a masters degree from Copenhagen Business School in marketing and communication. In Visma Josefine works among other things with digital marketing and communication.

Juha MäntyläJuha Mäntylä (0)

MD for Visma Software Finland since 2010. Industry veteran, various positions in Nordic IT and ERP industry since 1984. M.Sc, 1987, Engineering

juliahoegjuliahoeg (1)

Hei, Jeg heter Julia Antonette Christensen Høeg og er Project Manager i Visma InTouch. Jeg har vært i selskapet siden 2012 og jobber tett sammen med Sales Traineene.

Julianne HabberstadJulianne Habberstad (10)

Julianne Habberstad er advokat i Visma Software AS og har jobbet med rådgivning og opplæring av arbeidsgivere siden 2004. Hun er en erfaren foredragsholder innen ulike personalrelaterte og forretningsjuridiske temaer.

Julie Groth GrønlundJulie Groth Grønlund (5)

Produktsjef CRM, Visma Software AS

Kaare Kristian LillengKaare Kristian Lilleng (1)

Kaare Kristian Lilleng er konsulent i Visma Consulting med testledelse som fagfelt. Han har arbeidet i IT-bransjen siden 2007, hovedsaklig med test og testledelse. I tillegg er han interessert i økonomi, jus og ledelse.

Kaja Falck-YtterKaja Falck-Ytter (9)

Kaja Falck-Ytter jobber med kommunikasjon og som tekstforfatter i Visma Software AS. Kaja har mastergrad i språkvitenskap fra NTNU, og har jobbet med tekst og formidling i flere år. Kaja startet i Visma i 2015.

Kari HanssenKari Hanssen (1)

Kari arbeider som markedsansvarlig i Visma Advokater.
Hun har flere administrative oppgaver i selskapet, og fungerer også som advokatsekretær. Kari har en bachelorgrad i markedsføring ved Handelshøyskolen BI, hvor hun spesialiserte seg i strategisk merkevarebygging.

Fra april 2017 jobber Kari i Magnus Legal.

Kari-Anne AndersenKari-Anne Andersen (10)

Kari-­Anne Andersen er juridisk rådgiver og faglig koordinator i Visma SmartSkill AS. Hun jobber med fagfeltet helserett på helse­ og omsorgsområdet i Veilederen. Kari-­Anne er vernepleier med juridisk videreutdanning. Hun har bakgrunn fra kommunens helse­ og omsorgstjeneste.

Karianne Robøle-SørensenKarianne Robøle-Sørensen (4)

Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt, i tillegg underviser hun i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.

kaspermoltovkaspermoltov (0)

Kasper Trondhjem Møltov is an experienced CRM professional with more than 15 years of experience. He has been covering roles as both a CRM administrator on a major CRM solution and as a Business process consultant.

Katarina JonssonKatarina Jonsson (1)

Katarina jobber i markedsavdelingen i Mamut Norge, som leverer programvare og tjenester rettet mot start-ups og småbedrifter.

kathrinejohansonkathrinejohanson (1)

Kathrine W. Johanson har markedsansvaret for Visma Innkjøpssamarbeid. Hun jobber primært med utvikling av innkjøpsportalen og digitale markedsaktiviteter relatert til konseptet. Kathrine har bakgrunn som webredaktør og strategisk rådgiver innen søkemotormarkedsføring.

Kati PankkaKati Pankka (0)

Kati Pankka works as Sales and Marketing Coordinator at Visma Services in Finland. Specializing in digital marketing and marketing automation.

Katja-Maria KorpiKatja-Maria Korpi (0)

Viestintä- ja HR koordinaattori Visma Software Oy:ssä

Kenneth LøvoldKenneth Løvold (8)

Kenneth Løvold er Administrerende direktør for Visma Mamut AS. Visma Mamut leverer skybaserte økonomisystemer til små virksomheter med fokus på å forenkle deres hverdag, samt øke produktivitet og lønnsomhet gjennom automatisering av virksomhets kritiske prosesser som regnskap, fakturering, innkjøp og lønn.

Kirsti EriksenKirsti Eriksen (21)

Kirsti Eriksen jobber med produktutvikling og markedsføring av kurs i Visma Software AS. Visma Software AS tilbyr kurs som gir effektivi læring i en unik miks av kurs i egen programvare og fagige tema innen regnskap, økonomi, lønn, personal og ledelse.

Kjartan Nielsen FriisKjartan Nielsen Friis (0)

Hi, my name is Kjartan Nielsen Friis. I work as Group Manager for one of Visma’s HCI-teams (Human Computer Interaction). Previously part of Visma’s Management Trainee program. Holds a Master of Technology in Industrial design from NTNU. I have a strong interest for new technology, innovation and design.

Kjetil SkeieKjetil Skeie (1)

Kjetil har jobbet med salg og salgsledelse i mange år og er i dag ansvarlig for salg i Mamut Norge AS.

Klaus KristensenKlaus Kristensen (0)

Klaus Kristensen er løsningsarkitekt hos Amesto Solutions.
I sit arbejde fokuserer han på at udfordre og provokere virksomheder i hele Danmark, så de får øjnene op for nye muligheder inden for virksomhedssystemer, som skaber en højere effektivitet. Med mere end 20 års erfaring med implementering af administrative løsninger kan han give kunderne en konkret og professionel rådgivning inden for ERP-systemer. For at kunne yde kunderne en optimal rådgivning følger han nøje med i udviklingen i branchen og bidrager med nye tiltag. Klaus administrerer blandt andet en ERFA-gruppe for grossister, hvor han er i tæt dialog med kunder og producenter, så han altid er opdateret om nye udfordringer og muligheder.
Klaus er HD i informatik og økonomistyring.
For yderligere information: Kontakt Klaus på telefon 49 22 46 46.

klausmogensenklausmogensen (0)

I have been working as a system developer, data modeler and DBA on the Oracle platform using SQL, Pl/SQL, Forms, Reports, JSP, HTML and Javascript since 1996, and have been involved in both client/server and web-based projects for 25+ different customers. I’m normally known as a problem solver

Knut Fredrik ThorneKnut Fredrik Thorne (0)

Knut Fredrik Thorne er jurist og seniorrådgiver i Visma SmartSkill AS. Han jobber med fagfeltet helserett på helse­ og omsorgsområdet i Veilederen. Knut Fredrik har vært Generalsekretær i Norsk pasientforening, Pasient­ og brukerombud i Akershus, og har i tillegg lang erfaring med tilsyn fra Fylkesmannen i Østfold og 12 års praksis som advokat.

Knut NorstadKnut Norstad (1)

Knut Norstad har arbeidet med forretningssystemer i tolv år og vært fagkonsulent i Visma Enterprise i tre år. Han har bred erfaring med fakturabehandling, elektronisk handel og all den meldingsutvekslingen det medfører.

knutolavholtknutolavholt (1)

Knut Olav Holt er rådgiver i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. I det daglige jobber han med å gi økonomiske råd til kunder.

Kristian HarbyKristian Harby (0)

PictureAid started out as an ambition, a dream and a burning idea; Can one man and his camera be able to make an actual change in developing countries and the societies he visits? Kristian Harby from the small and idyllic town of Næroset in Norway was under the impression that he could. In 2010, at the age of 25, he quit his job and gave everything he had to give life to his dream. He named it PictureAid. His dream would soon develop into a concept that provides organizations, companies and individuals a choice in decorating their walls – a choice of photography art that is not only inspiring and beautiful to look at, but also makes an actual difference in the lives of those captured. “Capture the moment – and give back”.

Kristian LienKristian Lien (1)

Kristian Lien er Service Delivery Manager i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Han har flere års erfaring fra regnskap og rådgivning innenfor varehandelen og er nå med på å lede kjedesatsningen til Azets.

Kristian OftedalKristian Oftedal (2)

Konsulent og .NET utvikler i Visma Consulting. Del av Nytt Krutt 2011. Master i informatikk fra NTNU.

kristianlaskemoenkristianlaskemoen (1)

Summer intern i Visma Consulting. Studerer Informatikk ved NTNU, med spesialisering i MMI og systemarbeid.

Kristin Meidell BergeKristin Meidell Berge (1)

Hi! My name is Kristin Meidell Berge. I hold an MSc in Strategic Purchasing and Supply Management from Industrial Economics and Technology Management at NTNU. Visma can provide me with the challenges that motivate me; a high degree of responsibility and a lot of opportunities. It is a great place to work!

kristinadronenkristinadronen (0)

My name is Kristina Drønen and I am an accounting trainee at Visma. I recently graduated from NHH, Norwegian School of Economics with a MSc in Finance. After 5 years of studying economics I am finally ready to start my career at Visma where I am looking forward to two educational and exciting years.

Kristoffer EngebretsenKristoffer Engebretsen (10)

Kristoffer Engebretsen jobber som Content Producer i Visma Mamut, og har tidligere jobbet som Customer Service Consultant i samme selskapet. Han har også en lengre arbeidsbakgrunn fra salg.

Kristoffer Johnsen SolbergKristoffer Johnsen Solberg (7)

Hei! Mitt navn er Kristoffer og jeg var Management Trainee i Visma i 2015/16. I dag jobber jeg som prosjektleder for Visma Mamut. Jeg liker forbrukerteknologi, gadgets og alle slags musikkinstrumenter.

Kristoffer SivertsenKristoffer Sivertsen (1)

Kristoffer var advokatfullmektig i Visma Advokater og arbeider med skatterett og selskapsrett. Han bistår internasjonale selskaper og aksjeselskaper med etablering i Norge, herunder også vurdering av skatteplikt, samt forpliktelser for ansatte og arbeidstillatelser.

Fra april 2017 jobber Kristoffer i Magnus Legal.

Kristoffer Wilhelm LarsenKristoffer Wilhelm Larsen (1)

Kristoffer er en sprudlende og ivrig designer som jobber med å skape gode, funksjonelle websider og applikasjoner som fagsystemer, saksbehandlingsløsninger og portaler på mange forskjellige plattformer. Han er lidenskapelig opptatt av detaljer og ivaretar idé og design i store og små prosjekter. Kristoffer startet i Visma Consulting februar 2016.

Laila KristjanssonLaila Kristjansson (4)

Laila er advokat i Visma Advokater hvor hun arbeider mest med transaksjonsjus, selskaps-, kontrakts- og arbeidsrett. Hun går jevnlig i retten, og har god prosedyreerfaring. Laila holder kurs både internt i Visma og eksternt. Hun har erfaring med styrearbeid, både i form av egne verv og ved at hun regelmessig bistår styrer i deres arbeid.

Fra april 2017 jobber Laila i Magnus Legal.

Lars DybwadLars Dybwad (0)

Lars Dybwad works as a Content Marketing Specialist in Visma’s Corporate Marketing and Communication department. Previously, he has worked with marketing, copy writing and communication in an IT-company and as a writer in a Norwegian daily newspaper.

Lars EberhardtLars Eberhardt (0)

Lars Eberhardt har en Master i Business Administration og har siden 2007 været Senior Manager i Visma Services Danmark A/S. Lars har over 20 års praktisk erfaring inden for løn, økonomi, forretningsstrategi og optimering.
Siden december 2016 arbejder Lars i Azets som Senior Manager.

Lars EdholmLars Edholm (1)

Lars Edholm jobber som Finance Manager i Visma Innkjøpssamarbeid (Visma Mamut AS). Han har en master i International Finance fra University of Westminster.

Lars OttersenLars Ottersen (11)

Lars Ottersen arbeider som advokat i Visma, hvor han i hovedsak bistår innen personvern, arbeidsrett og kontrakter. Han innehar dessuten rollen som Data Protection Officer i Visma-konsernet.

Lars RoslyngLars Roslyng (0)

Lars er uddannet revisor og har mange års erfaring i at rådgive mindre virksomheder og iværksættere med deres økonomi. I Visma Services Danmark A/S er Lars leder af afdelingen ”Vi brænder for de små”.
Siden december 2016 arbejder Lars i Azets og er her leder af afdelingen ”Vi brænder for de små”.

Lars StokkeLars Stokke (2)

Lars Stokke er Forretningsområdesjef for Microsoftløsninger i Visma Consulting. Lars har lang erfaring fra store offentlige forvaltnings- og utviklingsprosjekter som prosjektleder og kundeansvarlig for Visma Consulting. Han har teknologisk bakgrunn og har jobbet som konsulent og leder i Visma Consulting siden 2001.

Lars-Erik JacobsenLars-Erik Jacobsen (6)

Administrerende Direktør Visma Advantage AS

larsdybviklarsdybvik (0)

Hi, my name is Lars and I am a management trainee in Visma. I recently graduated from NTNUs School of Entrepreneurship, where I obtained an MSc in technology based entrepreneurship. At NTNU I also attended undergraduate studies in civil engineering, and after five years at NTNU I am somewhat used to theoretical problem solving. I now wish to see how a large company is managed in real life, and how all the pieces fit together.

larsmelkviklarsmelkvik (1)

Lars Melkvik er leder for Advisory i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Han har sin kjernekompetanse innenfor
ledelse, forretningsutvikling, salg/marked og teknologi.

Lasse BorgeLasse Borge (3)

Lasse er advokatfullmektig i Visma Advokater og arbeider med generell forretningsjus, med hovedvekt på skatterett, merverdiavgift og fast eiendom. Han har også erfaring fra andre fagområder, herunder trygderett.

Lasse en del av Visma Advokaters faggruppe for fast eiendom.

Fra april 2017 jobber Lasse i Magnus Legal.

Lasse Horndal JohansenLasse Horndal Johansen (1)

Lasse Horndal Johansen jobber som rådgiver i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Han er organisasjonspsykolog og har erfaring både med lederutvikling og som foredragsholder.

Laura BrivibaLaura Briviba (0)

Laura Briviba is Marketing and PR Manager in Visma Enterprise, Latvia. Laura has a degree in Communications and PR.

Lea Carina TokerudLea Carina Tokerud (1)

Lea Carina Tokerud jobber som Team Manager for kundeservice i Visma Mamut. Hun har studert Internasjonal Markedsføring på Markedshøyskolen i Oslo.

Leif Arne BrandsæterLeif Arne Brandsæter (1)

Leif Arne er Administrerende Direktør i Visma Enterprise. Han har lang erfaring med skybaserte tjenester og et spesielt engasjement for digitalisering innen offentlig sektor.

Lena JohnsenLena Johnsen (1)

Lena jobber hovedsakelig med skatterett og selskapsrett.
Hun har solid erfaring innenfor nasjonal og internasjonal selskapsbeskatning, og har i tillegg spesialisering og erfaring innenfor selskapsretten. Lena bistår norske og internasjonale klienter med spørsmål innenfor skatterett, selskapsrett samt generelle forretningsjuridiske spørsmål. Lena kom til Visma Advokater i 2014, etter ca. 7 år som skatterådgiver i Ernst & Young.

Fra april 2017 jobber Lena i Magnus Legal.

Lene Saint-SollieuxLene Saint-Sollieux (4)

Lene Saint-Sollieux er juridisk rådgiver i Visma SmartSkill AS. Hun jobber hovedsakelig med arbeidsrett og andre personalrettigheter innenfor sektorene skole, barnehage, barnevern og helse og omsorg. Lene er utdannet jurist med tilleggsutdanning i arbeidsrett og helserett. Hun har også praktisk arbeidsrettslig erfaring fra Juss-Buss.

Leonardo BjerckLeonardo Bjerck (3)

Sales Large Accounts and Marketing Coordinator at Visma Commerce AS. Bachelor Degree Marketing Communication at BI Norwegian Business School.

Lillian Hopen SagaasLillian Hopen Sagaas (7)

Lillian Hopen Sagaas jobbet som leder for Partneravdelingen i Visma Mamut. Hun er ansvarlig for å tiltrekke, utvikle og beholde potensielle og eksisterende leverandører til Visma sitt innkjøpssamarbeid. Lillian har hatt ulike stillinger innen både kundeservice og salg, men har de siste 5 årene jobbet med forhandlinger og leverandøroppfølging.

Linda Walen ArnesenLinda Walen Arnesen (1)

Linda jobber som rådgiver i Azets. Hun har flere års erfaring fra regnskapsbransjen og er også autorisert regnskapsfører. Linda har jobbet i Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon siden 2013.

Line DrolsumLine Drolsum (0)

I am the Director of Corporate Marketing and the Head of Inbound Marketing in Visma. For the time being, my main tasks are the deployment of Eloqua and Visma’s transition to inbound marketing. Get in touch, I’m here to help 🙂

Line Gjerstad TjeflaatLine Gjerstad Tjeflaat (0)

Lines spesialfelt er fast eiendom og eiendomsutvikling, men hun arbeider også med selskapsrett og generell forretningsjus.
Line begynte i Visma Advokater i 2013. Hun har allsidig bakgrunn, og har blant annet jobbet i skatteetaten og i Rett Advokat ANS. I skatteetaten arbeidet hun med prosesser, bindende forhåndsuttalelser og klagesaker, mens hun i Rett Advokat ANS arbeidet innenfor ulike rettsområder. Line har også undervist i fast eiendoms rettsforhold og i arve – og familierett på Treider Jus i Bergen.

Line SulejewskiLine Sulejewski (18)

Line Sulejewski jobber som markeds- og kommunikasjonssjef i Visma Consulting. Line er ansvarlig for markedsføring, PR og sosiale medier, samt intern og ekstern informasjon i divisjonen. Line startet i Visma i januar 2014 og har tidligere jobbet som leder for kunde og forretningsutvikling i Gjensidige og som markedsansvarlig i SAP Norge.

linearneslinearnes (1)

Line er HR konsulent i Visma Consulting, og har her gleden av å jobbe med HR og rekruttering. Med utdanning innenfor rådgivning, pedagogikk, organisasjon og ledelse har hun opparbeidet seg kunnskap innen personal og rådgiving.

Linn Karina BjellandLinn Karina Bjelland (1)

Linn er foredragsholder og partner i Vika.Forus. Hun liker å gruble over den perfekte rekrutteringsprosessen, og forteller mer enn gjerne om det til små og store forsamlinger. Tidligere var hun ansvarlig for employer branding, rekrutteringsstrategi og outsourcing av rekrutteringstjenester i Statoil og Alexander Mann Solutions.

Linn SkulstadLinn Skulstad (18)

Linn Skulstad works as a Digital Content Producer in Visma Enterprise. She has a Bachelor in Communications and Journalism. Previously, Linn has worked as a journalist for both local and national news in Norway. As well as working with marketing and communications for Umoe Catering and Make A Wish Foundation Hawaii.

Linn Veronica WatleLinn Veronica Watle (1)

Linn Veronica Watle jobber som prosjektleder og rådgiver i Visma Enterprise og har flere års erfaring med implementering av IT-systemer og tilhørende kartlegging av arbeidsprosesser. Linn ser viktigheten av å ha tydelige arbeidsrutiner for å forbedre samhandling og optimalisere bruken av IT-systemer.

Linus KjellqvistLinus Kjellqvist (0)

Digital Marketing Manager | Visma

Lisa SkoglundLisa Skoglund (21)

Lisa works in the Corporate Marketing department in Visma. Before joining Visma in 2011 she lived several years in London working for international companies, as well as working one year in New York. Lisa holds a Bachelor Degree in International Marketing from BI Norwegian School of Management.

Lisa-Mari Soriano KvalsundLisa-Mari Soriano Kvalsund (1)

Hi! My name is Lisa-Mari Soriano Kvalsund and I’m an ex Sales Trainee. I’ve just started as a Sales Consultant in Visma Software, where my main focus will be cross sales within Visma. I have a bachelor’s degree in Marketing, and a strong passion for sales.

Lisbeth Storvik JacobsenLisbeth Storvik Jacobsen (3)

Lisbeth Storvik Jacobsen er juridisk rådgiver i Visma SmartSkill AS. Hun jobber hovedsakelig med arbeidsrett og andre personalrettigheter innenfor sektorene skole og barnehage. Lisbeth har utdanning blant annet innenfor generell arbeidsrett og forvaltningrett, og har mange års erfaring fra arbeid med skoleadministrasjon.

Lise Jokstad HafskjoldLise Jokstad Hafskjold (0)

Hi! My name is Lise Jokstad Hafskjold, and I started working as a Management Trainee at Visma in August 2014.

Liss Helen NyløkkenLiss Helen Nyløkken (13)

Liss Nyløkken varMarkedsansvarlig i Visma Mamut og har bl.a ansvar for alle betalte kampanjer for Visma eAccounting.
Hun har lang erfaring i digital markedsføring og konverterende aktiviteter.

Liv Hauknes EnoksenLiv Hauknes Enoksen (18)

Liv Hauknes Enoksen jobbet som Content Marketing Specialist. Hun har en M.Sc in Marketing and Organisational Communication og B.Sc in International Marketing. Jobber i hovedsak med sosiale medier og innhold i digitale kanaler.

Lone HansenLone Hansen (1)

Lone Hansen er leder for salgsavdelingen i Visma SmartSkill AS. Hun har jobbet med kundepleie for å bistå ledere i kompetansebygging med Veilederen. Lone har 20 års erfaring fra helse og omsorg i kommunen, både som miljøterapeut, avdelingsleder, virksomhetsleder i sykehjem og omsorgsboliger samt i Rådmannens ledergruppe. Hun er særlig interessert i ledelse og betydningen av dette for å skape gode tjenester og resultater. Lone har videreutdanning i demensomsorg og er utdannet NLP Leadership og Executive Coach.

Mads RebsdorfMads Rebsdorf (0)

Mads Rebsdorf har arbejdet med software og internet det meste af sit liv, og har stor interesse for de muligheder nye teknologier skaber for danske virksomheder. Hos Visma er Mads daglig leder med ansvar for aktiviteterne hos Visma Software i Danmark.

Magnus DahlgrenMagnus Dahlgren (0)

Magnus Dahlgren works as a digital designer in the conversion and web development department at Visma Spcs. He is a big fan of no touch sales, agile workflow, creativity and data driven analysis. Twitter: https://twitter.com/mangomange

Magnus HedlundMagnus Hedlund (0)

Jag är VD på Visma Services AB sedan 2007 och har arbetat på företaget sedan 2003. Visma Services är en ledande leverantör av outsourcingtjänster inom redovisning och löneadministration på den svenska marknaden. Våra konsulter har ekonomisk kompetens, kunskap om olika branscher och tillgång till marknadens bästa affärssystem. Genom att ta över hela eller delar av funktioner bidrar vi till ökad effektivitet och lönsamhet hos kunderna.

Magnus LegalMagnus Legal (71)

Magnus Legal (tidligere Visma Advokater) er et forretningsjuridisk advokatfirma. Fra våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand leverer vi kompetanse og gode råd til bedrifter over hele landet. Vi blogger om lover og regler som både næringsdrivende og privatpersoner bør være klar over.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Maia HålandMaia Håland (85)

Har jobbet som journalist, samt vært med på oppstarten av et IT-selskap i Silicon Valley. Jobber nå med innholdsproduksjon for Visma i digitale kanaler.

Maren AlvseikeMaren Alvseike (0)

Maren er advokatfullmektig i Visma Advokater hvor hun hovedsakelig jobber med norsk og internasjonal skatterett, men bistår også innen generell forretningsjus. Hun har internasjonal erfaring fra Shanghai hvor hun har jobbet med prosjektstyring og strategi i både offentlig og privat sektor. Maren har også en MBA grad i strategi og ledelse.

Maren HelleMaren Helle (7)

Hi! My name is Maren Helle and I am one of the Management Trainees in Visma 2013/2014. I hold a MSc in Industrial Design from NTNU, NUS (Singapore) and UCSD (US). I love to be challenged and see this year as a great opportunity to expand my knowledge into new fields

marensommervoldmarensommervold (2)

Maren Sommervold jobber som økonomisk rådgiver i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Hennes faglige hovedtyngde ligger innenfor nøkkeltallsanalyser, budsjettering, stiftelser av selskap, balansert målstyring, årsoppgjør og regnskap.

Mari ThormodsæterMari Thormodsæter (1)

I’m worked as a Management Trainee in Visma. I have a bachelor’s degree in International Marketing from Oslo School of Management, and a Master’s degree in Business Administration (MBA) from California Lutheran University.

Maria JohnsonMaria Johnson (0)

Maria Johnson jobbar med marknad och kommunikation på Visma. Här i bloggen sätter hon ord på all den kunskap, insikt och erfarenhet som alla kollegor (löne- och redovisningskonsulter) sitter inne på när det gäller verksamheters ekonomifunktion.

Från december 2016 arbetar Mariapå Azets.

Maria MåøyMaria Måøy (1)

Maria Blad Måøy jobber som frontendutvikler i Visma Consulting og har jobbet der siden august 2016. Hun er spesielt interessert i brukervennlighet og har tidligere studert Dynamisk Webdesign ved HSN.

Maria NazarovaMaria Nazarova (1)

Product manager Visma Severa

Maria Rykkje LønneidMaria Rykkje Lønneid (22)

Maria jobber som Digital content specialist i Visma Software i Oslo. Her jobber hun med tekstarbeid, foto, video og digital kommunikasjon. Maria startet i Visma Software i 2016.

Maria SangoltMaria Sangolt (0)

Hei, mitt namn er Maria Sangolt. Eg er økonomi trainee i Visma og er ein del av 2011-kullet. Eg har ein bachelorgrad i økonomi med fordjupning i regnskap frå Høgskolen i Bergen.

Mariana EggersMariana Eggers (0)

Mariana Eggers works in Visma as a Usability Engineer for Visma.net Financials.
Her education background is Graphic and Information Design. She has experience in the field of Environmental Signage and Graphic Design Freelance. She believes that good communication processes can generate positive change.

Marianne 2 Køien Paulsen 2Marianne 2 Køien Paulsen 2 (0)

I am one of last year’s Management Trainees at Visma. I then held the position as Project Manager Visma InTouch, a newly started department within sales.

Marianne BøhlerMarianne Bøhler (2)

Marianne Bøhler er seniorkonsulent i Visma Consulting og fagmanager for fagruppen Soft Skills. Marianne har jobbet i Visma siden 2011 og har bakgrunn fra Kommunkasjonsteknologistudiet ved NTNU.

Marianne Køien PaulsenMarianne Køien Paulsen (0)

Tidligere Team Manager for Visma InTouch. Begynte min karriere i Visma som Management Trainee i 2011. Visma InTouch er en avdeling i Mamut Norge som leverer tjenester innenfor salg og marked til andre selskaper i Visma konsernet. Avdelingen har også ansvaret for Sales Trainee programmet, et program for unge og sultne salgsspirer.

Marianne Køien PaulsenMarianne Køien Paulsen (2)

Tidligere leder for Visma InTouch. Startet min karriere i Visma som Management Trainee i 2011. Visma InTouch leverer tjenester innenfor salg og marked internt i Visma konsernet, og huser blant annet Sales Trainee programmet. Vi ser etter unge og ambisiøse salgsspirer som ønsker en karriere innenfor salg eller ser salg som et viktig fundament for fremtidig karriere. www.visma.no/karriere

Marianne Solheim BirkelandMarianne Solheim Birkeland (1)

After finishing her studies in English and Visual Culture at the University of Aarhus, Marianne started her career within media and communication in the Danish ad network Adservice Media. This gave her a lot of valuable knowledge and insight to digital advertising and communication, and after she moved back to Norway in 2009 Marianne managed a portfolio of very popular online travel sites for the company eTRAVELi. Taking a small break from the world of new media, she spent a year doing PR and communication for the publishing house ORFEUS before she joined Visma Advantage this spring.

Marianne ThielemannMarianne Thielemann (2)

Selger hos Vitari, årets partner hos Visma i 2011

Marie JanssonMarie Jansson (0)

Arbetar som HR och Employer Branding koordinator för Visma Sverige. Ett spännande, roligt och utåtriktat arbete där ingen dag är den andra lik!

Marinius SkaarMarinius Skaar (1)

Marinius er Business Summer Intern i Visma, og jobber blant annet med en GTM-strategi i Mamut.

Marit RundeMarit Runde (1)

Marit Runde er seniorkonsulent i Visma Consulting, og har vært ansatt siden 2013. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU, med fordypning i Industriell Matematikk.

Marius AndersenMarius Andersen (3)

Marius Andersen er markedsdirektør for Visma Mamut AS og leder av den nasjonale markedsgruppen i Visma i Norge. Han har lang erfaring med salg og markedsføring av økonomisystemer til mindre bedrifter og er genuint opptatt av leadsgenerering, digital markedsføring og automatisering av salgs- og markedsprosesser. Marius har jobbet i Visma Mamut AS siden 2001.

Marius GareidMarius Gareid (4)

Jobber som økonomisjef i Visma Advantage.

Marius KrakeliMarius Krakeli (1)

Summer intern i Visma Consulting. Studerer Informatikk ved NTNU, med spesialisering i Informasjonsforvaltning.

Marte GaraasMarte Garaas (1)

Konsulent i Visma Consulting, en del av nytt krutt 2011 og jobber i dag med som utvikler på Microsoft-plattformen. Utdannet Sivilingeniør i datateknikk fra NTNU.

Marthe B. MollestadMarthe B. Mollestad (0)

Marthe B. Mollestad går siste året på Møglestu videregående skole og har blant annet faget “Entreprenørskap og Bedriftsutvikling”. Marthe er salgsansvarlig i ungdomsbedriften SpiceGirls UB, som selger hjemmelagde kryddermikser. Planen videre er å studere markedsføring og ledelse på NTNU.

Marthe IvarsonMarthe Ivarson (22)

Marthe Ivarson worked as communication advisor and Head of social media. Marthe has worked as a journalist and with media relations at the Royal Norwegian Embassy, New Delhi. M.Sc. Business Administration and Organizational Communication, B.Sc. Business Journalism.

Martin SørensenMartin Sørensen (1)

Account Manager i Visma Academy AS

Martin TraasethMartin Traaseth (1)

Martin Traaseth er Key Account Manager i Visma Innkjøpssamarbeid.
Han har en master i økonomisk styring fra Norges Handelshøyskole. Under studiet hadde han utveksling til UC San Diego, og Concordia University i Montreal. Videre har han vært selvstendig næringsdrivende i fem år med kajakkundervisning for bedrifter.

Martin WikborgMartin Wikborg (8)

Martin is a lawyer and partner in Visma Advokater and is a specialist on tax and corporate law. He has thorough knowledge in the field after working for more than 25 years i.a. with the Norwegian Ministry of Finance and as a tax partner of Ernst & Young. Martin has advised a large number of Norwegian and multinational corporations on basically all aspects of Norwegian international tax matters, e.g. permanent establishment, transfer pricing, repatriation of profits, reorganizations, merger & acquisition and expatriate taxation.

Fra april 2017 jobber Martin i Magnus Legal.

Martine Aasbryn KastaMartine Aasbryn Kasta (0)

Martine Aasbryn Kasta works as Marketing and Communication Coordinator in Visma’s Corporate Marketing and Communication department. Previously, she has worked with marketing and communication in an IT-company and within the bank industry. Martine has a Master of Science in Leadership and Organizational Psychology, and holds a Bachelor’s degree in International Marketing.

Mattias FolkeMattias Folke (0)

Hej! Jag är Civilingenjör inom Datateknik med en Master inom Industriell Ekonomi från KTH. Jag är Management Trainee på Visma 2015/2016 och håller på med allt möjligt från nörderier till management och personalfrågor.

May-Liz RasmussenMay-Liz Rasmussen (0)

May-Liz var skatterådgiver i Visma Advokater og jobber hovedsakelig med internasjonale arbeidsforhold, da særlig med skatteplikt for utenlandske selskaper og personbeskatning. Hun bistår både norske og utenlandske klienter med deres forpliktelser i forbindelse med aktivitet i Norge, da særlig nødvendige rapporteringer, selvangivelser, klagesaker, samt søknad om oppholdstillatelse for faglærte. May-Liz er representant i UDIs brukerråd for arbeidslivet, hvor hun har deltatt siden opprettelsen av rådet i 2007.

Mette LüthckeMette Lüthcke (3)

Mette Lüthcke jobbet som Partner Account Manager i Visma Mamut. Hun jobber for å tiltrekke, utvikle og beholde potensielle og eksisterende leverandører til Visma sitt innkjøpssamarbeid.

Mette Wickstrøm NagyMette Wickstrøm Nagy (10)

Mette arbeider som advokatfullmektig i Visma Advokater. Hun arbeider med generell forretningsjus med vekt på fast eiendom, kontraktsrett, pengekrav og entrepriserett. Hennes spesialfelt er husleierett og hun sitter som utvalgsmedlem i Husleietvistutvalget i Sør-Trøndelag.

Fra april 2017 jobber Mette i Magnus Legal.

Mia AjankiMia Ajanki (0)

Mia Ajanki worked as usability engineer at the communication department of Visma. She has previous experience of user-centered design from her role as project manager, developing a Manufacturing Execution System for factories.
M.Sc. In Technical Design with specialization in HMI.

Michael ScharffMichael Scharff (0)

Michael Scharff er ansat i Visma som forretningskonsulent, hvor han arbejder med UX og kundebehov. Han er nyligt uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet fra linjen ”Digitale medieteknologier” med speciale i UX design.

Michael WidénMichael Widén (0)

Michael Widén har jobbat på Visma sedan starten 2002 då han kom med ett av de första förvärvade bolagen i Sverige och är idag Service Delivery Manager för Lön inom Visma BPO.

michaelsvanholmmichaelsvanholm (0)

Michael Salvador Svanholm arbejder som Lead Data Scientist for Visma Consulting i DABAI projektet – ‘Machine Learning as a Service’. Michael har tre års erfaring som konsulent, og har arbejdet på DABAI projektet siden april 2016. Michael er uddannet civilingeniør i matematisk modellering og beregninger fra DTU.

michaelwatjenmichaelwatjen (0)

Med over 20 års erfaring inden for salg og konsulentydelser til organisationer i Danmark og udlandet, er Michael Holk Wätjen i dag Direktør for Enterprise Solutions hos Visma Consulting A/S. Michael bruger sine erfaringer fra samarbejde med organisationer i mange brancher til at rådgive om og sælge forretningsrelevante løsninger, som altid har den fokus at være værdiskabende for kunderne.

Michelle Diebels-LarsenMichelle Diebels-Larsen (117)

Michelle Diebels-Larsen jobber med Content Marketing og Customer Success. Hun har en M.Sc i Communication Science (Nederland) og har jobbet i mange år med marketing og kommunikasjon.

Mikko KeinonenMikko Keinonen (0)

Hi, my name is Mikko Keinonen and I hold a master in Financial Accounting from Åbo Akademi University in Finland. I am absolutely crazy about technology, performance measurement, process development and continuous improvement. Enjoys working, travelling and sailing.

Monica Bremtun-OlaussenMonica Bremtun-Olaussen (32)

Monica Bremtun-Olaussen er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver på legal-avdelingen hos Visma Software. Jobben består i hovedsak av support til Visma sine kunder og en utstrakt kursvirksomhet, i tillegg til å skrive artikler og oppdatere Visma sine oppslagsverk på lønnsområdet.

Monica BuggeMonica Bugge (6)

Monica Bugge jobbet i Visma Mamut som Account Manager, Accounting Offices. Hun er utdannet med en mastergrad i Business Administration fra Vrije Universiteit i Amsterdam, og har bakgrunn som Sales Trainee i Visma.

Monica TangenMonica Tangen (1)

Monica is an educated journalist working with communication at Visma Retail. She enjoys writing about the latest in retail, and benefits from her background in marketing at a larger Scandinavian retail chain.

Monica WallMonica Wall (0)

Monica Wall gir råd til norske og utenlandske bedrifter og deres eiere om bedriftsbeskatning, selskapsrett og generasjonsskifte.
Monica har flere års erfaring som skatteadvokat, hvorav 6 år i KPMG. I tillegg har hun praktisert som forretningsadvokat i ulike advokatfirmaer, samt arbeidet som saksbehandler i Skatteetaten. Monica har også en MBA grad. Monica kom til Visma i januar 2013, og er ansvarlig for skatterådgivning i Visma Advokater AS.

Morten BlixrudMorten Blixrud (2)

Morten Blixrud has specialized in digital marketing, and have worked with Hedmark University College and NKI to target new studentes by making themselves more accessible in the digital sphere. He has been awarded The Norwegian Computer Society’s Rosing prize for web site of the year, and came second in the category Best online search strategy at Gulltaggen, for his work at NKI. Morten joined Visma this spring and is excited to help bring innovative procurement solutions to the masses.

Morten BrurbergMorten Brurberg (2)

Morten Brurberg er COO i Visma Consulting AS. I denne rollen inngår arbeidet med strategisk planlegging og ledelse. Videre er Morten kundeansvarlig, leveranseansvarlig og prosjekteier for en rekke av Visma Consulting AS sine største og mest komplekse offentlige prosjekter. Morten har lang erfaring som leder, prosjektleder for systemutviklingsprosjekter, arkitekt og kundeansvarlig.

Morten HeideMorten Heide (1)

Morten Heide jobber som senior konsulent i Visma Mamut med support av lønn og regnskap på tvers av flere programmer. Han har ingeniør utdannelse innen informatikk og har samlet over 15 års erfaring med salg, ledelse og support.

Morten LossiusMorten Lossius (1)

Morten Lossius er Product Manager i Visma Enterprise. Han har en faglig bakgrunn fra arbeid med barn, unge og deres familier. Morten har i en årrekke hatt ansvar for Visma sine løsninger innen elektronisk samhandling, og er i dag ansvarlig for fagsystemene innenfor barnevern og pedagogisk psykologiske tjenester.

Morten Skovbjerg IpsenMorten Skovbjerg Ipsen (0)

Morten Skovbjerg Ipsen er ansat som konsulent hos Visma Consulting A/S. Han arbejder i det daglige med software-udvikling, i et tæt samarbejde med en stor offentlig kunde. Mortens baggrund som civilingeniør i informationsteknologi giver ham gode forudsætninger for at kunne løse de daglige opgaver samt at skabe værdi for kunden.

Morten ValvikMorten Valvik (0)

Morten er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, og startet som konsulent i Visma Consultings Nyt Krudt-graduateprogram.

mortenolsenmortenolsen (3)

Morten Minstemann er fagsjef for rådgivningsavdelingen i Azets i Oslo. Han har vært ansatt i Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon i åtte år. Før det var han 16 år i EY. Han har revisjonsutdannelse fra BI.

Mouna Arntsen BenounisMouna Arntsen Benounis (2)

Mouna Arntsen Benounis jobber som rekrutteringskonsulent i Visma Consulting. Mouna er ansvarlig for rekruttering/headhunting av erfarne konsulenter via kanaler som LinkedIn, annonsering samt behandling av direkte søknader. Mouna startet i Visma i 2011, men gikk over til Visma Consulting i juni 2014.

nadiathoriusnadiathorius (0)

Klaus Kristensen er løsningsarkitekt hos Amesto Solutions. I sit arbejde fokuserer han på at udfordre og ”provokere” virksomheder i hele Danmark, primært i engros-/grossistbranchen. Målet er, at virksomhederne får øjnene op for nye og mere omkostningsbesparende processer via moderne ERP-systemer, som skaber en højere effektivitet. Med mere end 20 års erfaring med rådgivning og implementering af administrative løsninger kan han give kunderne en kærkommen ”provokation” med på vejen, så de tænker i mere effektive processer/systemer. For at kunne yde kunderne en optimal rådgivning følger han nøje med i udviklingen i branchen og bidrager med nye tiltag. Klaus administrerer blandt andet en større erfa-gruppe for grossister, hvor han er i tæt dialog med kunder og producenter, så han altid er opdateret om nye udfordringer/løsninger på markedet. Klaus er HD i informatik og økonomistyring.

Niclas NässlanderNiclas Nässlander (0)

Niclas Nässlander är marknadschef på Visma Software och bloggar om nyttan av affärssystem blandat med personliga reflektioner.

Har du tankar du vill dela med dig av angående ekonomi- och affärssystem, kontakta Niclas.

Nicole WilsonNicole Wilson (0)

Nicole Wilson är sedan 2010 ansvarig för marknadsföring och kommunikation på Visma Services. Nicole är utbildad företagsekonom med inriktning på marknadsföring, har vidareutbildats på Berghs School of communication och har tidigare arbetat med bland annat projektledning på designbyrå och försäljning.

Nils KvangravenNils Kvangraven (5)

Nils Kvangraven er rådgiver i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon, med bakgrunn fra revisjon, regnskap og ledelse. Han har blant annet drevet eget regnskapsbyrå og vært økonomisjef og adm. dir. i en middels stor industribedrift.

Nils Ole HernesNils Ole Hernes (0)

Nils Ole Hernes jobber som prosjektleder og fagsjef i Visma Consulting. Han har jobbet i selskapet siden 2007.

Nils VoldNils Vold (1)

Nils Vold is Director Business Development in Visma Enterprise Solutions. Cofounder and manager in tech startup Deriga which was acquired by Visma in 2006. Holds a master’s degree in Information Technology and also a master of Management.

Nina KarlsenNina Karlsen (1)

Nina Karlsen er administrasjonskoordinator i Visma bWise og har tidligere jobbet som konsulent i Oslo Tingrett. Hun har utdannelse som advokatsekretær fra Treider Fagskoler og en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania.

Nina LarsenNina Larsen (0)

Nina Larsen arbejdet som Marketingkonsulent hos Visma Software. Hun har en kandidat i kommunikation og erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School. Hos Visma Software arbejder hun bl.a. med content creation og digital marketing.

Odd-Wiking RahlffOdd-Wiking Rahlff (0)

Usability Expert and interaction designer in Visma Software focusing on interfaces for cloud based accounting services. Previously Senior Knowledge Engineer at Computas, and Senior Researcher at SINTEF. MSc in Informatics from UiO.

Øivind von MehrenØivind von Mehren (8)

Øivind er advokat i Visma Advokater med skatt som spesialområde. Han arbeider mye med klagesaker, skatteprosess, omdannelser og utenlandsbeskatning. Øivind arbeider også med selskapsrett og annen forretningsjus.

Fra april 2017 jobber Øivind i Magnus Legal.

Ola Skuland PedersenOla Skuland Pedersen (3)

Ola Skuland Pedersen leder forretningsområdet Information Mangement i Visma Consulting. Han har jobbet mange år som konsulent med store og komplekse endringsprogrammer, primært i offentlig sektor. Han jobber med digitalisering, og IT drevet forretningsutvikling.

Ole HasvenOle Hasven (2)

Ole Hasven er ansvarlig for Product Marketing avdelingen i Visma Mamut AS. Han er utdannet Siviløkonom og har jobbet i selskapet siden 2003 med salg, markedsføring og produktutvikling.

Øystein MoanØystein Moan (5)

CEO for Visma since 1997. Various positions in Cinet from 1986 to 1993. M.Sc, 1983, Informatikk.

Øystein Rannem SemmingsenØystein Rannem Semmingsen (1)

Øystein Semmingsen er Project Manager og ansvarlig for Visma Skolelisens og Ungt Entreprenørskap. Han er utdannet med en bachelorgrad i entreprenørskap og økonomi fra BI Oslo, og har bakgrunn som både Sales Trainee og Sales Manager i Visma.

Øystein VågsetherØystein Vågsether (13)

Øystein er advokat i Visma Advokater. Han jobber hovedsakelig med merverdiavgift og forretningsjus. Han har bakgrunn fra Skatteetaten, Deloitte Advokatfirma og Brækhus Dege Advokatfirma hvor han primært jobbet med merverdiavgift. Øystein bistår norske og internasjonale selskap innenfor alle områder av merverdiavgiftsretten, i tillegg til forretningsjuridiske spørsmål.

Fra april 2017 jobber Øystein i Magnus Legal.

Øyvind LarsenØyvind Larsen (3)

Øyvind Oshaug Larsen er salgssjef og ansvarlig for regnskapsbyråbransjen i Visma Software AS.

Øyvind SundØyvind Sund (0)

Øyvind er advokat i Visma Advokater og arbeider bredt med alminnelig forretningsjus. Han har spesialkompetanse innenfor saker som omhandler insolvens, fast eiendom, selskaps- og entrepriserett. Han benyttes som bobestyrer ved Kristiansand tingrett, og har også bred prosedyreerfaring. Øyvind holder kurs både internt i Visma og eksternt.

oyvindhartvigsenoyvindhartvigsen (1)

Øyvind varadvokat i Visma Advokater hvor han jobber innen ulike juridiske fagområder og har merverdiavgiftsrett som sitt spesialområde. Øyvind har arbeidet med norsk merverdiavgift innenfor alle bransjer, men fokuset de senere år har vært innenfor eiendoms, – og offshorebransjen. Han har også betydelig erfaring med kompensasjonsrettslige spørsmål for offentlig forvaltning, samt særavgiftsrettslige problemstillinger og internasjonal avgift.

Fra april 2017 jobber Øyvind i Magnus Legal.

Pål JensenPål Jensen (0)

Product Director Visma Software International

palarnedahldyrsethpalarnedahldyrseth (0)

Pål has worked as an accountant for 20 years, and is Team leader for International customers in Visma. Pal is also a public certified accountant in Norway. His background are from other accountingfirms, such as Lindorff, and from the Private Equity sector.

Pär ArvidssonPär Arvidsson (0)

Hi! My name is Pär and I’m a Visma Management trainee. I have a MSc in Business and Economics from Uppsala University and a BA in Information Technology from DePaul University. I’m an excellent pianist and I love all kinds of racquet sports (especially tennis). This is going to be a challenging and exciting year!

Patric LjungbergPatric Ljungberg (0)

Patric Ljungberg är auktoriserad redovisningskonsult och har varit verksam på företaget sedan 2008 som expert inom redovisning, skatt, associationsrätt och internationella frågor. Patric är civilekonom med ett förflutet som auktoriserad revisor, Vd och ekonomichef. Utöver stöd direkt till Vismas kunder så arbetar Patric som handledare, lärare och stöd till övriga Vismas konsulter.

Från december 2016 arbetar Patric på Azets.

Paul HøgsethPaul Høgseth (0)

Paul er advokat i Visma Advokater og arbeider hovedsakelig med rådgivning og tvistehåndtering innenfor områdene kontraktsrett, fast eiendom, pengekrav og skiftesaker. Han prosederer mange saker for domstolene og har vært mye benyttet som kurs- og foredragsholder.

PepperPepper (3)

Jeg heter Pepper og er nettopp ansatt i Visma Consulting. Jeg er ansatt på bakgrunn av Visma Consulting sin satsing på anvendt ny teknologi. Jeg har erfaring med mange oppgaver fra flere bransjer over hele verden, og skal jobbe med blant annet rekruttering, kurs og mottak.

Per AbichPer Abich (1)

Per jobber som senior konsultent hos Visma Consulting siden April 2012. Han har et sterkt interesse i it-sikkerhet. Dessuten er han opptatt av utviklingen innen konfigurasjonstyring.

Per MadsenPer Madsen (0)

Jeg er CTO i Visma Sirius og har gennem en årrække beskæftiget mig med arkitekturdisciplinen – lige fra løsningsarkitektur til enterprise arkitektur, herunder fremherskende arkitekturmønstre og teknologimodeller. Indenfor de seneste år er jeg begyndt at interessere mig for, hvordan man får koblet arkitekturdimensionen til selve implementeringen i de enkelte projekter. Flere og flere tager den agile udviklingsmodel til sig og det er vigtigt ikke at glemme “klassiske” discipliner som arkitekturarbejdet og projektledelse.
Jeg har 20 års erfaring i it branchen og har arbejdet med softwareudvikling, arkitektur, it ledelse, projektledelse og implementering af agile processer.

Peter Anders FranchPeter Anders Franch (0)

Peter is a Marketing- and Solution Architect in Increase with a strong focus on conversion and performance. He holds a master degree from Copenhagen Business School and a background from the medical and pharma industry.

Petter HoxmarkPetter Hoxmark (6)

Petter Hoxmark jobber som konsulentsjef for økonomi og innkjøp i Visma Enterprise. Konsulentene lærer opp og rådgir Visma sine kunder slik at de får mest mulig ut av sine produkter og tjenester. Petter er opptatt av mobilitet og hvordan mobilitet kan effektivisere arbeidsprosesser og øke lønnsomheten for organisasjoner.

Petter IngdahlPetter Ingdahl (1)

Petter Ingdahl is Key Account Manager at Visma and has got several years experience from international sales and strategic business development within IT and telecommunication.

Petter StrayPetter Stray (2)

Petter is a project manager at Visma Consulting with focus on Mobile Solutions. He has held positions as developer, sales manager and project manager in the company since 2007.

Pia SchnellPia Schnell (0)

Pia var advokat med deponeret beskikkelse og har over 15 års erfaring med rådgivning inden for skatteret, ind- og udstationeringer samt personalejura. I Visma Services Danmark A/S er Pia ansvarlig for afdelingen HR Jura.
Siden december 2016 arbejder Pia i Azets, hvor hun er ansvarlig for afdelingen HR Jura.

Ragne HenriksenRagne Henriksen (1)

Ragne Henriksen jobber som seniorkonsulent i Visma Consulting. Hun har vært ansatt i Visma Consulting siden 2012. Ragne har jobbet på prosjekter for Statens vegvesen, VIGO, NAV, NFI og Norad. Hun har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU, med fordypning i Industriell Matematikk.

Ragnhild StephansenRagnhild Stephansen (0)

Ragnhild var advokatfullmektig i Visma Advokater og jobber hovedsakelig med internasjonal skatterett, samt personbeskatning. Hun bistår både norske og utenlandske klienter (selskap og enkeltpersoner) med spørsmål innenfor skatteretten, samt generelle forretningsjuridiske spørsmål. Ragnhild jobber spesielt mye med spørsmål relatert til «nordmenn i utlandet» og «utlendinger i Norge».

Raimond BrekkeRaimond Brekke (4)

Raimond Brekke jobber som salgssjef med ansvar for Accounting Offices i Visma Mamut og har vært i selskapet siden 2009. Han har M.Sc i International Marketing and Management fra Handelshøyskolen BI/Nanyang Business School i Singapore.

Raluca PopescuRaluca Popescu (0)

Raluca has been working in the field of testing and quality assurance for the last 7 years. With broad experience in development of test standards, test strategies and automated test frameworks, she had various roles in Visma Software International. Raluca is currently working as project manager for Visma Business Product Line. And since recently, in her spare time, as lecturer at the University of Oslo.

Ramona JohanssonRamona Johansson (0)

Jag är Digital Marketing Specialist hos Visma Advantage. Jag bloggar om saker som händer på Visma samt tips och råd kring inköp.

Rasmus RanmarRasmus Ranmar (0)

Rasmus Ranmar is responsible for our Big Data and analytics initiative. Rasmus has a broad background in IT, with roles such as Enterprise Architect, Project and Program Manager and developer. As business consultant Rasmus often works very closely with clients.

Rein BaardsenRein Baardsen (2)

Rein Baardsen jobber som Special Project Manager i Visma Software International AS. Han har i over 17 år jobbet med effektive løsninger i grenselandet mellom regnskap, lønn og teknologi.

Richard Tandberg OlsenRichard Tandberg Olsen (0)

Richard Tandberg Olsen er seniorrådgiver ved Visma Services’ kontor i Drammen. Han er statsautorisert revisor med 12 års erfaring fra bygge- og eiendomsbransjen. I Visma Services har han mange rådgiveroppdrag for større kunder med rutineforbedringer og systemutvikling, styrearbeid og økonomisjefrolle i flere selskaper.

Rita IrgensRita Irgens (1)

Rita Irgens er adm.dir i Visma Personnel AS. Hun var tidligere Businessline Manager i Visma Services, avdelingsleder i Forenede Økonomer AS og salgsleder i Kelly Services Norge AS. Hun er utdannet innen økonomi, IT og HR fra NHH, BI og EDB skolen

Roar Wiik AndreassenRoar Wiik Andreassen (1)

Roar Wiik Andreassen er CEO i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon.

Roland PerssonRoland Persson (0)

Jag är auktoriserad redovisningskonsult och arbetar med utbildnings- och kvalitetsfrågor inom Visma Services. Som ansvarig för vår utbildningsavdelning är det mitt ansvar att våra anställda får den utbildning och uppdatering som krävs för att kunna leverera kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till våra kunder. Genom mitt arbete i vår kvalitetsgrupp bidrar jag till att vi uppfyller de krav som vårt branschförbund Sveriges Redovisningskonsulters förbund SRF ställer på vår organisation avseende efterlevnaden av Reko – Svensk standard för redovisningstjänster.
Jag arbetar även som lärare i SRF där jag håller kurserna bokföring, Redovisning II och Redovisning II påbyggnad.

Rolf DahlbergRolf Dahlberg (0)

I was the CEO and one of the founders of Visma Spcs AB in Sweden. We started in 1984 and have since then built the company to Sweden’s largest supplier of business software and internet services (SaaS) for small and medium sized companies.

Ronny AukrustRonny Aukrust (2)

Konsulent i Visma Software AS.
Har har hatt fokus på regnskapsbyråer siden 2002 gjennom DI Systemer AS og Visma Software AS, og er en del av Visma AO (Accounting Offices) fra 2013.

Roy Margido HalsethRoy Margido Halseth (2)

Roy er rådgiver i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Han er faglig dyktig og har lang erfaring. Som rådgiver har Roy spesialkompetanse innenfor generell bedriftsrådgivning, effektiv systembruk, årsoppgjør, konsernregnskap og selskapsstruktur.

Rune Rimmereide NilsenRune Rimmereide Nilsen (4)

Rune jobber med små og mellomstore virksomheter i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Han har bakgrunn som både revisor og kommunikasjonsrådgiver, og leder nå økonomi- og rådgivningsmiljøet i Azets i Oslo.

Senait TesfazghiSenait Tesfazghi (3)

Senait Tesfazghi jobber som Teamleder salg og kundeservice. Hun har lang erfaring fra administrasjon, salg og service og en BA hons i Mangement fra University of Hertfordshire, UK.

SeveraSevera (0)

These are posts made by employees of Severa.com. Severa is an online service to manage customers, projects and invoices. Follow Severa on Twitter @severa_PSA

Sidsel Pietras NielsenSidsel Pietras Nielsen (0)

Sidsel Nielsen worked as an IT Consultant in the BI and Advanced Analytics department at Visma Denmark. She holds a Master of Science in Mathematical Modelling and Computing, and joined the Visma Graduate Program three months ago. As an IT Consultant Sidsel uses her background in mathematics for solving clients’ problems.

Silje OpsahlSilje Opsahl (2)

Silje Opsahl is Visma’s Corporate Communications Advisor and Web Editor. With a background in journalism, Silje has several years of experience working as both copywriter and editor in different industries.

Simina HarlaSimina Harla (0)

My name is Simina, I am 24 years old. I am a Quality Assurer Trainee in Visma. I work in the Sibiu office, in Romania. I studied International Economics and I have a master’s degree in Finance. I enjoy hiking, snowboarding and reading. Through this blog I will try to share my experience as a trainee in Visma.

Simon Beck DarmerSimon Beck Darmer (0)

Simon Beck Darmer startede sin karriere inden for revision og siden har interessen bevæget sig i retning af software og it. Simon har været ansat i Visma Software siden 2010, hvor han startede som supporter og hurtigt derefter fik ansvaret for undervisningen i programmerne. I dag har Simon ansvaret for Vismas online produktportefølje til små- og mellemstore virksomheder.

Sindre FjærtoftSindre Fjærtoft (4)

Sindre held the position of Content Manager at Visma Services. He is a genuine fan of pretty much everything related to cross country skiing.

Sindre KleiveSindre Kleive (0)

Sindre er advokatfullmektig i Visma Advokater. Sindre har spesialisering innen skatterett og selskapsrett, og skrev masteravhandling med tittelen “Aksjonærlån og aksjeutbytte – den skatterettslige grensen”. Arbeidsområdene til Sindre er skatterett, selskapsrett, kontraktsrett og eiendomsutvikling.

Siri Fjeld-NielsenSiri Fjeld-Nielsen (6)

Siri var advokat i Visma Advokater. Siri arbeider med generell forretningsjus, herunder spesielt kontraktsrett og kontraktsforhandlinger, personvern, IKT og arbeidsrett.

Fra april 2017 jobber Siri i Magnus Legal.

Siri GrøstadSiri Grøstad (2)

Siri Grøstad jobber som Web Manager i Visma Mamut og har lang erfaring i å bygge nettsteder med fokus på konverteringsoptimering og synlighet i søkemotorer.

Siri ØyenSiri Øyen (2)

Jeg er rådgiver innenfor HR/lønn i Azets, Vismas tidligere regnskaps- og lønnsdivisjon. Jeg har jobbet med HR i flere år har ledet en personalavdeling. I det daglige hjelper jeg bedrifter som ønsker bistand i forbindelse med blant annet endringsprosesser, innføring av gode rutiner, utarbeidelse av avtaler og personalhåndbøker.

Siri-Helen EgelandSiri-Helen Egeland (8)

Siri-Helen er advokat i Visma Advokater hvor hun har særlig fokus på saker som involverer fast eiendom, selskapsrett og offentlige anskaffelser, i tillegg til at hun arbeider med pengekravssaker. Hun har god prosedyreerfaring, og opptrer jevnlig som prosessfullmektig for domstolene.

Fra april 2017 jobber Siri-Helen i Magnus Legal.

Siw Koi KnutzenSiw Koi Knutzen (1)

Siw Koi Knutzen jobber som Key Accounte Manager i Visma Innkjøpssamarbeid.
Hun jobber i hovedsak med oppfølgning av store og mellomstore konsernkunder som ser nytten av bedre resultat,
økt lønnsomhet og et konkurransefortrinn.
“Hvordan lykkes med gode innkjøp” – Vi hjelper deg på veien!

Sophie HartmannSophie Hartmann (0)

Sophie Hartmann är Marketing Coordinator på Visma Retail.

Søren PhilipsenSøren Philipsen (0)

Jeg er forretningskonsulent i Visma Consulting, og har gennem mere end 12 år i it-branchen arbejdet med forretningsanalyse, kravspecificering og enterprise arkitektur i den offentlige sektor og i pensionsbranchen. Noget af det, der optager mig i øjeblikket, og som mine blogindlæg på denne side også vil handle om, er, hvordan vi bedst muligt afdækker kundens forretningsmæssige behov, så vi har det mest optimale grundlag for at implementere en it-løsning, der giver kunden det forventede udbytte. Ligeledes er det interessant og vigtigt for os at kigge på, hvordan forretningsanalysen indgår i agile udviklingsprojekter, og hvilken rolle forretningskonsulenten spiller heri.

Stefan UlanderStefan Ulander (0)

Stefan Ulander jobbar med marknad och kommunikation på Visma Services. Här i bloggen sätter han ord på all den kunskap, insikt och erfarenhet som alla kollegor (löne- och redovisningskonsulter) sitter inne på när det gäller verksamheters ekonomifunktion.

Steffen TorpSteffen Torp (0)

Business Controller, Visma Software International AS

Stein-Egil GammelsrødStein-Egil Gammelsrød (18)

Stein-Egil er produkt- og markedsdirektør hos Visma Retail. Han har over 25 års erfaring fra retail, logistikk og IT. Som hovedoppgave følger han nøye med på retailtrender og utfører undersøkelser i markedet for å drive utviklingen i riktig retning.

steinarhagensteinarhagen (1)

Steinar er fagmanager for Altinn i Visma Consulting og har jobbet mye med løsningsbeskrivelser og implementering i Altinn-plattformen

Stian EstilStian Estil (3)

Product Director at Visma Software AS

Stian GrindheimStian Grindheim (0)

Hi there! My name is Stian and I am one of the Management Trainees in Visma. I am passionate about technology, finance and the ever increasing globalization of our world.

Stian SvendsenStian Svendsen (5)

Stian Svendsen er Business Developer i Visma Enterprise. Han har jobbet som lærer og skoleleder i flere år og gjennom dette arbeidet med barn, unge og familier som opplever utfordringer i hverdagen, noe som ofte gjenspeiles i elevens adferd på skolen. Erfaring med å jobbe i tverrfaglig team.

Stian ThorsenStian Thorsen (1)

Stian Thorsen jobber i Visma Mamut AS som Senior Consultant i avdelingen Consulting and Accounting Offices og har vært i selskapet siden 2000. De siste 10 årene har han jobbet som konsulent og kursholder med hovedfokus på innkjøp, lager og logistikk.

stigahansenstigahansen (3)

Stig er distriktsansvarlig rådgiver i Visma Services. Han er utdannet revisor og har bakgrunn bl.a. fra egen regnskapsførervirksomhet. Stig har bred erfaring med etablering av gode rutiner og strukturering av økonomifunksjonen. Spesialkompetanse innenfor eiendom.

stineklundstineklund (1)

Hi! I am one of this summer’s interns. Our main project is about nearshoring, while we work on artificial intelligence on our side project.

Susan HavningSusan Havning (0)

Susan er uddannet Akademimerkonom i HR og ledelse og har 15 års praktisk erfaring inden for HR, heraf 7 år som HR Manager. I Visma Services Danmark A/S hjælper Susan kunder med udførelsen af HR-opgaver.
Siden december 2016 arbejder Susan i Azets, hvor hun hjælper kunder med udførelsen af HR-opgaver.

Susanne KarlssonSusanne Karlsson (1)

Susanne Karlsson jobber som Digital Markedsspesialist i Visma Commerce og er ansvarlig for å optimere selskapets digitale kanaler samt lede arbeidet med Marketing Automation. I bloggen setter hun ord på all kunnskap, innsikt og erfaringer som alle hennes kolleger sitter inne med når det gjelder anskaffelser, innkjøp og anbudstjenester. Susanne har flere års bakgrunn som markedskoordinator i IT-bransjen.

Svante Tobias JørgensenSvante Tobias Jørgensen (0)

Svante is a Software Architect, Java developer and Scrum Master with a B.Sc. in IT from Technical University of Denmark. He uses his knowledge and experience in software development and integration, to design and implement smart and robust solutions for Visma Consulting’s customers. Currently he leads a team of consultants, using agile methodologies to support predictability and high productivity with a focus on creating maximum business value for the project.

svetlananurmatovasvetlananurmatova (0)

Svetlana er regnskapsmedarbeider i Visma Advokater og jobber med regnskap for små bedrifter (AS, DA og Enk) samt momsrepresentasjon for utenlandske selskaper.

Synnøve SørdalSynnøve Sørdal (6)

Synnøve er advokat i Visma Advokater. Hennes spesialfelt er merverdiavgift, men hun arbeider også med annen generell forretningsjus.

Fra april 2017 jobber Synnøve i Magnus Legal.

Tabita Lotte RachlitzTabita Lotte Rachlitz (0)

Tabita er statsautoriseret revisor med deponeret beskikkelse og har mange års erfaring med regnskabsmæssig rådgivning til både små og store virksomheder. I Visma Services Danmark A/S er Tabita leder af afdelingen for regnskabsmæssig rådgivning.
Siden december 2016 arbejder Tabita i Azets og er her leder af afdelingen for regnskabsmæssig rådgivning.

Tarjei BøTarjei Bø (2)

Tarjei Bø er norsk skiskytter. Han ble olympisk mester med det norske stafettlaget under Vinter-OL 2010 i Vancouver. Tarjei har vunnet mange medaljer i VM i skiskyting, både individuelt og stafett. I 2011 vant han verdenscupen sammenlagt, som en av de yngste vinnerne gjennom tidene.

Terhi KarasjärviTerhi Karasjärvi (0)

Terhi Karasjärvi toimii Visma Passeli Oy:n toimitusjohtajana.

Therese FossTherese Foss (11)

Therese sitt spesialfelt er merverdiavgift, men hun arbeider også med generell forretningsjus. Therese kom til Visma Advokater i 2012 etter tre år i Skatt Øst, hvor hun jobbet i seksjon for merverdiavgift.

Fra april 2017 jobber Therese i Magnus Legal.

Therese PettersenTherese Pettersen (2)

Therese started in Visma Advantage in March 2005 in the position of Sales Coordinator. From there she moved over to the customer service department, where in 2007, she became the Manager of the department.
In January 2013 Therese started in a new position at Visma Advantage, as HR and Quality Manager. Therese has a Bachelor’s degree in communications from Bond University in Australia and is currently studying an Executive Master of Management at Bi in Oslo, specializing in Human Resource Management, Employment Law and Project Management.

Therese Pettersen GramfaltTherese Pettersen Gramfalt (2)

Therese Pettersen Gramfält jobber som HR Manager i Visma Mamut AS.
Hun har en Bachelor i Organisasjonspsykologi og ledelse fra Australia og studerer Master of Executive Management med fordypning i HRM, arbeidsrett og endringsledelse

Thomas BjørnsenThomas Bjørnsen (1)

Thomas Aleksander Bjørnsen jobber i partneravdelingen i Visma innkjøpssamarbeid. Han har jobbet i Visma siden begynnelsen av 2013 og har siden den tid bekledd flere ulike roller i innkjøpssamarbeidet bl.a. som innkjøpsrådgiver for de største medlemsbedriftene. Thomas har nå ansvar for leverandørene innenfor IT & strøm, samt er prosjektleder for innkjøpsanalyse.

Thomas HannbergThomas Hannberg (0)

Thomas er uddannet Cand.merc.AUD og er teamleder i Visma HR-Services & Servicedesk. Thomas har været i Visma i 8 år og hjælper kunder med opgaver inden for løn og HR med hovedfokus på effektivitet.

Thomas KåseneThomas Kåsene (1)

Thomas Kåsene is a consultant at Visma Consulting. Being a certified Java professional, he’s worked on several large projects since his employment in 2013 and focuses on clean, readable code and test-driven development.

Thorbjørn BaumThorbjørn Baum (0)

Thorbjørn Baum is Business Consultant in Big Data and Advanced Analytics in the BI department. Thorbjørn holds a master degree in Economics and Finance and has formerly worked at University of Southern Denmark, University of Copenhagen and Copenhagen Business School. As a Business Consultant Thorbjørn is in close contact with clients and must understand their needs within Big Data and Advanced Analytics.

Tilde WonsildTilde Wonsild (0)

Tilde Wonsild is HR Manager in Visma Sirius A/S. Her areas of interests include recruitment, HR strategy and processes, Competence management, Performance review process, employer branding and personnel law.

Tim HallwylTim Hallwyl (0)

Tim Hallwyl er softwarearkitekt hos Visma Consulting i Danmark. Med fokus på værdiskabende løsninger kombinerer han forretningsindsigt med innovativ teknologianvendelse i et tæt samarbejde med kunden. Han har udgivet en række artikler og rapporter om automatisering af forretningsprocesser og bidrager aktivt til det internationale forskningsarbejde på området.

Tom BenonisenTom Benonisen (2)

Jobber hos Teneo Data AS som seniorkonsulent på forretningssystemer.
Hjelper små- og mellomstore selskaper med implementering av Visma-systemer for økonomi, logistikk og CRM. ww.teneodata.no

Tommy BøTommy Bø (1)

Tommy Bø er en erfaren seniorkonsulent i Visma Consulting og er fagmanager for faggruppen Software Craftsmanship. Tommy er generell ekspert på java og er opptatt av kodekvalitet, både at den skal være godt strukturert og lett å forstå og at den skal ha automatiserte tester som verifiserer forventet oppførsel og gjør koden lett å vedlikeholde. I tillegg jobber han mye med kontinuerlige leveranser og automatisering av prosesser rundt dette.

Tommy StensliTommy Stensli (1)

Jeg jobber som account manager i Visma Academy. Her har jeg ansvaret for å prospektere nye kunder og selge inn Visma sine kurs. Fra tidligere har jeg jobbet i Elkjøp som selger i butikk. Jeg har også en Mastergrad i Politikk og Økonomi fra BI og en Bachelorgrad i Europastudier fra Universitetet i Oslo.

Tor André WigmostadTor André Wigmostad (3)

Tor André’s fate in life was set after growing up playing Pong and programming on computers with punch cards as storage method. Previous to the position as Corporate Web Editor in Visma, he worked with web pages, portals, e-learning and blogging in NetCom. He’s first real job was as a game designer in FunCom.

Torbjørn WikenTorbjørn Wiken (5)

Torbjørn arbeider som advokatfullmektig i Visma Advokater. Han har bakgrunn i fra Skatteetaten hvor han primært jobbet med fastsetting og kontroll av samvirkeforetak. Torbjørn sitt spesialfelt er skatt, men han arbeider også med annen generell forretningsjus.

Fra april 2017 jobber Torbjørn i Magnus Legal.

Torfinn LundbladTorfinn Lundblad (2)

Torfinn Lundblad jobber som Fagansvarlig, Accounting Offices i Visma Mamut AS. Han har tidligere vært senior consultant med hovedansvar for support og kurs for Total Årsoppgjør og beslektede moduler. Torfinn har bakgrunn som skatterevisor og registrert revisor, er autorisert regnskapsfører og drevet / eid både revisjonsvirksomhet og regnskapskontor i totalt 18 år.

Torgils BrynTorgils Bryn (1)

Torgils var advokat og partner i Visma Advokater. Han har lang erfaring med eiendomsprosjekter/eiendomsutvikling og god kompetanse relatert til kontraktsrett, merverdiavgift, skatt og selskapsrett, herunder gjennomføring av transaksjoner og omstruktureringer.

Fra april 2017 jobber Torgils i Magnus Legal.

Tormod JohansenTormod Johansen (21)

Tormod Johansen jobbet som juridisk rådgiver i legal-avdelingen i Visma Software. Han er utdannet skatterevisor fra Skatteetatskolen i Oslo, og har jobbet med kontrollvirksomhet i Skatteetaten i flere år. Han har lang fartstid i Visma, hvor han jobbet med lønn og skatt som spesialområde. Jobben bestod i hovedsak av support til Visma sine kunder og en utstrakt kursvirksomhet, i tillegg til å skrive artikler og oppdatere Visma sine oppslagsverk på lønnsområdet.

Torstein StølanTorstein Stølan (4)

Torstein Stølan jobber med salg innenfor HRM-området i Visma Software AS. Han har jobbet i Visma siden 2008 og har et brennende engasjement på hvordan norske bedrifter kan effektivisere og digitalisere sine HR-rutiner.

Torstein ThorsenTorstein Thorsen (4)

Torstein Thorsen er daglig leder i bWise og en ekte BI-entusiast med bakgrunn fra Component Software (nå Affecto) og FAST Search&Transfer (nå en del av Microsoft). Torstein er en gründer og teknolog med forkjærlighet for praktisk anvendelse, og han har mye erfaring innen analyse, datavarehus og virksomhetsstyring.

Tove B. Engebø-SkasTove B. Engebø-Skas (5)

Tove jobbet tidligere som Marketing manager i Visma Mamut AS.

Tuomas ReivinenTuomas Reivinen (0)

Työskentelen Visma Software Oy:n markkinoinnissa. Missionani on kertoa pk-yrityksille, kuinka he voivat tehostaa liiketoimintaansa ja työntekoa nykyaikaisimmilla yritysohjelmistoilla.

Ulrich LandboUlrich Landbo (0)

Ulrich Landbo arbejder som software arkitekt ved Visma Consulting. Målet er at omsætte kunders forretningsbehov til kode af passende høj kvalitet. Midlerne er god kommunikation med kunder og kollegaer samt faglig inspiration på højt niveau. Han har meninger om arkitektur og kan udstikke en retning, men er ikke mere låst fast end at ham lytter til andre og løbende forbedre sine egne tanker og visioner.

Vegard SundnesVegard Sundnes (1)

Hei! Jeg heter Vegard Sundnes, er 23 år gammel, og har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Ålesund. Jeg er nå Økonomi-trainee i Visma Services, og jobber til daglig i Ålesund, hovedsakelig med bedrifter innenfor industri og eiendom. Som trainee ser jeg frem til to lærerike og innholdsrike år! 🙂

Victoria og PetterVictoria og Petter (4)

Petter og Victoria jobber på Vismas hovedkontor på Skøyen. Det er 15 år siden Victoria Nærø Ernstsen sist hadde ski på bena. Petter Hoxmark har aldri deltatt på et skirenn, og har et ønske om å bli god på langrenn. Begge har akseptert den ultimate utfordringen: gjennomføre skirennet Ylläs-Levi på 60 km i begynnelsen av april.

Victoria VærnøVictoria Værnø (0)

Hi! I am a Management Trainee this year. My academic background is in business and computer science and I am otherwise I am a big fan of psychology light-reads and piano bars.

Vidar ArntzenVidar Arntzen (1)

Vidar Arntzen er produktansvarlig hos Visma Enterprise. Som utdannet sosionom med bakgrunn fra kommunal sektor har han etterhvert mer enn 20 års erfaring fra produktutvikling innenfor oppvekstsektoren. Til daglig har han ansvar for forretningsområdene barnehage, skole og samhandling.

Vidar EvensenVidar Evensen (8)

Vidar is the Managing Director of Visma Consulting in Norway. He has held various positions in the company, and has been a part of the company since January 2000.

Vincent BanterlaVincent Banterla (1)

Vincent Banterla jobber som Functional Architect i Visma Consulting. Han har erfaring med løsnings- og virksomhetsarkitektur, agile metoder og webutvikling. Vincent er opprinnelig fra Arachon i Frankrike, men har bodd i Oslo siden 2001.

Visma MamutVisma Mamut (40)

I over 20 år har Visma Mamut gjort det enklere å starte og drive egen bedrift. Visma Mamuts administrative programvareløsninger og nettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter, gjør driften av din virksomhet mer effektiv.

Visma MamutVisma Mamut (26)

I over 20 år har Visma Mamut gjort det enklere å starte og drive egen bedrift. Visma Mamuts administrative programvareløsninger og nettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter, gjør driften av din virksomhet mer effektiv.

Vivek SharmaVivek Sharma (1)

Vivek Sharma jobber som testleder for Visma Consulting. Han har jobbet mange år med smidig testing hos forskjellige arbeidsgivere som Finn.no, Nets og RiksTV i privat sektor. Han er en smidig testing-entusiast som brenner for test og kvalitet.

Westerdals studenterWesterdals studenter (5)

Hei! Vi er en bachelorgruppe fra Westerdals Oslo ACT som har fått i oppdrag å lage en interaktiv løsning for Visma AS. Løsningen skal hjelpe til med det å gå fra idé til å registrere egen bedrift.
Gruppen er sammensatt av et tverrfagelig team som har stor interesse for UX, front-end og back-end utvikling, samt E-business og Internet of Things.
Gruppen består av: Benny Hoang, Marius Skjellerud, Hannah Sollund, Alexander Shipunov, Anita Ilieva og Afsha Ilyas.

William FordWilliam Ford (0)

William is UKIE Country Manager at Mamut Norge AS, and has worked towards the UK market since 2004. He specialises in sales management and business development.

Willow KeatsWillow Keats (0)

Willow Keats works as Content Marketing Manager in the Commercial Unit of Visma Software International. She is responsible for the planning, creation, and coordination of content production. She has a Bachelor of Commerce in Marketing Management and has been working for the Company, and with content production, for over eight years.

yvind Årsethyvind Årseth (1)

Har jobbet i forskjellige stillinger i Visma Software i en årrekke. Først i partnersalg, senere på lisenssiden nasjonalt og internasjonalt. Leder lisensavdelingen i Visma Software AS siden høsten 2010.

yvind Rødsetyvind Rødset (4)

Produktansvarlig for Visma Performit, og jobber med e-læring i Visma Academy.