Før timer på mobilen – kjapt og enkelt!

Å føre timelister er kjedelig og tidkrevende. Måten de fleste gjør det på er også håpløst gammeldags.

– Noen bransjer bruker fremdeles papir, med alt det medfører av ekstraarbeid, sier Product Manager i Visma Severa, Maria Nazarova.

Visma Severa

Visma Severa er en nettbasert løsning som kombinerer prosjektledelse, timeregistrering, ressursstyring, fakturering og rapportering. Her administrerer du hele prosessen fra salg til fakturering i en og samme løsning. Visma Severa kobles opp mot økonomisystemet slik at du slipper å registrere og vedlikeholde data i flere systemer.

Andre bruker tunge systemer på servere som kun er tilgjengelig på jobben, der de må legge inn notater gjort på forhånd i Excel eller Word. Uansett metode blir dette dobbel jobb.

– Hvorfor ikke heller gjøre registreringen enklere ved å bruke noe du alltid har for hånden?

I følge en artikkel i Newswire putter nemlig flere og flere av oss jobben i lomma. Undersøkelser viser også at ansatte ønsker mobilløsninger som gjør jobbhverdagen enklere.

Bruker du Visma Severa Mobile kan du registrere timer direkte på mobilen. Du registrerer raskt og enkelt uavhengig av tid og sted. Selgere og konsulenter kan føre timer mens de er i farta. Håndverkere og ansatte i byggebransjen kan føre inn for eksempel mellom oppdrag. Dette gjør at fakturering skjer tidligere og riktigere, med raskere betaling og bedret likviditet som effekt.

– Fordelene med å registrere timer på mobil er mange: Du ser alle data umiddelbart, og så fort du har registrert er det tilgjengelig for godkjenning, fakturering og rapportering i Visma Severas webløsning. Du behøver med andre ord ikke registrere en gang til. Det gjør at både du og bedriften sparer tid og ressurser.

En komplett løsning

Severa Mobile er tilgjengelig på iPhone, Android og Windows og fungerer sømløst med Visma Severa. Alt foregår i skyen. Det betyr at du ikke behøver å installere noe, eller oppgradere maskiner og servere. Du får alt i en og samme løsning som er alltid er oppdatert og tilgjengelig fra mobil, nettbrett, Mac og PC – når som helst og hvor som helst.

– Med Visma Severa Mobile har vi gjort hele løsningen enda enklere og mer tilgjengelig for brukerne, avslutter Maria Nazrova.

Lyst til å finne ut mer? Akkurat nå kan du prøve Visma Severa gratis i 30 dager!

About

Har jobbet som journalist, samt vært med på oppstarten av et IT-selskap i Silicon Valley. Jobber nå med innholdsproduksjon for Visma i digitale kanaler.
Connect with Maia: