Lær mer om mulighetene i skyen

ERP i skyen

Cloud handler om å sette brukerne og arbeidsprosessene i sentrum, og det åpner opp for en ny dimensjon av fleksibilitet. Alltid tilgjengelig og oppdatert, hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Cloud eller nettsky er et begrep som er i ferd med å bli et godt etablert, og er en betegnelse på at alt fra dataprosessering og datalagring til programvare på servere, som står i eksterne serverparker tilknyttet internett. Dette gir økt fleksibilitet og en mer kostnadseffektiv drift.

Bli oppdatert – delta på nettverksmøte

Forskningsdirektør Chris Pang fra Gartner Group flys inn fra England for å fortelle deg om de nyeste SaaS trendene innen ERP, hva som driver disse trendene og hvordan norske bedrifter må forholde deg til dette. Chris Pang er den fremste analytiker på området med mer enn 12 års erfaring fra IT bransjen, og hele 10 år i Gartner Group.

Vi i Visma lanserte i 2012 vårt svar på ERP i skyen. Få med deg de nyeste trendene og mulighetene innen virksomhetsstyring, og få et innblikk i våre erfaringer fra jordbasert til skybasert økonomistyring

Delta på Dataforeningens nettverksmøte 29. oktober og bli oppdatert slik at du kan ta de riktige valgene for din virksomhet i tiden fremover!

Meld deg på

Marthe Ivarson worked as communication advisor and Head of social media. Marthe has worked as a journalist and with media relations at the Royal Norwegian Embassy, New Delhi. M.Sc. Business Administration and Organizational Communication, B.Sc. Business Journalism.
Connect with Marthe: