Gå til hovedsiden

Slik får du et enklere regnskap for mindre idrettslag

Sammen med Norges Idrettsforbund (NIF) er vårt mål å få på plass et enklere regnskap for de mindre idrettslagene. Gevinsten er mer fokus på det som er gøy – nemlig idrett.

Enklere regnskap for mindre idrettslag
Klubbidrett handler først og fremst om engasjement, inkludering og idrettsglede. Men i tillegg handler det også om økonomistyring og medlemsregistrering. Sammen med Norges Idrettsforbund (NIF) er vårt mål å få på plass et enklere regnskap for de mindre idrettslagene.

En kasserers hverdag er ikke alltid like festlig

I norske klubber og foreninger finnes det mange og til dels avanserte hjemmelagde regneark som fungerer som økonomisystem. Problemene oppstår ofte når det kommer nye personer inn og skal overta rollen som økonomiansvarlig. Da er det ikke så lett å sette seg inn i et regneark som andre hadde laget. En kasserers jobb er fryktelig viktig, men er derfor ikke alltid like festlig. For at jobben som kasserer skal bli så smidig som mulig er det derfor viktig å ha et regnskapsprogram som er enkelt å lære og bruke.

Enklere regnskap for mindre idrettslag

Løsningen vi har utviklet sammen med NIF vil gi idretts-Norge muligheter til å ta et positivt grep om klubbøkonomien, og i dag bruker over 1000 idrettslag denne løsningen. Den består av Visma eAccounting integrert med NIFs medlemsadministrasjon,  i KlubbAdmin.

Hvordan fungerer dette?

KlubbAdmin er en løsning for medlemshåndtering som er tilgjengelig og gratis å benytte for alle idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund. Denne løsningen benyttes til å administrere medlemmer i din klubb, samt fakturering og innbetaling av medlemskontigent og treningsavgifter. Benytter du KlubbAdmin til fakturering og innbetaling kan du automatisk overføre innbetalinger ferdig postert i regnskapet i Visma eAccounting.

Fordeler

  • Bilagscanning: Bli kvitt permer og bokser, og løft bilagene direkte inn i regnskapet
  • Tilgang hvor som helst når som helst
  • Når neste kasserer tar over jobben, er det enkelt for deg å tilrettelegge for at neste kasserer kommer til dekket bord
  • Bruke mindre tid på økonomi, og mer tid på det som faktisk er gøy – nemlig idrett

Nysgjerrig på hvordan Visma eAccounting og NIF kan bidra til et enklere regnskap for mindre idrettslag? Les mer om vår løsning her

Mest populære