Gå til hovedsiden

Enkelt å bestemme seg for overgang til nettbasert regnskapsprogram

Morten Alvenes har ingen erfaring med å jobbe med regnskap og økonomi, men siden Visma eAccounting er så enkelt å bruke har han ikke hatt noen problemer med å føre sitt eget regnskap.

Alltid tilgang til firmaets date med et nettbasert regnskapsprogram
Enkel overgang til nettbasert regnskapsprogram

«Jeg bruker Visma eAccounting til å fakturere mine kunder. Fakturaene sender jeg elektronisk eller via posten, avhengig av hva kunden foretrekker. Mitt regnskap er alltid oppdatert og jeg har full oversikt over hva som er betalt og hva som er utestående. Jeg har også god nytte av funksjonen for innsending av årsoppgjør og MVA mot Altinn, sier Alvenes».

 

Enkelt å bestemme seg for nettbasert regnskapsprogram

«Tidligere brukte jeg økonomiprogrammet daTax. Det var enkelt å lære seg Visma eAccounting og ikke minst er jeg veldig fornøyd med at programmet er nettbasert. Det betyr at jeg alltid har tilgang til firmaets data. Til og med når jeg ferierer på Kreta, legger han fornøyd til.»

Morten Alvenes har ingen erfaring med å jobbe med regnskap og økonomi, men siden Visma eAccounting er så enkelt å bruke har han ikke hatt noen problemer med å føre sitt eget regnskap. Bilagene bokføres automatisk og den oversiktlige startsiden i programmet gir han full kontroll og status. Som småbedriftseier har Alvenes opparbeidet seg gode rutiner på administrative oppgaver i firmaet sitt, han setter av litt tid hver dag til fakturering og regnskapsarbeid. På denne måten er han alltid ajour og har oversikt over bedriftens økonomiske tilstand.

 

Vurderer du en overgang til nettbasert regnskapsprogram? Les mer om fordelene her!

Mest populære