Gå til hovedsiden

Myk start med regnskap og nettbutikk i ett

Når man driver med internetthandel som hovedaktivitet passer det bra å bruke en nettbasert løsning for regnskap og håndtering av nettbutikk. «Løsningen med en sømløs integrasjon mellom regnskap og nettbutikk gjorde starten vår mye mykere og lettere enn forventet».

Chappie.no var på jakt etter en kombinasjon av regnskap og nettbutikk i samme program.
Myk start med integrasjon mellom regnskap og nettbutikk

Driver med: Klær, bekledning, accessories og moderne elektronikk til damer og herrer
Hjemmeside: www.chappie.no
Antall ansatte: 3

Chappie.no ble startet opp i 2015 av tre lidenskapelige venner med stor interesse for motebekledning, tilbehør og salg. Deres mål er å tilby kvalitetsvarer gjennom en trygg og sikker netthandel med rask levering. Alle ansatte har lang erfaring med drift av nettbutikk, salg og kundebehandling.
Nettbutikken chappie.no drives av firmaet Schmidt Holding AS.

 

Ønske om kombinasjon av regnskap og nettbutikk

Siden virksomheten er relativt ny hadde chappie.no ingen annen softwareløsning i bruk før de valgte løsningen fra Visma. De var på jakt etter en kombinasjon av regnskap og nettbutikk i samme program. “Visma eAccounting og Visma Webshop+ passet oss utmerket i forhold til vårt budsjett. Vi ønsket oss en brukervennlig løsning og stilte krav til ulike funksjoner for å komme godt i gang fra starten. Løsningen med en sømløs integrasjon mellom regnskap og nettbutikk gjorde starten vår mye mykere og lettere enn forventet”, forteller Rene Halle Jensen, styreleder i chappie.no og ansvarlig for produktkoordinering.

 

Valget landet på Visma eAccounting

I prosessen hvor chappie.no orienterte seg om riktige løsning ble det klart at pris og funksjonalitet var viktige elementer i beslutningen.
“Vi landet på Visma eAccounting på grunn av pris og funksjonalitet. Visma har hjulpet oss med å få god oversikt over regnskap og salg. Og ikke minst en bra nettbutikk som ser flott ut og som vi er meget fornøyd med”, fortsetter Rene.

 

Nybegynnere raskt i gang med integrert regnskap og nettbutikk

 

Nettbutikk Chappie.no

Alle de tre ansatte i chappie.no er veldig fornøyde med valget av et nettbasert regnskapsprogram integrert med nettbutikken. “Vi liker designet i Visma eAccounting og Visma Webshop+ som er oversiktlig og svært brukervennlig. Alle er nye innen regnskap og bokføring, og Visma eAccounting gjør denne jobben som nybegynnere innen regnskap mye enklere”.

Når man driver med internetthandel som hovedaktivitet passer det bra å bruke en nettbasert løsning for regnskap og håndtering av nettbutikk.

 

 

“Siden Visma eAccounting og Visma Webshop+ er integrert og snakker sammen, har vi alltid kontroll på lagerstatus og ordre som skal ut og inn av nettbutikken. Derfor foregår hele ordreprosessen i Visma eAccounting.

Vi vil anbefale Visma eAccounting og Visma Webshop til nystartede små og mellomstore bedrifter. Et gunstig prispunkt og omfattende funksjonalitet gjorde det enkelt for oss å ta valget”, avslutter Rene.

 

Prøv løsningene fra Visma for nettbasert regnskap, nettside og nettbutikk gratis. Det tar bare 2 minutter å komme i gang.

Vi holder også online seminar for deg som ønsker å få en demonstrasjon av hvor enkelt du kan få opp egen hjemmeside og nettbutikk. Klikk her for mer informasjon.

Mest populære