Effektive reiseregninger med Visma.net Expense

Kast alle papirene!

Visma.net Expense er Visma sitt skybaserte reiseregningssystem. Med Visma.net Expense har din bedrift ha et system som alltid er oppdatert med gjeldende satser og regler. Visma.net Expense er tilgjengelig over alt og på alle platformer. Systemet passer alle typer bedrifter uavhengig av om bedriften er et lite selskap eller et stort konsern eller om de ansatte reiser på diett eller om de reiser “etter regninge”

Den elektroniske løsningen

1. juli 2014 ble reglene rundt reiseregninger i Norge endret slik at det nå er mulig å håndtere reiseregninger og utlegg 100 % elektronisk. Visma.net Expense har fulll støtte for de nye reglene, nå kan alt papir kastes med en gang du har fått dokumentasjonen elektronisk inn i systemet. Dokumentasjonen både håndteres og arkiveres elektronisk, så det er ikke lenger behov for utskrift. I tillegg signeres reisene og utleggene elektronisk både av den som utsteder disse, og av de som skal godkjenne.

Internasjonalt

Visma. net Expense er en internasjonal løsning, og har foreløpig full støtte for regelverk og satser i Norge og Finland. Støtte for Sverige vil være klart i løpet av året. Brukerne kan selv velge hvilket språk de ønsker å benytte i systemet, og dette er uavhengig av hvilket land selskapet tilhører. Ansatte i Norske bedrifter kan for eksempel velge å benytte systemet med engelsk språk.

Tilgjengelighet

Visma.net Expense er en skybasert løsning, og er tilgjengelig over alt så lenge du har tilkobling til internett. Nå kan du føre reiseregninger hvor som helst og når som helst.

Mobil tilgjengelighet

Visma har apper tilpasset både den daglige bruken av Visma.net Expense og godkjenningsprosessen. Med Visma Attach han du “skanne” kvitteringene dine og disse blir automatisk tilgjengelig i Visma.net Expense for bruk på reiseregninger og utlegg. Visma Attach er tilgjengelig for iOS, Android og Windowstelefoner og kan lastes ned fra de respektive applikasjonsutikkene.

Med Visma Mobile Manger kan ledere som skal godkjenne reiseregninger og utlegg enkelt se disse, samt godkjenne uansett hvor de befinner seg. Visma Mobile Manager er tilgjengelig for iOS og Android.

Kredittkortintegrasjon

Visma.net Expense er integrert med flere av de største kredittkortselskapene. Dersom ditt selskap har avtale om kredittkort med noen av disse, kan transaksjoner fra kredittkortet automatisk overføres til Visma.net Expense slik at transaksjonen er tilgjengelig i Visma.net Expense. En slik løsning sørger for at kvaliteten på input heves. Det blir enklere for den ansatte å føre reiseregninger og huske å få med seg alle transaksjonene samt at man sørger for at valutakurser etc. blir 100 % riktige. Per i dag er det i Norge støtte for følgende kredittkortleverandører:

  • SEB – Diners og Eurocard
  • DNB – Visa Corporate
  • Nordea – First Card
  • Eika Kredittbank – Two card

Alltid oppdatert
Med Visma.net Expense kan du sørge for å ha et system for reiseregninger og utlegg som er 100 % oppdatert i forhold til regler, satser og valutakurser. Reiseregningene blir mer korrekte og mulighetene for å gjøre feil reduseres drastisk.

Brukervennlighet
I Visma.net Expense er det fokus på brukervennlighet, de ansatte kan nå føre reiseregninger og utlegg på en intuitiv måte. I systemet finnes det også, i tillegg til ordinær dokumentasjon, en hurtiggude som bistår den ansatte med nødvendig hjelp akkurat på det stedet i prosessen den ansatte befinner seg.

 

Rein Baardsen jobber som Special Project Manager i Visma Software International AS. Han har i over 17 år jobbet med effektive løsninger i grenselandet mellom regnskap, lønn og teknologi.
Connect with Rein: