Gå til hovedsiden

Digital læring: Hvorfor nettkurs og webinar er viktig akkurat nå

Ved å gjøre kompetanse digital, skaper vi helt ny grobunn for læring. Nettkurs og webinarer gir oss mange nye muligheter, hvor hovedgevinsten ligger i at du kan lære hvor vi vil og når vi vil.

Digital læring
Digital læring

Coronaviruset skaper mye uro, og for å beholde mest mulig stabilitet i denne nye hverdagen, blir våre kreative og problemløsende ferdigheter satt på prøve. Ved å gjøre kompetanse digital skaper vi helt ny grobunn for læring. Nettkurs og webinarer gir oss mange nye muligheter, hvor hovedgevinsten ligger i at du kan lære hvor vi vil og når vi vil.

Hjemmekontor på ubestemt tid gjør at flere sjonglerer jobb og privatliv ved kjøkkenbordet. Samtidig har kompetanseutvikling aldri stått høyere på agendaen hos bedrifter, enn den gjør i dag. Da er det fint at vi lever i en verden hvor vi har mulighet til å bruke digitale verktøy for å finne nye løsninger.

2020: Nå må vi lære på nye måter

Ved å gjøre kompetanse digital, skaper vi helt ny grobunn for læring. Nettkurs og webinarer gir oss mange nye muligheter, hvor hovedgevinsten ligger i at vi kan lære hvor vi vil og når vi vil. Der du selv setter tempoet. Det er dette som er unikt med digital læring, det bryter de fysiske barrierene og vår tradisjonelle måte å lære på. 

  • I stedet for at alle lærer i samme tempo, får du muligheten til å lære i ditt eget tempo.
  • I stedet for at du må møte opp på et bestemt tid og sted, kan du lære når det passer deg
  • I stedet for å ha lange timer med kurs, kan du dele opp læringen i mindre biter. 

Er du daglig leder, lønns- eller økonomiansvarlig?

Hjulene må gå rundt på arbeidsplassene i landet, selv om vi står midt i en krise. Derfor har vi i Visma nå digitalisert alle våre klasseromskurs, slik at alle som vil, kan videreutvikle kompetansen sin i denne prøvende tiden.

Målet med kursene er å gjøre deg enda litt bedre rustet til å holde hjulene i gang, selv om verden nå står på hodet. Så er du klar for å erobre den normale jobbhverdagen, straks samfunnet vårt blir friskmeldt igjen.

Se alle kursene du kan delta på her

Hilsen Stine og Susanne #Bettertogether

Mest populære