Gå til hovedsiden

De tre største fordelene med det norske ERP-systemet Business NXT

Hva er det egentlig som gjør Business NXT så bra for norske bedrifter? Nykommeren er nok et alternativ i et stort hav av ERP-systemer, men tilbyr muligheter som møter dagens behov på en helt unik måte.

De tre største fordelene med det norske ERP-systemet Business NXT

Er du ute etter et fleksibelt ERP-system med grenseløse muligheter, eller foretrekker du et forhåndsdefinert og standardisert system som støtter din bransje? Uansett hva du ønsker, så er Business NXT et godt alternativ.

Med Business NXT kan du jobbe både automatisert og manuelt

Business NXT er et skybasert ERP-system som primært automatiserer arbeidsoppgavene dine for å gjøre hverdagen din mer effektiv. Systemet tar seg av repetitive oppgaver som gjerne bare stjeler tiden din. Men Business NXT åpner også opp muligheten for manuell håndtering når det er nødvendig. For eksempel, når du mottar en faktura i PDF-format, en papirfaktura eller må legge inn diversebilag har du en avviksprosess som håndteres manuelt. Disse prosessene kan ikke automatiseres fordi det er i et format som ikke kan automatiseres.

Her skiller Business NXT seg ut takket være kunstig intelligens (KI) og maskinlæring. ERP-systemet automatiserer hele godkjenningsprosessen for innkommende fakturaer og varsler deg om at du har en faktura som du ikke har mottatt.

På den måten gir Business NXT deg god oversikt over avvik, samtidig som løsningen gir deg muligheten til å håndtere manuelle avvik på en effektiv måte.

Slik har overgangen til Business NXT vært for disse bedriftene

Bedrifter deler sine erfaringer

Med Business NXT kan du tilpasse ditt eget ERP-system

Det er to funksjoner ved løsningen som gjør at du faktisk har muligheten til å bygge din egen ERP-plattform. I prinsippet har du et fullstendig tilpasningsdyktig system som kan skreddersys for hver enkelt bruker, om du måtte ønske det. 

  1. Den første delen dreier seg om det som kalles «composable ERP», altså integrasjon med tredjepartssystemer gjennom APIer og GraphQL. APIene lar deg koble til de tredjepartssystemene du trenger, og bygge din egen helhetlige løsning, akkurat slik du ønsker. Du kan sette opp ditt eget økosystem rundt Business NXT.
  1. Den andre delen handler om designfunksjonaliteten i selve løsningen. Inne i Business NXT kan du bygge ditt eget design, tilpasse skjermbilder og definere visninger og tilpasse arbeidsflyten slik du vil ha den. 

Standardoppsettet i Business NXT dekker opptil 90 prosent av behovet for mange bedrifter. De siste 10 prosentene er det som gjør hver bedrift unik og skaper spesifikke behov. Disse siste prosentene kan tilpasses individuelt inne i løsningen.

Ønsker du å standardisere bedriften innenfor finans og logistikk, og holde spesialløsninger utenfor?

Da er kanskje Visma.net ERP systemet for deg 

Business NXT er et ERP-system som er spesielt tilpasset norske forhold

Allerede fra dag én er du 100 prosent integrert med alle norske banker!
Det betyr at alle inn- og utbetalinger til banken skjer automatisk, slik at du slipper å forholde deg til manuell håndtering. Fra dag én er du på lik linje integrert med norske myndigheter, og kan til enhver tid være sikker på at du jobber i henhold til det norske lovverket.

Du er selvsagt også oppe og går på både sending og mottak av alle formater av EHF (Elektronisk handelsformat) i Norge – óg for alle utenlandske kunder og leverandører som kan sende og motta elektronisk.

Business NXT er dermed både standardisert og fleksibelt avhengig av hvilke behov du har. Enkelt forklart:

  • Vil du ha et fleksibelt system, du velge Business NXT. 
  • Vil du ha et standardisert system og ønsker lite fleksibilitet, kan du fortsatt velge Business NXT. 

Vil du vite enda mer om Business NXT og se hvordan systemet ser ut?

Se gratis webinar på 50 minutter her

Mest populære