De beste jobb-appene

Det finnes apper for timeregistrering, apper som tracker bilkjøringen din, CRM-apper, apper for å registrere sykefravær, apper som lar deg ta bilde av kvitteringer. Finn ut hvilke apper som vil lette din arbeidshverdag.

– Mange foretrekker å bruke smartphone til å utføre enkle oppgaver. Vi har tatt konsekvensene av dette og utvikler stadig flere applikasjoner og løsninger med mobile grensesnitt, forteller Stian Estil, Product Director i Visma.

I følge en undersøkelse fra analyseselskapet IDC vil vi bruke flere apper på jobben. Stian Estil, vet godt hvorfor:

– Fordelen med apper er at de er enkle å lære seg da de gjerne er skreddersydd for å løse én oppgave. Alle har smartmobiler, og med apper får man på en enkel måte gjort administrative prosesser der og da. Dette kan være små oppgaver som registrering av timelister, godkjenning av reiseregninger og utgående fakturaer, sier Stian Estil.

Visma har hørt på hva markedet sier og har derfor lansert flere apper.

– Med appen fra Visma Bizweb får du oppdatert bedriftsinformasjon rett på mobilen.

Også CRM-systemet Visma SuperOffice har en hendig app som gir tilgang til hele CRM-systemet på mobiltelefon. Alle kunder, alle møter, dine kollegers kalendere, åpne salgsmuligheter og dokumenter er tilgjengelige.

Med smarte apper gjør du bedre arbeid

Visma har nylig kommet med enda flere apper som letter jobbhverdagen din, og Stian har mange eksempler:

– Bruker du mobilløsningen fra Visma Severa kan du registrere timer rett på mobilen, noe som gjør hverdagen din svært mye enklere. Timene blir automatisk klare for godkjenning, fakturering og rapportering i webløsningen.

Visma eAccounting har nylig laget to smarte apper. Den ene er en mobilskanner til kvitteringer. Ta bilde, og når du logger deg på nettet ligger kvitteringene klare. Med den andre kan du blant annet se kunderegisteret ditt på mobilen. Du kan også se omsetning og resultat, samt få påminnelser om innbetaling av mva. og kunde- og leverandørfakturaer som ikke er betalt.

Trygt, raskt og enkelt

En spennende app fra Visma heter Mobil Omsorg. Den er utviklet av Visma Unique som leverer virksomhetskritiske løsninger til offentlig sektor.

– Denne appen er et fullverdig system for hjemmehjelp, pasientjournaler etc. De som for eksempel er ute og besøker pleietrengende får all informasjon de trenger når det gjelder medisinering, spesielle behov og annet de må vite. Dette er en avansert mobilløsning som er rik på funksjonalitet – og som skaper trygghet.

 

apperblogginnlegg

Med Visma.net Expense er det enkelt å fylle ut reiseregninger på nettbrett mens man er på reise.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visma.net Expense er en nettbasert løsning som gjør at du kan fylle ut reiseregninger raskt og enkelt på internett. Løsningen er integrert mot to ulike apper, Abax og Bilbuddy, som kan tracke kjøring med privatbil. Appen måler kjørelengde automatisk – og den vet til og med hvor mye du har betalt i bompenger.

Med appen «Visma Attach» (lastes ned fra Appstore og Google Play) kan du ta bilde av kvitteringene dine og sende dem direkte inn i Visma.net Expense. Ved hjelp av Visma.net Expense pluss apper, kan reiseregninger fylles ut med få tastetrykk.