Gå til hovedsiden

Brukervennlig regnskapsprogram ga mer tid til jakt og fiske

Når Norges Jeger- og Fiskeforbunds lokallag i Vestfold så at tiden var inne for å oppdatere regnskapsprogrammet sitt, var det viktig med et brukervennlig regnskapsprogram som ga dem mer tid til foreningen.

Brukervennlig regnskapsprogram ga mer tid til jakt og fiske
Brukervennlig regnskapsprogram ga mer tid til jakt og fiske

Navn: NJFF Vestfold
Bruker Visma eAccounting som regnskapsprogram
Nettside: https://www.njff.no/vestfold 

Formidler kunnskap og informasjon til sine medlemmer

Norges Jeger- og Fiskeforbund regnes som et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap rundt jakt og fiske i Norge.  Jonfinn Bremnes, tidligere kasserer og nå leder i NJFF Vestfold, forteller om deres rolle i organisasjonen: “Vi jobber med å formidle kunnskap og informasjon ut til lokallagene i vårt fylke. Vi driver flere prosjekter som retter seg mot vilt- og fiskeforvaltning. Blant annet jobber vi med en rekke aktiviteter som skal lette tilgangen for den enkelte til å drive aktiviteter relatert til jakt og fiske. Videre er vårt politiske arbeid og forvaltning for å ivareta jakt, fiske og friluftsliv en viktig del av vår organisasjon”.

Mange krav til nytt regnskapssystem

NJFF Vestfold opplevde at deres tidligere økonomisystem manglet viktige rapporter, samtidig som de ønsket å ha en skybasert løsning hvor backup av regnskapet alltid ble ivaretatt. Når de da skulle finne seg et nytt regnskapssystem var det flere krav som måtte oppfylles. Jonfinn utdyper: “Vi hadde flere krav til nytt regnskapssystem. For det første måtte løsningen være intuitiv og brukervennlig, og videre måtte løsningen både være prisgunstig og ha support som dekket tidspunkter utover kl. 08.00 – 16.00. Det var også viktig for oss at løsningen hadde godt opplegg for kurs og oppdateringer, og de rapportene vi behøvde”.

Dekker alle behovene med brukervennlig regnskapsprogram

Jonfinn forteller at de underveis i prosessen vurderte flere muligheter, blant annet å sette bort hele regnskapet. Til slutt endte de opp med å velge Visma eAccounting som nytt regnskapsprogram. “Hovedgrunnen til at vi valgte Visma eAccounting er at systemet er veldig intuitivt og har meget gode rapporter. I tillegg har Visma og NJFF sentralt fremforhandlet en samarbeidsavtale som ga oss en gunstig pris hos Visma”.

Jonfinn trekker spesielt fram at løsningen er så enkel at man kan benytte den uten å være regnskapsutdannet, og at man får ut alle rapporter som regnskapet krever på en enkel måte. Han forteller også om gode erfaringer med brukerstøtte i systemet: “Support hos Visma eAccounting har fungert meget bra, det var rask tilbakemelding å få”. NJFF Vestfold har nå benyttet løsningen siden starten av 2018, og Jonfinn anbefaler systemet for andre lokalforeninger av NJFF, og svarer gladelig på spørsmål om Visma eAccounting.

Er du medlem av NJFF og ønsker å vite om fordelsavtalen på Visma eAccounting? Les mer om dette her.

Mest populære