Gå til hovedsiden

Betaling og regnskap på farten har aldri vært smidigere!

Er du mye på farten og trenger mulighet for kort- og kontantbetalinger? Spar tid ved hjelp av en smidig integrasjon mellom betaling og regnskap!

Betaling og regnskap på farten har aldri vært smidigere!
Betaling og regnskap på farten har aldri vært smidigere!

Visma eAccounting er nå integrert med Zettle

Nå får Visma eAccounting-kunder en ny og spennende integrasjonsmulighet, hvor kort- og kontantbetalinger kan utføres på farten. Høres ikke dette bra ut? Enklere betaling. Enklere regnskap. På farten!

Zettle drives av å skape revolusjonerende betalingstjenester og apper. Så langt har Zettle utviklet alt fra kortlesere for smartphone og tablet, til kassasystem og verktøy som støtter salg.

Visma eAccounting forenkler regnskapsføringen for mer enn 120 000 kunder. Løsningen gjør regnskapsføringen morsom og enklere enn noen gang. Og tro det eller ei: Det blir bare bedre.

Motta betalinger raskere – hvor som helst

Du kan nå integrere det nettbaserte regnskapsprogrammet Visma eAccounting med Zettles mobile betalingsløsning eller motsatt. Kort- og kontantbetalinger kan gjøres mens du er på farten. Folk forventer at de skal kunne betale med kort i dag, og Zettle gjør akkurat det mulig for små bedrifter og håndverkere – som rørleggere, elektrikere, snekkere, taxisjåfører, hushjelper og torgselgere.

Det som er så fint med denne sømløse integrasjonen, er at transaksjonsdata fra Zettle blir ført inn i Visma eAccounting umiddelbart og automatisk matchet. På denne måten får du et klart og komplett bilde over bedriftens økonomi og alt det andre av betydning for bedriften din – i ett øyekast.

Betaling og regnskap – skaper vekst for din bedrift

Zettle gir deg verktøyene du trenger for å øke omsetningen, og Visma eAccounting lar deg holde et oppdatert øye med kontantstrømmen, slik at du kan ta bedre forretningsavgjørelser.

Er du allerede Zettle-kunde? Koble Zettle-kontoen din til Visma eAccounting!

Er du Visma eAccounting kunde men har ikke Zettle konto enda? Åpne Zettle-konto i dag!

Mest populære