Skip to main content

Slik får du bedre betalingsevne

Her er noen tips fra oss!

Slik får du bedre betalingsevne
Slik får du bedre betalingsevne

Vi ser endelig et lite lys i enden av tunnelen. Smitten er på en nedadgående trend og de første har begynt å få sin vaksinedose. Men det er fortsatt veldig krevende for mange småbedrifter. Og de kjemper for livet med å komme seg over den siste kneika. Selv om det er en mager trøst, finnes det noen tiltak som kan hjelp deg i en krevende tid, slik at du ikke trenger å legge drømmen på hylla helt enda. 

Definisjon: Hva er betalingsevne?

Søk om kassekreditt

Det har aldri vært enklere å skaffe seg kassekreditt! Lenge har det vært komplisert og kanskje umulig for små bedrifter å få ekstra penger gjennom vanlig Kassekreditt i store banker. Men nå kan du søke om Aprila Kassekreditt direkte i Visma eAccounting.

Les mer om Kassekreditt.

Selg fakturaene dine og få oppgjøret med en gang

I Visma eAccounting kan du selge fakturaene dine og få oppgjøret senest neste dag slik at du slipper å vente til kunden betaler – vi tar oss av resten.

Les mer om fakturasalg.

La oss følge opp utestående fakturaer

Bruk Visma AutoCollect for å sikre en effektiv og profesjonell oppfølging av utestående fordringer.

Lett å forstå, lett å bruke. Med AutoCollect, er alle problemer løst. Herlig!

Per Gunnar Tollefsen, Tollefsen Transport AS.

Les mer om Visma AutoCollect.

Reduser varelageret ditt

Reduser varelageret ditt slik at du ikke binder opp mye kapital unødvendig. Det er i tillegg viktig å ha rutiner for innkjøp i forhold til forventet salg. God lagerstyring reduserer behovet for nedskrivninger. Vi tilbyr Visma eAccounting Lager for å få kontroll på varelageret til en meget gunstig pris.

Les mer om Lager.

Sett opp et budsjett og få et bedre beslutningsgrunnlag

I Visma eAccounting kan du enkelt sette opp et budsjett manuelt eller basert på tidligere regnskapsår. Du får presentert nøkkeltall i grafiske dashbord som gir deg en god oversikt over din egen kontantstrøm slik at du enklere ta ta gode beslutninger. Alle rapporter i Visma eAccounting kan eksporteres til Excel, og gir et godt utgangspunkt om man vil sette opp et budsjett der i stedet.

Les mer om budsjett.

Inviter en regnskapsfører

Nå kan du søke om kompensasjon for periode september 2020 til februar 2021. Fristen er 14. mars 2021, og søknaden må bekreftes av en autorisert regnskapsfører eller revisor.

Vi har en rekke regnskapsførere som er eksperter i Visma eAccounting, og som står klare for å hjelpe deg!

Finn en regnskapsfører.

Ønsker du å teste Visma eAccounting? Du kan prøve helt gratis i 30 dager!

Most popular