Gå til hovedsiden

Åtte grunner til å velge en nettbasert løsning

Man er stadig på jakt etter å jobbe mer effektivt og å øke produktiviteten i virksomheten. Men hvordan kan et system bidra til økt effektivitet? Svaret er smarte nettbaserte løsninger.

I tråd med utviklingen står nettbasert og lagring i skyen på dagsordren. Vi ser stadig nye løsninger som baserer seg på ASP. Dette innebærer at du kjører programmet i nettleser fremfor å ha et program installert på din maskin.

Hva er fordelen med lagring i «skyen»?

Tradisjonelle programmer er installert på din lokale datamaskin eller server som virksomheten selv drifter. Man står selv ansvarlig for lagring av data i henhold til loven, og må derfor alltid sørge for å ha en oppdatert sikkerhetskopi av regnskapsdata. Men som mange har erfart – kan dette by på utfordringer. PC- kræsj og vannskader for å nevne noe – kan føre til tap av alle dine data. Med en slik erfaring i bagasjen, vil for mange nettbasert fremstå som selve redningen.

Men hva med datasikkerheten tenker du sikkert da. Er denne skyen trygg nok? Svaret er ja. Selskapet som leverer den nettbaserte løsningen står ansvarlig for lagring av dine data. Så fremt du velger en troverdig leverandør – vil du aldri trenge å bekymre deg for sikkerhetskopiering igjen.

Det er flere fordeler med et nettbasert program annet enn at det lagres i skyen. Som nevnt innledningsvis – kan smarte nettbaserte løsninger bidra til å skape en enklere hverdag. Lurer du på hvorfor? Her får du åtte gode grunner!

Åtte fordeler ved å velge nettbasert løsning:

1. Ingen sikkerhetskopiering – dine data blir trygt lagret automatisk av leverandør i «skyen».
2. Du kan logge deg inn i programmet når som helst og hvor som helst så lenge du har nettilgang.
3. Mobile løsninger – send faktura direkte fra mobiltelefonen din!
4. Ingen installasjon eller oppgraderinger – leverandøren står for alt av oppgraderinger og alt skjer automatisk.
5. Du kan enkelt teste programmet i demoversjon før du kjøper.
6. Det krever ingen datakunnskaper.
7. Enklere for regnskapsfører å få tilgang til regnskapsdata og enklere å samarbeide.
8. Enkelt å integrerer med andre programmer, som eksempelvis en nettbutikk.

Av samme grunnlag som at vi nå bruker nettbank for å betale fakturaer fremfor å gå i banken – vil nettbasert være et naturlig valg for fremtiden.

Nysgjerrig på hva en nettbasert løsning kan gjøre for deg?

Kontakt oss på telefon 22162153 eller les mer her om våre nettbaserte løsninger.

Mest populære