Årsoppgjøret nærmer seg med stormskritt, bli med på Lønn Update 2011!

Av Tormod Johansen

Er du klar for en oppdatering på regler og koder i forbindelse med lønnsinnberetningen?

Visma Kompetansesenter Lønn og HR arrangerer i november og desember Lønn Update 2011. I en hektisk hverdag er det ikke lett å holde seg oppdatert, og derfor har mange av våre lønnskunder sett nytten av å bli med på vårt årlige kurs, Lønn Update.

Lønn Update 2011 består av to kursdager. På dag 1 på Lønn Update 2011 gir vi deg en gjennomgang av nye regler på lønnsområdet samt en oppdatering av relevante regler, i tillegg til at du får en gjennomgang av de mest brukte lønns- og trekkodene i Skattedirektoratets kodeoversikt. Dag 2 tar for seg rutinene for lønnsinnberetning i Visma Lønn/ Visma Avendo Lønn/Mamut Lønn, samt nyttige tips og råd om andre interessante muligheter i lønnssystemet.
Du velger selv om du vil delta på en eller begge dager. Prismessig er det mest gunstig å delta på begge dager.

Dette kurset hjelper deg til å være godt forberedt før årsoppgjøret, Kurset vil gi deg god oversikt over innberetningsreglene slik at jobben kan utføres raskere og faren for feilinnberetning reduseres. Du vil også få utdelt fyldig kursdokumentasjon som vil være til stor hjelp når innberetningsarbeidet starter.

Les mer informasjon om Lønn Update 2011, og meld deg på! Kurs avholdt.

0