Appene du bør bruke i jobbsammenheng

Vi ønsker oss flere apper på jobben viser undersøkelse. Her presenteres de nye og smarte apper Visma kan tilby.

Med mobiltelefonen har det etter hvert blitt vanskelig å skille mellom hvor jobben slutter og privatlivet begynner. Dette har både fordeler og ulemper – ulempen er at du alltid er tilgjengelig. Fordelen er at du får gjort det du skal uansett hvor du er.

Vi vil ha flere apper

I følge en undersøkelse fra analyseselskapet IDC vil vi bruke flere apper på jobben. Product Director i Visma, Stian Estil, vet godt hvorfor:

– Fordelen med apper er at de er enkle å lære seg da de gjerne er skreddersydd for å løse én oppgave. Alle har smartmobiler, og med apper får man på en enkel måte gjort administrative prosesser der og da. Dette kan være små oppgaver som registrering av timelister, godkjenning av reiseregninger og utgående fakturaer.

Visma har hørt på hva markedet sier og har derfor lansert flere apper.

– Med appen fra Visma Bizweb får du bedriftsinformasjon rett på mobilen som alltid er oppdatert.

Også CRM-systemet Visma SuperOffice har en hendig app som gir tilgang til hele CRM-systemet på mobiltelefon. Alle kunder, alle møter, dine kollegers kalendere, åpne salgsmuligheter og dokumenter er tilgjengelige.

Artikkel 1 - bilde 2

Med Visma.net Expense er det enkelt å fylle ut reiseregninger på nettbrett allerede mens man er på flyplassen. Snart kommer også en app som tracker bilkjøringen din. Med trackingappen måles kjøredistanse automatisk – og den vet til og med hvor mye du har betalt i bompenger.

Med smarte apper gjør du bedre arbeid

Visma har nylig kommet med enda flere apper som letter jobbhverdagen din, og Stian har mange eksempler:

– Bruker du appen fra Visma Severa kan du registrere timer rett på mobilen, noe som gjør hverdagen din svært mye enklere. Timene blir automatisk klare for godkjenning, fakturering og rapportering i webløsningen.

Visma eAccounting har nylig laget to smarte apper. Den ene er en mobilskanner til kvitteringer. Ta bilde, og når du logger deg på nettet ligger kvitteringene klare. Med den andre kan du blant annet se kunderegisteret ditt på mobilen. Du kan også se omsetning og resultat, samt få påminnelser om innbetaling av mva. og kunde- og leverandørfakturaer som ikke er betalt.

About

Maia Håland jobbet med innholdsproduksjon på digitale flater i Visma Software.
Connect with Maia: