Gå til hovedsiden

Visma Blogg - om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp, HR

Sjekk ut podcaster fra Visma

Alle artikler

 • Er Svelte verdens kuleste front-end rammeverk?

  Det er ikke hver dag du finner en kunde i offentlig sektor som er like interessert i å være foroverlent som Utlendingsnemnda (UNE). Nå kan vi endelig si at det nye, innovative og kule front-end rammeverket Svelte er å finne i produksjon i offentlig sektor i Norge.

 • mangfold-i-bedrifter

  Mangfold og inkludering

  Hva er mangfold og inkludering, og hvordan gagner det virksomheten din? Vi gir deg fem tips for å etablere en sterk kultur for inkludering og hvordan du kan involvere toppledelsen.

 • mobile insights hand holding phone

  Skaff deg verdifull data med UTM-sporing

  Hvor kommer nettside-trafikken din fra? Visste du at du kan sette på en liten “hale” på URL-en du deler, slik at du enkelt kan spore hvor den besøkende har oppdaget siden din? Med UTM-sporing får du enkelt oversikt til å analysere og skille ulike kampanjer fra hverandre. Vi viser deg hvordan du bygger en UTM-tag!

 • To Visma-kolleger

  Kvante-PC 101

  I februar kom Azure Quantum i public preview, og andre leverandører har tilsvarende tilbud. Kvante-PCene er altså ikke lenger et teoretisk konsept, og har kommet for å bli. Eller kanskje ikke. Målet med denne artikkelen er at du i hvert fall skal kunne delta i diskusjonen rundt kaffemaskina, skulle den dukke opp.

 • Feriepenger av dagpenger

  Det har vært mye usikkerhet knyttet til dagpengemottakeres rett på feriepenger i forbindelse med covid-19. Stortinget har nå vedtatt noen regler.

Mest populære