Gå til hovedsiden

Visma Blogg - om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp, HR

Sjekk ut podcaster fra Visma

Alle artikler

 • Sommergaver med kvalitet siden 1702

  Sommergaver med kvalitet siden 1702

  Sola skinner, fuglene synger og epletrær strekker seg så langt øye ser. Daglig leder Ole Hasven og salgssjef Daniel Kaspersen tok i juni turen til Egge Gård. Et kundebesøk som resulterte i en hyggelig overraskelse for flere.

 • Hvorfor din bedrift bør komme i gang med CRM

  I henhold til Fortune Business Insights er CRM den største og raskest voksende programvarekategorien for bedriftsapplikasjoner, og det forventes at investeringer i CRM vil nå hele 114,4 milliarder dollar innen 2027. Hvis du ønsker at virksomheten din skal lykkes trenger du en strategi som er sentrert rundt kundene dine og aktivert av riktig teknologi. I denne artikkelen kan du lese mer om hvorfor din bedrift bør komme i gang med CRM.

 • En siste ting du bør gjøre når årsoppgjøret er overstått (selv om det er smertefullt)

  Kjære slitne regnskapsfører. Årsoppgjøret nærmer seg slutten. Du er sliten, lei og gleder deg over at det er “evigheter” til neste gang. Men følelsen av utmattelse glemmes fort, bare ferien kan starte der du får litt sand under føttene og et glass kaldt drikke i hånda. Nettopp derfor bør du nå tvinge deg selv til å reflektere over hva du faktisk har vært gjennom og hvordan neste år kan bli bedre.

 • En utfordrer i nord

  En utfordrer i nord

  Gode Tall startet opp i Bodø i 2012 med to ansatte, og en ambisjon om å være et lite regnskapsbyrå med fokus på gode kunderelasjoner og god kompetanse. I 2019 åpnet det seg nye dører for det lille kontoret da de fusjonerte med et annet regnskapsbyrå. Med flere å spille på lag med, og en visjon om et tett og godt samarbeid med sine kunder, gikk satsingen på Visma eAccounting kun én vei; oppover!

 • Dresskledd storkar med briller og langt hår, jobber konsentrert på datamaskin.

  Strategier for netthandel i vekst – del 3

  Tredje vekststrategi er for de med fullverdig tilstedeværelse på nett. Med en kompleks forretningsmodell med mange kanaler og markedet, skulle en ønske man kunne samle håndtering av alt på færrest mulige punkter og systemer.

 • Slik kommer du i gang med digital signatur

  Å innhente en signatur kan være en tidkrevende og kostbar prosess. Med digital signatur av dokumenter kan du enkelt, raskt og sikkert samle inn alle signaturer digitalt. Dager kan reduseres til timer. I dette innlegget viser vi deg hvordan med Visma Addo.

Mest populære