Gå til hovedsiden

Visma Blogg - om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp, HR

Sjekk ut podcaster fra Visma

Alle artikler

 • Slik har sommeren vært hos Visma Consulting

  Hver sommer fylles lokalene til Visma Consulting med nysgjerrige, spente og håpefulle studenter. Når de fast ansatte går ut i ferie sørger sommerstudentene for å opprettholde liv og røre på kontoret. I år kunne Visma ta i mot 11 ivrige sommerstudenter som har jobbet på to ulike prosjekter.

 • Back to work – 5 tips for høsten

  Det var en gang en ferie… Enten du har solt deg i hytteveggen i sommer, utforsket nye fjelltopper eller løpt etter ungene i Dyreparken (for ikke å snakke om feriepengene som forsvant til tross for at dere ikke brukte de på Granca-tur i år…), så er plutselig hverdagen her igjen. Hvor klar er du på en skala fra 1 til klar? Her er våre beste tips til hvordan du effektivt kan kickstarte hverdagen igjen!

 • Hvorfor riktig drift i Azure er viktig

  Det er mange fordeler med å flytte applikasjoner og servere over i Azure, men riktig drift og administrasjon er avgjørende. Vi hjelper deg å utnytte fordelene med skytjenestene på en sikker, strukturert og kostnadseffektiv måte.

 • Utvikling og DevOps i Azure

  Azure Devops inneholder verktøy som støtter hele utviklingsprosessen; fra planlegging, utvikling, og levering, til drift av systemet. I dette innlegget kan du lese mer om dette.

 • Er kommunenes selvstyre i strid med barnekonvensjonen?

  FNs barnekomité har flere ganger kritisert Norge for ikke å sikre at barn og unge har likt tjenestetilbud over hele landet. Hindrer det kommunale selvstyret at barn og unge får lik tilgang til velferdstjenester over hele landet? Og hvordan påvirker barnevernsreformen og den nye barnevernsloven utviklingen av tjenestetilbudet overfor barn og unge?

 • Hils på årets summer interns i Visma Consulting

  Etter å ha lagt bak seg nok et semester med digital undervisning og digitale eksamener, kan 11 håpefulle studenter se frem til et lærerikt og spennende summer internship i Visma Consulting. Vi har tatt en hyggelig prat med fire av de!

 • Alt du trenger å vite om Marketing for hire

  Rekker du ikke over alle markedsaktivitetene du har planlagt for bedriften? Har du en markedsressurs som skal ut i permisjon eller kanskje mangler du rett kompetanse til å kunne gjennomføre alt du ønsker? Da burde du sjekke ut Marketing for hire!

 • Ung mann ved frokostbordet, nyter mat mens han surfer på lesebrett.

  Google stopper all bruk av Facebook Pixel

  Facebook får ikke lenger brukerdata, fra andre sider, gjennom Chrome fra og med 2022. Hva kommer til å skje med målrettede annonser og hva vil det si for Facebook, din bedrifts markedsføring og folk flest?

 • Samtaleroboten er løs!

  De fleste av oss har nok hatt et møte eller to med en samtalerobot (chatbot). Fikk du svarene du var ute etter, eller måtte du avslutte tjenesten i frustrasjon? Det er mange faktorer som spiller inn når man skal utvikle en god samtalerobot. Hvorfor er brukeropplevelsen så viktig i møte med språkteknologi?

Mest populære