Gå til hovedsiden

5 måter å automatisere og forenkle regnskapet ditt på

Det som tidligere har vært tidkrevende oppgaver løses med smarte automatiseringer, noe som gjør jobben din mye enklere og kjappere.

5 automatiske funksjoner regnskapsprogrammet ditt bør tilby
5 måter å automatisere og forenkle regnskapet ditt på


En annen gedigen fordel med et online økonomiprogram er at stadig flere av de daglige oppgavene dine blir automatisert. Det som tidligere har vært tidkrevende oppgaver løses med smarte automatiseringer, noe som gjør jobben din mye enklere og kjappere, og du kan bruke tiden din på andre ting i stedet.
Tenk på det som regnskap på autopilot – du styrer skuta, mens automatiseringene gjør grovarbeidet.

Så før du bestemmer deg for hvilken løsning du vil gå for, tenk over disse 5 automatiske funksjonene og hva de kan bety for din hverdag:

Ønsker du å se selv hvordan Visma eAccounting kan forenkle regnskapet ditt? Prøv gratis eller ta kontakt med oss!

Mest populære

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».