Gå til hovedsiden

5 gode grunner til å velge Visma eAccounting

Det finnes mange regnskapsprogram der ute, og det kan være vanskelig å velge. Vi har laget 5 gode grunner for at du skal velge Visma eAccounting!

5 gode grunner til å velge Visma eAccounting
5 gode grunner til å velge Visma eAccounting

Mange spør seg nok, hvilket regnskapsprogram bør jeg velge?

Hvis du er interessert i et regnskapsprogram som er enkelt å bruke, som hjelper deg med regnskapet, og hvor du kan føle deg sikker, så bør du prøve Visma eAccounting. Les mer under!

Guider
Steg for steg-guider

1. Det er enkelt å bruke (for alle)

Vi har laget et brukervennlig program som skal hjelpe deg med å gjøre regnskapet riktig. Vi gir deg forslag basert på maskinlæring på hvordan du skal gjøre regnskapet ditt og hjelper deg enkelt med å finne riktig kostnadskonto når du skal registrere kjøp, regninger og kvitteringer.

På bildet over ser du også våre interaktive guide, som viser deg hvordan du legger inn inngående balanse eller registrerer en regning, og mye mer.

I tillegg har webinarer, guider og mange andre hjelpemiddel som gjør at du kan klare regnskapet selv. Enkelt program = enklere regnskap

Eller som en av våre kunder sier:

Et utmerket og lett forståelig system, selv for en rendyrket ingeniør 🙂

2. Du kan gjøre regnskapet på mobilen – egentlig hvor som helst!

Et nettbasert regnskap har jo den fordelen at det alltid er tilgjengelig. Om du sitter på iPaden eller telefonen, om du er hjemme eller på kontoret så har du alltid muligheten til å få oversikt.

En annen fordel med et nettbasert regnskapsprogram er at du i tillegg kan invitere regnskapsfører inn i systemet, slik at dere kan samarbeide over nett.

Prøv gratis i dag!

Prøv gratis

3. Ta bilde av kvitteringen og kast den!

Med en enkel app så har vi fjernet behovet for å ta vare på kvitteringene dine. Vi kunne skrevet lengre om det, men så enkelt er det, ta bilde av kvitteringen, kast kvitteringen og den ligger lagret i regnskapsprogrammet ditt.

4. Fungerer sammen med mange andre systemer (som du allerede bruker)

La oss si at du lagrer alle kundene dine eller leverandørene dine i en kontaktliste. Da kan det være litt tungvint å måtte legge inn disse på nytt nå du skal sende en faktura? Det kan vi fikse!

Visma eAccounting har integrasjoner, slik at du slipper å gjøre ting to ganger. Vi er integrert mot nettbanken din, nettbutikken din, e-postklienten din, Altinn, Google, Office365 og mange flere!

Slik får du et smart regnskap.

5. Vi har folk du kan snakke med!

Trenger du å få litt hjelp? Ring oss, send oss en mail eller chat med oss. Vi har helt gratis support, og mange hyggelige medarbeidere som kan hjelpe deg! For eksempel Jørn:

Jeg vet fortsatt ikke hva kredit og debet er, men klarer likevel mitt lille regnskap takket være Visma og ikke minst uvurderlig hjelp av Jørn Karlsen 🙂

Prøv selv!

Om du er usikker på om alt dette stemmer, så kan jo du kanskje prøve det gratis i 30 dager og se?

Prøv gratis

Mest populære