Gå til hovedsiden

5 gode grunner til å samarbeide med regnskapsfører i skyen

Sømløs arbeidsfordeling mellom regnskapsfører og deg som driver egen bedrift har aldri vært enklere! Her får du 5 gode grunner til å samarbeide med regnskapsfører i en skyløsning.

5 gode grunner til å samarbeide med regnskapsfører i skyen
5 gode grunner til å samarbeide med regnskapsfører i skyen

#1 Alltid oppdatert regnskap

Ved å samarbeide med regnskapsfører i Visma eAccounting får du en sømløs informasjonsflyt i regnskapet. Du jobber i samme system, og når regnskapsfører oppdaterer tallene i systemet, blir det umiddelbart synlig for deg. Slik blir du holdt løpende oppdatert med regnskapet, og vet hvordan det står til med din bedrift til enhver tid.

#2 God oversikt over økonomien

Det har aldri vært enklere å få god oversikt over økonomien. Ved å samarbeide med regnskapsfører i Visma eAccounting, får du tilgang til rapporter med ferske tall, når som helst og hvor som helst. Få et raskt innblikk i utviklingen av bedriften, fremstilt i fine, leservennlige diagrammer.

#3 Bruk tiden på det du er best på!

Regnskapsfører kan overta hele eller deler av regnskapsføringen. Ved å samarbeide med regnskapsfører, kan du gjøre de oppgavene du føler deg komfortabel med, og regnskapsfører gjør resten. Dermed kan du få tilstrekkelig veiledning og hjelp med oppgaver som du kanskje er mest usikker på, som MVA, årsoppgjør og lønn. Ikke minst får du en viktig sparringspartner på veien mot en suksessfull bedrift!

#4 Bli kvitt papirene

Visste du at det finnes en rekke smarte apper som gjør arbeidsdagen din enklere? Send fakturaer når som helst, hvor som helst, med få tastetrykk. Motta fakturaer elektronisk, godkjenn dem, og la regnskapsfører gjøre resten. Skann kvitteringer og andre bilag med mobilen, og send dem automatisk inn i Visma eAccounting slik at regnskapsfører kan bokføre dem. Tiden for å ta vare på kvitteringer og sende inn papirbunker til regnskapsfører er over – alt lagres nå i skyen.

Lurer du på hvordan dataene dine blir lagret hos oss? Les mer på Visma Trust Centre.

#5 Du er i trygge hender!

Regnskapsføreren kjenner markedet og bransjen du er i, og ønsker at din bedrift skal lykkes. Få kritisk informasjon om, og tolkning av, bedriftens nøkkeltall. Ved å samarbeide med regnskapsfører i Visma eAccounting kan du være trygg på at regnskapet er i gode hender og at alt blir gjort i henhold til gjeldende lover og regler.

Visste du at du kan invitere en regnskapsfører til samarbeid direkte fra Visma eAccounting? Gå til “Utvidelser” i sidemenyen, velg “Inviter til samarbeid”. Fyll ut den nødvendige informasjonen, og trykk “Send invitasjon”.

Regnskapsføreren vil deretter motta en epost som forteller at du ønsker samarbeid i Visma eAccounting, og kan koble seg opp mot ditt system og få kostnadsfri tilgang til programmet.

Har du ikke en regnskapsfører i dag, men ønsker hjelp i Visma eAccounting?

Finn en regnskapsfører her

Mest populære