Gå til hovedsiden

Visma Blogg - om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp, HR

Sjekk ut podcaster fra Visma

Alle artikler

 • Mann med iPad

  Data lake arkitektur – beste praksis

  Hensikten med en data lake er at den som skal bruke dataene ikke trenger å forholde seg til mange ulike datakilder, ulike plasseringer av data, ulike sikkerhetsmekanismer i hvert enkelt system og ulike datafangstteknologier. Implementering av en god og riktig arkitektur for din data lake er derfor avgjørende for å gjøre om data til verdi.

 • Syerske på arbeidsrommet, surfer på lesebrett

  Strategier for netthandel i vekst – del 1

  Første vekststrategi går til butikkene som savner en dedikert netthandel utenom markedsplassene, på en plattform som lar dem iterere raskt over tid, automatisere personaliseringen og gi innsikt til markedsstrategien.

 • Skjermbilde av deltakere på Amazing Race

  Hva gjør vi i Visma når vi ikke kan møtes fysisk?

  Ett år inn i pandemien og hjemmekontoret har blitt den nye normalen for mange. Vi kommuniserer fortsatt via video og det er ikke lett å finne aktiviteter hvor man i like stor grad kan kjenne på fellesskapet man var vant til før pandemien. Noen av våre ansatte tok derfor saken i egne hender og snekret sammen en opplevelse vi sent vil glemme.

 • Skattefradrag: Mat og reise

  Skattefordeler: Mat og reise

  I selskapet ditt er det ulike regler for skattefradrag ved mat og reise. Sørg for å få alle avdragene i ditt ENK eller AS med disse rådene!

 • Rådgiver: Anders Tetlie

  Årsoppgjøret: Frister og utsettelser

  Våren er for alvor i anmarsj; fuglene kvitrer, parkene er overfylte av korona-leie ungdommer og Norge er klar for enda en norgesferie. Inne, under press, sitter en gjeng med regnskapsførere og revisorer å jobber med skattemeldinger og offentlig regnskap. I løpet av de siste månedene har jeg snakket med ca 50 regnskapsbyrå om årsoppgjør. Kommer de til å benytte seg at muligheten til å utsette fristen til august?

Mest populære