Gå til hovedsiden

Visma Blogg - om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp, HR

Sjekk ut podcaster fra Visma

Alle artikler

 • Hvordan ser en karriere i Visma Consulting ut?

  Visste du at Visma er en norsk IT-suksess med et av Europas største teknologi og software-utviklingsmiljøer? Med over 200 utviklere i Visma Consulting er vi i stadig vekst, men hvordan kan en karriere hos oss se ut? Det får du vite mer om i dette innlegget.

 • Dette bør du vite om endringsledelse

  Endringer skjer hele tiden, enten de kommer som følge av en planlagt eller ikke planlagt hendelse. Mange mener derfor at all ledelse er endringsledelse. Men det er forskjell på ledelse i endring og ledelse som følge av endring. I dette innlegget lærer du mer om dette.

 • Fire personer i en workshop

  Brukertilfredshet og fordommer

  Det synes å være en alminnelig og vedtatt sannhet at en enkelt bruker som har en datamaskin, også ønsker en god opplevelse. God brukeropplevelse går ofte utover det at noe bare skal være akseptabelt, så hva er det egentlig som kreves?

 • man in front of computer

  Slik øker du salget på nettsiden med CRO

  Kanalmiksen og budskapet sitter som et skudd, og folk strømmer til nettsiden din! Gratulerer, nå er halve jobben gjort! Det mange ikke tenker over, er jobben som følger med å få flest mulig til å utføre en ønsket handling på nettsiden, være seg å handle produktene dine eller samhandle med innholdet ditt.

 • Den skjulte korrelasjonen mellom maskinlæring og data management

  For å lykkes med maskinlæring er man avhengig av store datasett, og med store datasett kommer behovet for data management. Hvorfor er det så viktig med riktig klargjøring av data, og hvordan gjør man det? Denne artikkelen ser nærmere på hvorfor, og ikke minst hvordan organisasjoner får kontroll på dataene sine.

 • Gründertips: - Jobb med tankesettet!

  Gründertips: – Viktig å justere planen

  Som 16-åring hadde Tina Mondelia en YouTube-kanal som tjue tusen fulgte daglig. Hun begynte som praktikant i landets største tenåringsmagasin og ble senere redaktør i et annet. I dag driver hun for seg selv – og deler rådene fra en ung karriere i mediebransjen, og hvorfor hun måtte trykke på pauseknappen.

 • HR-eksperten: Slik lykkes selskaper med å tilpasse seg morgendagens arbeidsliv

  Pandemien har satt fart på endringer som har pågått lenge, ikke minst når det gjelder teknologiutvikling, digitalisering og hybridarbeid. Hvilke andre endringer vil vi se i fremtiden? Vi spurte Tommie Cau, som er foreleser, rådgiver, moderator og HR-ekspert, om hva vi kan forvente av morgendagens arbeidsliv og hvordan bedrifter vil lykkes med å tilpasse seg endringene.

Mest populære