Bemanningsbyrå Fredrikstad

Visma Personnel AS
Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad hjelper deg.

Ta kontakt

Rett person på rett sted

Å få rett medarbeider inn i organisasjonene er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Gode medarbeidere utgjør en betydelig ressurs for en virksomhet. Det er derfor helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger.

Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Våre erfarne rådgivere står klare til å bistå bedrifter i Østfold med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft. I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best.

Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til Visma Personnel AS!

Spar tid og ressurser  |  Spar kostnader  |  Få en strukturert og ryddig prosess

Ta kontakt for en uforpliktende samtale:

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad kan bistå med følgende:

Rekruttering i Asker og BærumRekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

Leie av vikar i Asker og BærumUtleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

Nedbemanning Asker og BærumNedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

Onboarding i Asker og BærumOnboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

Om vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad

Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad ble startet i januar 2010. Geografisk dekker avdelingen oppdrag fra hele Østfold fylke inn mot Follo-regionen. Vi rekrutterer og leier ut medarbeidere innen de fleste bransjer, fagområder og nivåer. I Østfold samarbeider vi tett med Høgskolen i Østfold og med andre relevante utdanningsinstitusjoner, som for eksempel Fagakademiet, hvor vi rekrutterer de beste studentene. Du er derfor sikret gode kandidater hos oss.

Vi jobber spesielt mye med stillinger innen regnskap, økonomi, IT, salg og marked, og på kundelisten har vi flere store regnskapsbyrå og bedrifter med store regnskapsavdelinger. Vi holder til i Pancoveien i Gressvik, ca 3 km nord for Fredrikstad. Det er enkelt å finne fram og vi har gratis parkering. Ved avdelingen jobber to erfarne og engasjerte rådgivere.

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad!

Dette er våre rådgivere

Bli bedre kjent med våre rådgivere under. Du må gjerne ta kontakt med en av oss direkte eller via dette skjemaet.

 

Camilla Bakker 

Team Manager /
DNV Certified Recruiter

Tlf: 92 63 60 02
E-post: camilla.bakker@visma.com

Les mer om Camilla
Camilla jobber med rekruttering og utleie av vikarer innen regnskap, økonomi, marked og administrative stillinger. Hun jobbet med bemanningstjenester i Visma siden 2010 og har over 11 års erfaring innen bemanning. Camilla er DNV sertifisert rekrutterer og er sertifisert på testverktøyene OPQ, Verify, Shapes og Scales fra Cut-e.

Walther Spro

Recruitment Advisor

Tlf: 41 20 60 91
E-post: walther.spro@visma.com

Les mer om Walther
Walther jobber med rekruttering og utleie av vikarer innen IT, økonomi, salg og administrative stillinger. Han har jobbet i Visma Personnel siden 2011 og rekrutterer til stillinger fra medarbeider til ledernivå. Walther har tidligere jobbet i Visma Software med support på Visma Business.

Trygghet og kompetanse

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning.
  • ISO-sertifisert selskap og DNV-sertifiserte rekrutterere.
  • Et selskap i det solide Visma-konsernet - en trygghet for deg når du skal velge et byrå å samarbeide med.
  • Sterk lokal forankring og god kjennskap til arbeidsmarkedet på Østlandet.

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte.

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad!

Her finner du oss

Visma Personnel, avd Østfold
Dikeveien 17
1661 Rolvsøy
 

Navn
Firma
Telefon
Mail
Henvendelsen gjelder

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad? Fyll inn skjemaet til venstre, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

 

Camilla Bakker
Team Manager/ 
DNV Certified Recruiter
Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Oslo  |  Trondheim  |  Sandefjord