Bemanningsbyrå Asker & Bærum

Visma Personnel AS
Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Asker & Bærum hjelper deg.

Ta kontakt

Få en god og effektiv bemanningsprosess

Å få rett medarbeider inn i organisasjonen er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Gode medarbeidere er en virksomhets mest verdifulle ressurs. Det er derfor helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger.

Ved å samarbeide med oss får du en trygg og effektiv prosess som gir deg rett person på rett plass. Våre erfarne rådgivere i Asker og Bærum bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft.

  • Spar tid og ressurser
  • Spar kostnader
  • Få en strukturert og ryddig prosess

I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din virksomhet best. Konsentrer deg om du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Asker og Bærum!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Rekruttering i Asker og BærumRekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

Leie av vikar i Asker og BærumUtleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

Nedbemanning Asker og BærumNedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

Onboarding i Asker og BærumOnboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Asker og Bærum er vi 5 erfarne rekrutteringsrådgivere som er klare til å bistå deg. Her finner du spesialister innen rekruttering, bemanning, nedbemanning og rådgivning innen HR-relaterte spørsmål. Vi samarbeider tett med våre kollegaer på andre avdelingskontor i Norge for å finne de beste kandidatene til din virksomhet.

VI har en lang og stolt historie. Vår avdeling ble opprettet da Visma kjøpte opp Forenede Økonomer i 2001. Dette betyr at vår avdeling har lang erfaring og god kjennskap til arbeidsmarkedet i området. Mange som har bosted i Asker og Bærum, har arbeidsplassen sin i Oslo. Flere av disse søker seg ofte nærmere hjemmet hvis de har mulighet, og dette gir lokale virksomheter tilgang på erfarne og dyktige medarbeidere.

Visma Personnel har en hyggelig og imøtekommende tilnærming til mennesker og velger å tro at vi får frem det beste i folk. Velkommen til vårt vikar- og bemanningsbyrå i Asker og Bærum!

Dette er våre rådgivere

Bli bedre kjent med våre rådgivere under. Du må gjerne ta kontakt med en av oss direkte eller via dette skjemaet.

Sidsel Gjulem Warbo - avdelingsleder Asker og Bærum

Sidsel Gjulem Warbo

Branch Manager /
DNV Certified Recruiter

Tlf: 41 41 43 12
E-post: sidsel.warbo@visma.com

Les mer om Sidsel
Sidsel er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og jobber som avdelingsleder for teamet i Asker og Bærum. Hun er en DNV-sertifisert rekrutterer samt sertifisert i OPQ personlighets- og evnetest.

«Jeg trives godt å jobbe med mennesker og fant fort ut at bemanningsbransjen passet meg midt i blinken. Helt siden 1988 har jeg jobbet med å finne den rette matchen for både kunde og kandidat og føler meg privilegert som kan få jobbe med dette - hver dag.»

Anne Sissel Borkhus

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 92 69 47 95
E-post: anne.sissel.borkhus@visma.com

Les mer om Anne Sissel
Anne Sissel har jobbet med bemanning og rekruttering i 18 år. Hele hennes bakgrunn er relatert til rådgivning og salg hvor hun har forholdt seg til kunder og kandidater på alle nivå. Før hun ble ansatt i Visma jobbet Anne Sissel innen reiseliv og i reklamebransjen.

«Det er viktig for meg å ha en åpen og ærlig dialog med partene, avdekke behov og forventninger ved et jobbskifte. Jeg er trygg og ikke redd for å være selektiv i mitt valg av kandidat for å finne den optimale løsningen for partene og føler jeg oppnår god tillit i de prosesser jeg ivaretar. For meg er det viktig å fokusere på en nær og tett oppfølging både før, under og etter bemanningsprossessen.»

Line Aursland Habert

Recruitment Advisor

Tlf: 93 01 31 31
E-post:line.habert@visma.com

Les mer om Line
Line har 17-års erfaring fra HR- og bemanningsbransjen, i tillegg til lang fartstid med salg- og service innen reiselivet.

«I min rolle som bemanningsrådgiver i Visma Personnel sørger jeg for at kunder og kandidater blir godt og profesjonelt ivaretatt gjennom hele prosessen, både ved innleie og rekruttering til faste stillinger. Jeg har stor fokus på tett oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd - samtidig bygger jeg lett relasjoner, er løsningsorientert og en god rådgiver. Det er en stor glede å bidra til at arbeidsgiver og kandidat finner hverandre!»

Heidi Brendengen

Recruitment Advisor

Tlf: 98 41 55 30
E-post: heidi.brendengen@visma.com

Les mer om Ida
Heidi har bred erfaring gjennom blant annet rekruttering av frivillige til kjente organisasjoner og store events, så vel som vikarer og faste medarbeidere innen mange ulike fagområder. Hennes portefølje består av en god mix av små og store kunder. Heidi sier at hennes vei inn i rekrutteringsbransjen ble til fordi hun er glad i å jobbe med mennesker og ulike personlighetstyper.

«Jeg kan bistå med hele prosessen fra a til å, og garanterer personlig og tett oppfølging. Jeg har et godt nettverk av kunder og kandidater i vårt nærmiljø, og har tro på at et godt samarbeid og åpen og god kommunikasjon gir det beste resultat. Jeg er engasjert, entusiastisk og opptatt av å bygge gode relasjoner. Min største motivasjon er å få «rett kandidat på rett plass».

Hilde Enerud

Recruitment Advisor
Tlf: 95 94 41 31
E-post: hilde.enerud@visma.com

Les mer om Hilde
Hilde jobber med områdene rekruttering, bemanning og nedbemanning innen de fleste bransjer på leder- og medarbeidernivå. Hun har 19 års erfaring og i 9 av disse jobbet som leder samt sittet flere år i Bærum Næringsråds styre.

«Jeg er opptatt av å se mennesket bak CV'en - slik at profilen matcher selskapet og jobben med både personlighet og riktig erfaringsbakgrunn. Mennesket kan tilegne seg ny kunnskap lett, men ikke forandre personlighet. Med grundig referansesjekk og testing (dersom ønskelig) avdekker vi mye om både personlighet og ytelse som er avgjørende for å lykkes i jobben.»

Hvorfor velge oss?

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning.
  • Visma Personnel AS er ISO-sertifisert og flere av våre bemanningsrådgivere er DNV-sertifiserte rekrutterere.
  • Vi er et selskap i det solide Visma-konsernet, det er også en trygghet for deg når du skal velge et byrå å samarbeide med.

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte. Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Asker & Bærum!

Hvor finner du oss?

Vårt kontoret ligger på Billingstadsletta, i nærheten av Ikea Slependen. Du kommer deg enkelt til oss med buss eller tog. For deg som kjører har vi gode parkeringsmuligheter rett foran bygget.

Visma Personnel, avd Asker & Bærum
Billingstadsletta 19 a
1396 Billingstad
Tlf: 40 00 31 90

Navn
Firma
Telefon
Mail
Henvendelsen gjelder

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Asker? Fyll inn skjemaet til venstre, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Sidsel Gjulem Warbo
Branch Manager/ 
DNV Certified Recruiter
Våre andre lokalkontorer:  Bergen  |  Oslo  |  Trondheim  |  Vestfold  |  Østfold