Renhold for bedrifter

Med vår avtale på renholdstjenester fra 2clean får du

Opptil 10 % rabatt på drifts- og renholdstjenester

Høres det interessant ut?

Kontakt oss

Renhold i bedriften

Renhold i bedriften

Få rene arbeidslokaler med en trygg leverandør. Visma har forhandlet frem en avtale med 2clean, som er godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet, ISO 14001-miljøsertifisert og medlem av NHO Service. Med denne avtalen skal du være sikker på at du får den beste løsningen for vaskerutiner på din arbeidsplass. Vi sammenligner gjerne din avtale på renhold helt uforpliktende for å se om det er noe å spare. 

Få en gratis innkjøpsanalyse →

Dine fordeler

  • Opptil 10 % rabatt på drifts- og renholdstjenester
  • En sertifisert og offentlig godkjent leverandør av renhold
  • Én kontaktperson til din bedrift
  • Fast person som vasker i dine bygg, og faste vikarer ved sykdom

Logg inn i Visma Innkjøpsportal for å se konkrete fordeler.

Renholdstjenester for bedrifter

2Clean er totalleverandør av renholdstjenester og sørger for 44.000 rene arbeidsplasser hver dag. Med leveranse av alle typer renholdstjenester rengjør 2Clean kontorer, bygg, skoler, barnehager, trapper, butikker med mer. Leveranse avdekkes i samarbeid med deg som kunde, basert på ditt næringsbygg og øvrige behov. 

Få tilbud på renholdstjenester

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på renhold i din bedrift. Du vil bli kontaktet for å avdekke din bedrift sitt behov basert på blant annet areal, trapper og renholdsfrekvens. 

Kontakt oss

 

Digital_Visma_logo-new.jpg

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 6000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.