eLæring for Visma Barnevern Familia

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på webinaret. 

Det vil sendes ut link i forkant av webinaret. Har du ikke fått noen e-post så sjekk spamboksen din. Vi anbefaler deg å teste systemet i forkant av webinaret ved å klikke her.

Vi trenger ditt samtykke.

Agenda

Tirsdag 11. mai kl. 13.00 - 13.30

Hei og velkommen til digital eLæringskaffe!

I løpet av maks 30 minutter vil Tommy og Helga gi deg et innblikk i eLæring for Visma Barnevern Familia og hvordan eLæring kan hjelpe deg og din virksomhet i de daglige arbeidsoppgavene.

  • Tommy vil si litt om hva det å benytte eLæring kan tilføre deres virksomhet og tilbakemeldinger vi har fått fra kunder som bruker Visma eLæring så langt.
  • Helga skal dykke mer dybden, vise eksempler på kurs pakken inneholder og hvordan eLæringen tilrettelegger for både løpende vedlikehold av kompetanse for eksisterende ansatte eller opplæring av nye - inkludert hva dette betyr for henholdsvis deg som leder, saksbehandler eller superbruker i Visma Barnevern Familia.

    I tillegg har vi en ny eLæringsplattform nå, og gleder oss til å vise dere funksjonaliteten og mulighetene i denne.

Vi ønsker alle vel møtt!

Opptak fra webinaret og alle “slides” som benyttes vil bli tilgjengelig i etterkant av webinaret.

Tommy Berglind profilbilde

Tommy Berglind
Inside Sales Professional

Jeg jobber som Inside sales Professional i Visma, og støtter kundene med forenkling, digitalisering og effektivisering. Tidligere har jeg jobbet med salgsutvikling i konsulentselskapet Fjeldstad & Partners, ledet Norges største roadshow, har syklet aktivt, er blid, salgsorientert og får energi av å hjelpe andre. 

Helga Bø profilbilde

Helga Bø
Fagkonsulent

Helga har jobbet i Visma som fagkonsulent og supportkonsulent på Familia, Visma Flyt Barnevernvakt og Visma Flyt Sikker sak. Her har hun jobbet i 10 år. Hun har tidligere jobbet (ca. 10 år) i Barneverntjenesten i Sandnes som saksbehandler og i Barnevernvakten, og er utdannet sosionom.