Agenda

Klikk på titlene under for å hoppe direkte til ønsket del i videoen. Merk; start videoen først.

Lurer du på noe? Ta kontakt

Kommune-Norges nye fagsystem for barnevernet #4

Her kan du laste ned hele presentasjonen

Last ned presentasjonen

 

--------------------------------------------------------------

Spørsmål og svar fra dere

Flere av dere har kommet med gode spørsmål til oss i etterkant av seminaret. Vi setter stor pris på engasjementet og har opprettet en egen side hvor dere finner svar på en rekke sentrale spørsmål. Lurer du på noe kan du også kontakte oss her.

Se alle seminarene

Dette seminaret er ett av flere i serien 'Kommune-Norges nye fagløsning for barnevernet'. Ta en titt på oversikten og få med deg de andre seminarene som har vært. 

Foredragsholderne

Gaute Hansen profilbilde

Gaute Hansen
Key Account Manager, Visma Enterprise

Gaute Hansen har arbeidet i Visma siden 2015. Han har både teknisk og salgsmessig bakgrunn fra IT bransjen siden starten på 90-tallet. I Visma har han jobbet med fagløsninger for oppvekst, og har for tiden mest fokus på nye løsninger for barnevernet og PP-tjenesten.

Christian Wiik Kynsveen profilbilde

Christian Wiik Kynsveen
Veileder/Superbruker,
Barneverntjenesten Ytre Helgeland

Christian er utdannet barnevernspedagog med master i samfunnsvitenskap/sosialt arbeid. Han har jobbet i den kommunale barnevernstjenesten siden 2016 og er i dag veileder i tjenesten. Han er i dag prosjektleder for implementeringen av pilot Visma Flyt Barnevern i tjenesten.  

Tomas Einmo profilbilde

Tomas Einmo
Veileder/Superbruker,
Barneverntjenesten Ytre Helgeland

Tomas har jobbet i den kommunale barneverntjenesten siden 2009. Han har jobbet ved alle faser i barnevernsaker og er i dag koordinator for veiledningsteam. Han har vært superbruker på Visma Familia siden 2010 og ansvarlig for Visma Generell Sak implementert i tjenesten i 2021. I tillegg deltar han i lokal prosjektgruppe og på piloten for Visma Flyt Barnevern.

Kersti Maren Halvorsen

Kersti Maren Halvorsen
Produktsjef, Visma Enterprise

Kersti Maren har jobbet i Visma med IT løsninger for barnevernet og andre offentlige fagløsninger i 15 år. De siste årene som produktsjef med fokus på barnevern og PPT.

Mari Brovold profilbilde

Mari Brovold
Solution Manager, Visma Enterprise

Mari er Solutions Manager, og har jobbet som fagkonsulent i Visma siden januar 2019. Hun har derfor solid kjennskap til hva det innebærer å implementere nye kunder og gjennomføre opplæring i bruk av løsningene Visma Samspill, Visma Flyt Sikker Sak, Visma Flyt Generell sak, Visma Flyt PPT og Visma Familia. Mari er utdannet barnevernspedagog, og jobbet i det kommunale barnevernet før hun begynte i Visma.

Randi Espegard profilbilde

Randi Espegard
Fagkonsulent, Visma Enterprise

Randi har siden september 2019 jobbet som fagkonsulent i Visma. Noe som innebærer å gi opplæring og råd i bruk av Visma Familia Barnevern, Visma Flyt Barnevernvakt, Visma Flyt Barnevern Generell sak og Visma Samhandling Arkiv til barneverntjenester i Norge.

Hun er utdannet barnevernspedagog, og har bakgrunn fra barneverntjenesten, barnevernvakt og krisearbeid.

Lurer du på noe?

Ta kontakt