Barnevernadministrasjon Visma Familia Barnevern

Barnevernadministrasjon

Sikker og effektiv barnevernadministrasjon med Visma Familia Barnevern

Et skreddersydd verktøy for barnevernadministrasjon

Visma Familia Barnevern leverer fagløsninger til kommunalt og statlig barnevern, samt for landets barnevernvakter. Løsningen ivaretar alle deler av saksbehandlingsprosessen med tilhørende maler, i tillegg til å støtte offentlig rapportering og statistikk. Vi har fokus på at løsningen til enhver tid skal støtte lovkrav med forskrifter og leders oppfølging av disse. Til dette har vi skreddersydde verktøy som nøkkeltall og huskelistefunksjonalitet, samt mulighet for å søke frem og skrive ut ønsket informasjon til enhver tid.

Fagløsningen benyttes i dag av over 380 kommuner.

Mobilt Barnevern. Et enkelt, raskt og sikkert verktøy for barnevernstjenesten

Visma Mobilt Barnevern er gjør at du kan arbeide enkelt, raskt og sikkert utenfor kontoret

Dette er en ny og webbasert løsning for Barnevernsektoren. Denne løsningen kommuniserer med fagløsningen Visma Barnevern Familia. Visma Mobilt Barnevern er en mobil og brukervennlig løsning optimalisert for nettbrett. 

Her finner man all nødvendig dokumentasjon om egne saker, og ikke mer enn det som behøves. Journaler og notater kan fylles ut og sendes umiddelbart uten tidkrevende etterarbeid. Med all relevant dokumentasjon samlet i løsningen, og mulighet til å journalføre mens møtet er friskt i minnet, forkortes lange timer med etterarbeid og usikker rekonstruksjon av møtet.

Les mer om mobilt barnevern »

Akuttberedskap

Barnevernvakten er tjenesten som ivaretar den barnevernfaglige akuttberedskapen i mange av landets kommuner. Barnevernvakten er ofte første ledd i saker før de går videre til det ordinære barnevernet.

Fagløsningen Visma Flyt Barnevernvakt er en ny og moderne løsning for Barnevernvakten. Løsningen er skybasert og kan benyttes på både PC og mobile enheter. Dette gjør at brukeren på en sikker måte kan nå fagsystemet uavhengig av tid og sted, noe som er svært hendig i en akutt tjeneste.

Løsningen Visma Flyt Barnevernvakt, effektiviserer arbeidsprosesser for brukeren og forenkler kommunikasjonen fra vakt til det ordinære barnevernet.

Les mer om barnevernvakt »

Akkuttbereskapsteam i barnevernvakta

Administrasjon av enslige mindreårige flyktninger

Enslige mindreårige

Bosetting av enslige mindreårige skal spesialbehandles med egen oppfølging i hver kommune. For mange kommuner er det første gang de skal håndtere denne type bosetting.

Visma har nå tilrettelagt løsninger som hjelper kommuner i å utføre dette arbeidet på en riktig måte i henhold til regelverket.  Les mer om administrasjon av enslige mindreårige »

Hvorfor velge Familia Barnevern

  • Mer en 80 % av landets kommuner bruker i dag et av Visma sine løsninger for den kommunale barneverns- tjeneste. Av disse benytter de aller fleste Familia i Visma Barnevern.
  • Det store antallet kunder og brukere gir en garanti for stadig utvikling og lansering av nye funksjoner. I samarbeid med et fagutvalg planlegges kontinuerlig ny funksjonalitet og foredling av etablert funksjonalitet.
  • Som leverandør til statlig barnevern og en rekke private tiltak, har vi også det nødvendige helhetsperspektivet på fagområdet barnevern.

Ta kontakt for mer informasjon »

Kontakt oss

Kommunikasjon ikon

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online: Gå til Community »

Telefon: servicedesk 21 49 25 59