Visma Flyt Barnehage ikon

Behov i barnehageadministrasjonen blir ivaretatt

Enten du jobber administrativt, som styrer eller har andre roller er det mange oppgaver barnehageadministrasjonen må forholde seg til. Barnehagene skal både gjennomføre opptak, rapportere, fakturere, dokumentere utvikling og mye mer. Med Visma Flyt Barnehage har kommunen et helhetlig barnehagesystem som samler både de administrative og de daglige gjøremålene i en moderne skyløsning.

Med Visma Flyt Barnehage kan kommunen tilby et selvbetjent og transparent barnehageopptak som også forenkler saksbehandlingen og kommunikasjon med søker vesentlig. Barnehagesystemet gir god støtte for koordinering og samordning på tvers av barnehagene, samtidig som alle prosesser dokumenteres og arkiveres.

Som styrer i barnehagen får man god støtte til ressursplanlegging og pedagogiske aktiviteter, samtidig som det faglige arbeidet dokumenteres og arkiveres på individ og gruppenivå.

Som foresatt kan man engasjere seg i barnets hverdag gjennom mobile løsninger. Daglig kommunikasjon, samtykker og fraværsføringer er kun et tastetrykk unna.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med salg »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »