Om Visma Advokater

Bakgrunn, historie, priser og betingelser.

Om Visma Advokater

Visma Advokater ble startet 2005 og ideen var at Visma Advokater skal komplettere Vismas øvrige tjenester og drive advokatvirksomhet med fokus på kvalitet innen skatt, merverdiavgift og tilgrensende rettsområder.

Fra starten i Bergen for mer enn 10 år siden har vi vokst raskt og har nå kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vi har kunder over hele landet og advokater som spesialiserer seg innen en rekke forretningsjuridiske fagområder.

 

Hvorfor advokater i Visma?

De fleste forbinder Visma med software eller outsourcing av tjenester som lønn og regnskap. Det stemmer - Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Utover dette leverer Visma produkter og tjenester innenfor flere områder, med fokus på å gjøre kundens virksomhet mer effektiv. Vi tror det er viktig for Vismas kunder å ha en leverandør å forholde seg til hvor de kan få alle tjenester de trenger. Derfor startet vi advokatvirksomheten i Visma.

Ekspertisen og erfaringene våre advokater høster gjennom samarbeidet med regnskapsførerne og rådgivere i Visma Services drar også våre andre kunder nytte av – for du må selvfølgelig ikke være Vismakunde fra før for å kontakte oss.

 

Litt annerledes

Helt fra starten har vi i Visma Advokater fokusert på personlig service, nære kunderelasjoner og høy kvalitet innen våre spesialfelt . Ønsker du deg en dyktig advokat som gjør det lille ekstra for å utgjøre en forskjell for deg og din bedrift har du kommet til rett sted.

 

Les mer om våre advokater og spesialfelt eller ta kontakt for en uforpliktende samtale allerede i dag.

Visma Advokater_Priser og betingelser

Priser og betingelser

For informasjon om priser på juridiske tjenester og våre standard betingelser, klikk her.

Samfunnsansvar

Lær mer om Visma Advokaters bidrag til samfunnet og hvordan vi, gjennom å være et Visma selskap, har fokus på etisk drift og respekt for miljøet rundt oss.

Visma_Advokater_Samfunnsansvar

 

Visma_Advokater_spesialfelt

Visma Advokaters spesialfelt

Våre advokater har lang erfaring og kompetanse innen en rekke forretningsjuridiske fagområder. Klikk på fagområde under for å lese mer om hva vi kan hjelpe deg med:

Advokatkontor_msi

Internasjonal virksomhet

Visma Advokater AS er medlem av MSI Global Alliance, et ledende internasjonalt nettverk av uavhengige advokat-, revisjons- og regnskapskontor.

Det gjør oss til et trygt valg for selskap med internasjonal virksomhet.

Les mer om nettverket og hva det betyr for deg som driver grenseoverskridende virksomhet.

Kunne du tenke deg å jobbe i Visma Advokater?

Ta en titt på våre karrieresider for å lese mer om hva vi kan tilby.

Vil du ha mer informasjon om Visma Advokater, eller ønsker du en uforpliktende vurdering av din sak?

Fyll ut skjema under og vi kontakter deg.

Du kan også nå oss på telefon 55 29 90 00.

 

 

  

 

Visma_Advokater_kontakt