Skatt

Selskaps- og personbeskatning. Advokatene i Visma gir deg gode råd og veiledning, slik at resultatet blir korrekt - enten du er privatperson, enkeltpersonforetak eller representerer et større selskap.

Til kontaktskjema

Skatterett

Skatterett er et rettsområde med mye lovstoff, hyppige lovendringer og omfattende praksis fra ligningsmyndighetene og domstolene. For å kunne yte god bistand i saker som involverer skatterett er det derfor nødvendig med spesialisert kunnskap om skatt. I tillegg er det nødvendig å ha kjennskap til tilgrensende rettsområder for å sikre at råd og anbefalinger er praktiske og gjennomførbare.

Våre skatterettsadvokater har bred erfaring fra skatteetaten, revisjonsbransjen og fra privat næringsliv. Advokatene samarbeider tett med øvrige deler av Vismakonsernet, og særlig regnskapsførere i Visma Services. Det sikrer en bred kompetanse og rådgivning som er basert på erfaring og praktisk innsikt.

 

Våre tjenester innen skatterett omfatter blant annet:
  • Nasjonal og internasjonal skatt for private og bedrifter

  • Bistand ved utfylling av ligningsoppgaver

  • Klagesaker og kontakt med skattemyndighetene

  • Prosedyre og saker for domstolene

  • Arv og generasjonsskifte

  • Omstruktureringer, fisjon og fusjoner og skattefri omdannelse

 

Kontaktinformasjon - skatterett:

Martin Wikborg, tlf.: +47 982 06 242, epost

Våre andre spesialfelt

I tillegg til skatterett, har våre advokater lang erfaring og kompetanse innen en rekke forretningsjuridiske fagområder. Klikk på fagområde under for å lese mer om hva vi kan hjelpe deg med:

Skatterett_kurs og opplæring

Aktuelt fra bloggen om skatt:

 

Vil du ha hjelp med skatterett?

Fyll ut skjema under og vi kontakter deg:

Du kan også nå oss på telefon 55 29 90 00.

 

 

  

 

Skatterett_kontakt

Skatterett_kurs

 

Kurs og opplæring innen skatterett

Vi tilbyr kurs og opplæring i regelverket både for nybegynnere og viderekomne. Vi kan også skreddersy kurs innen skatterett med særlig relevans for din bedrift.