Advokatkarriere

Visma Advokater sin visjon er å være den beste arbeidsgiver.

Til kontaktskjema

Karriere

Visma Advokater har en visjon: Å være den beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb. Vi tilbyr derfor et faglig og sosialt miljø med gode utviklingsmuligheter for den enkelte.

 

Hva innebærer dette for våre kunder?

Våre advokater trives på jobb og det vises i forholdet til våre kunder. Personlig service og et nært og uformelt samarbeid med sterk tillit bidrar til gode kundeforhold og langvarige relasjoner. 

 

Hva innebærer det for våre medarbeidere?

Våre medarbeidere har forskjellige behov og forventningene til arbeidsgiver vil variere fra person til person. Derfor tilbyr vi en fleksibel arbeidshverdag, basert på tillit. Du kan jobbe selvstendig, men er samtidig del av et felleskap hvor du kan få råd, oppfølging og faglig utvikling. Våre medarbeidere oppmuntres til å legge frem og å utvikle sine gode ideer. Vi tilrettelegger slik at alle skal kunne nå sine karrieremål og ha den fremgangen de ønsker.

Advokat_trainee

 

Trainee

Flere av våre fast ansatte, startet en gang som trainee hos oss. Et traineeopphold på noen uker gir deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Visma Advokater.

Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging underveis. Du vil knytte kontakter for fremtiden og sitte igjen med kunnskap, erfaring og praktisk innsikt som du vil ha nytte av videre i dine studier.

Ta kontakt om du vil vite mer

Ta meg til Visma

Her kan du lese mer om å jobbe i Visma, Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Du finner link til ledige stillinger og mer om Vismas andre traineeprogram.

Vil du ha mer informasjon?

Fyll ut skjema under og vi kontakter deg.

Du kan også nå oss på telefon 55 29 90 00.

 

 

Advokatkarriere