Regnskapstjenester fra Visma

Regnskapstjenester - Der du er eller på nett til faste lave priser

Ved å bruke regnskapsfører fra Visma, vil du få alt fra bilagsføring til oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften. Sammensetningen og erfaringen fra alle typer selskaper, fra små til store, gjør oss spesielt gode på å forstå hvordan vi løser regnskapsoppgavene for din bedrift. Velg mellom en lokal regnskapsfører eller regnskapsfører på nett.

Regnskapstjenestene omfatter:

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
  • Bedriftsøkonomisk rådgivning

Vi bruker dine regnskapsdata til å analysere driften og gi råd om hvordan du kan styre bedriften enda bedre. Gjennom portalen MyVisma er våre nettløsninger tilgjengelig. Her får du tilgang til å fakturere, godkjenne bilag, se oversiktlige rapporter, Lønn og HR og registrering av reiseregninger. Les mer om MyVisma.

 

Bli kontaktet av regnskapsfører

Regnskapstjenester tilpasset ulike bransjer

Som Nordens ledende innen outsourcing av lønn og regnskap er vi et naturlig valg som samarbeidspartner for ulike bransjer da vi har opparbeidet unik kompetanse på noen bransjer. Effektive og nyttige tjenester gjør hverdagen enklere for kundene.

Les mer

Ditt lokale regnskapskontor

Regnskapstjenestene fra Visma har en unik kombinasjon av fagkompetanse innen økonomi, regnskap og lønn og teknologi. Få nærheten fra en lokal aktør, og tryggheten fra et stort fagmiljø.

Finn ditt lokale regnskapskontor