Visma Business
Det smarte, effektive og fleksible økonomi- og logistikksystemet

ERP som effektiviserer rutinene i hele bedriften

Visma Business er det mest brukte ERP-systemet i Norge, og kundetilfredsheten er 90%.

Med fokus på automatisering og effektivitet skaper Visma Business nye muligheter for tusenvis av virksomheter. Løsningen hjelper bedriften din med å redusere svinn, identifisere lønnsomme trender og maksimere inntektene.

Gode grunner til å velge Visma Business:

ERP - Smarte funksjoner for alle oppgaver

Smarte funksjoner for alle oppgaver

Blant disse helautomatiserte rutiner for betaling, fakturering, innbetalinger og inkasso.

ERP - Rask implementering

Rask implementering

De profesjonelle tjenestene fra Vismas sertifiserte forhandlere kombinert med utstrakte integrasjonsmuligheter gjør implementeringen rask og enkel.

Erp - Brukervennlig

Brukervennlig

Det intuitive brukergrensesnittet gir lav brukerterskel, og sørger for at din organisasjon kommer raskt kommer i gang med løsningen. Våre sertifiserte forhandlere hjelper deg i gang, og sørger for at du får optimal utnyttelse av løsningen. Visma tilbyr deg også et bredt kurstilbud.

Erp - Lett å tilpasse til din virksomhet

Lett å tilpasse til din virksomhet

Visma Business kombinerer den nyeste databaseteknologi og Windows brukergrensesnitt, noe som betyr et nesten ubegrenset samspill med systemene du allerede har. Det er også enkelt å utvide med funksjoner for blant annet kundehåndtering (CRM), kasseløsning, fakturering, time- og prosjektstyring, e-handel og lønn. Og det er enkelt å integrere nye forretningsmoduler etter hvert som virksomheten din vokser.

Skreddersydde bransjeløsninger

Visma Business kan leveres med bransjespesifikke løsninger som sørger for at du får størst mulig avkastning på investeringen.

Fornøyde kunder

Visma har fornøyde kunderVi hjelper kunder til å bli mer effektive og konkurranse- dyktige. Derfor har vi også fornøyde kunder av våre systemer.

Dette sier de om Visma Business

    Del